MISSA INTE! -3kg på NIO dagar! -Rökfri på det! Bra jobbat!!!

PhotoGrid_1460642364856

Hej! Jag hade en lång teledejt med min väninna Åza. Vi har känt varandra i några år, vi har gjort en massa skoj, festat, busat,skrattat, gråtit, pendlat mellan Småland-Stockholm, samåkt. haft mysiga hemmakvällar med barnen. Åza är precis som jag, ensamstående mamma med flera företag och MÅNGA järn i elden! Dessutom är hon politiker! Åza har under vinter slarvat med kost, och träning emellanåt. Hon hoppade på ett projekt i 9 dagar. KOLLA före/efter bilderna! WOW! Dessutom har hon slutat röka samtidigt! -Grattis Åza BRA jobbat! Läs mer om hennes utmaning HÄR Vi hörs sen! Kram 

5 Komentarer

  1. Älskade vännen! Så glad jag blir att du berättar om detta så att fler kanske kan få en kickstart i rätt riktning. Fattar inte varför jag väntat så länge med att ta tag i detta när det gick så lätt som en plätt! P o k. //Åza

  2. Älskade vännen! Så glad jag blir att du berättar om detta så att fler kanske kan få en kickstart i rätt riktning. Fattar inte varför jag väntat så länge med att ta tag i detta när det gick så lätt som en plätt! P o k. //Åza

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...