Söndagsmys & Outfit!

imageOutfit: Jacka HÄR Byxor HÄR 

Byxorna är SÅ snygga både till vardag och fest Erbjudande just nu: 599:- Först till kvarn 😉 

Fotograf : Pavel 

5DS_6407

 

5DS_6422-Redigera

Hej! Vilken skön softis dag! Sovmorgon… lite jobb framför datorn innan Lilleman vaknade. Mysfrukost. Beställning utav blommor (se tidigare blomsterinlägg och recept på galet goda OCH nyttiga choklad bollar!)  Låååång promenad med Vovven, längs med Sigtuna strandpromenad. Sol, en stund sedan.. mulet, grått och trist. Men ändå uppehåll. Ganska varmt i luften… Tills, himlen öppnade sig! ojojoj vad blöta vi blev, både jag, Tezz, Lilleman och vagnen! Vi tog skydd på ett isigt litet csafè Tant Brun. där vi satt i någon timme och bara pratade. Jag älskar det faktum att Lilleman faktisk är fem år nu, och att man kan ha en fantastisk dialog. Han bjuder mig på enormt mycket skratt! Stönat! Vi gick förbi en väninna och lämnade lite blommor som vi tog upp ifrån butiken sist, underbara Penseer!image Påtal om butiken, om du som jag är en blomsternörd, eller bara vill ha vackra inspirerande bilder i flödet,. Så kan du dagligen följa butikens sida på instgaram  HÄR 

Butikens öppettider är Mån-fre 10:00-18:00 Lör & Sön 10:00-16:00 -välkomna! ( Torslanda 102, 7 min från brofästet) mys blommor öland, mys blommor arontorp, mys blommor öppettider, mys blommor på öland, frontrops kroppkakor och mat, aromtorps kroppkakor, gillis dahlström, my martens, interflora ab, ensam mamma söker, öland, ölands spira, ölandsbladet, handelsträdgård på öland, garden center, plantagen, blomsterlandet, Nu ska jag packa lillans väska, hans ska till sin pappa imorgon. jag ska till Butiken och jobba på Öland. Resten utav veckan är det också full fart. Men ikväll ska vi bara mysa, titta på film och ha det lugnt och skönt… =) Vi hörs senare! Kram

/ My Martens 

 

12 Komentarer

  • Jag är super nöjd! Forfarande svag, men klarade mina första situps förra veckan i Portugal. Det har varit ett efterlängtat delmål! Ludvig har inte åkt vagn på flera år, men jag skrev och berättade i ett tidigare blogginlägg att jag blivit av med mitt körkort och att Jag Lånat Maggans vagn för att kunna ta Ludvig till och från dagis ? men nästa vecka får jag tillbaka kortet! ?

  • Jag är super nöjd! Forfarande svag, men klarade mina första situps förra veckan i Portugal. Det har varit ett efterlängtat delmål! Ludvig har inte åkt vagn på flera år, men jag skrev och berättade i ett tidigare blogginlägg att jag blivit av med mitt körkort och att Jag Lånat Maggans vagn för att kunna ta Ludvig till och från dagis 🙂 men nästa vecka får jag tillbaka kortet! 🙂

 1. Hej på dig, åh tack för en inspererande blogg på alla sätt och vis.
  Jo jag har en fråga om blommor, har du nån blomma/växt som du kan rekommendera som är väldigt värmetålig? Våran bro är i söderläge och det blir hett för växterna där, så det lyckas alltid dö för mig, men skulle ju vara fint att ha nåt, det blir ju lite mer välkomnande ?
  Fortsätt insperera!!!
  /Maria

 2. Hej på dig, åh tack för en inspererande blogg på alla sätt och vis.

  Jo jag har en fråga om blommor, har du nån blomma/växt som du kan rekommendera som är väldigt värmetålig? Våran bro är i söderläge och det blir hett för växterna där, så det lyckas alltid dö för mig, men skulle ju vara fint att ha nåt, det blir ju lite mer välkomnande 🙂

  Fortsätt insperera!!!
  /Maria

  • Hej! Man ska aldrig säga aldrig… Men inte som det ser ut i dagsläget ? jag har butiken, bloggen, träningsresornq, skriver på en bok. Sitter som en mellanhand och säljer blommor som grossist ifrån Holland till svenska butiker ifrån norr till söder. Förutom det så är jag mamma också! Så inga fler butiker idag…. ?

  • Hej! Man ska aldrig säga aldrig… Men inte som det ser ut i dagsläget 🙂 jag har butiken, bloggen, träningsresornq, skriver på en bok. Sitter som en mellanhand och säljer blommor som grossist ifrån Holland till svenska butiker ifrån norr till söder. Förutom det så är jag mamma också! Så inga fler butiker idag…. 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...