Framme på öland <3

imageHej fina!

Framme på Skansen. Mitt “andra hem” ! Bilade ner idag, skönt att få köra själv…. Helt underbart! Hade några ärenden i Norrköping! Lyssnade på musik, och poddar. Vädret var skumt! Snöstorm varvat med sol! VART tog våren vägen?! Här på Öland är det 2grader nu, risk för frost! Det är INTE bra för mina blommor i butiken. Så nu håller jag tummar och tår för att vädergudarna är på min sida! imageimageinnan jag körde över till Öland, så stannade jag till hos “Kalmar-frun” för tacos, fika och kvalitetstid, mysigt <3

NU ska jag sova! Klockan ringer 05:30! Gonatt! Kram

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (5)
 • Mallan

  Härligt med körkort igen 🙂 Men, hur blev det Maddes och Mirkas NY resa? :-O Känns helt plötsligt som att det blev deras resa (på bloggar och IG) 🙁 Det var ju du som kirrade in dem. Tycker du ska ha mer kredd än att bli exkluderad… Hoppas jag bara misstolkat! Ha en underbar vecka och, kör lungt 😛

  • My

   Nej nej…. Ja det är jag som “roddat” med resan och bjudit med Madde! Men vi försöker få så många som möjligt att följa med 🙂 ju fler, ju roligare! Mirka är ju underbar! Så inget konstigt här! Kram

 • Cina Arvidsson

  Hej!

  Vilken snygg beige skinnjacka!

  Vill du säga var du köpt den? och vad den kostar.
  Måste till din butik snart och handla blommor!

  Mvh
  Cina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *