DSC_6514

Friday-mood!

Fredag, helgen väntar runt hörnet… för mig som inte har ett 9-17 jobb så har jag aldrig hajat de där med helg! MEN Lilleman  älskar helgen, Fredagsmys, sovmorgon och att vara ledig!

Idag vill jag bjuda på en toksnygga party-outfit helgen till ära =)

Här från Elly Pistol Kika in på hela deras sortiment HÄR, Kjolen som har ett snygg somligt fräsch print hittar du HÄR, men är du mer en klänning tjej så måste du kika på DENNA 

DSC_6515

Normalt sett så förespråkar jag inte dieter… jag föredrar en sund inställning och en balanserad kost och träning! Men dra mig baklänges “Bubbel bibeln” får höet enkelt stå för veckans diet! Hahaha! 

12967505_503236823214754_837248378335816410_o

För några veckor sedan intervjuades jag utav Lotta Grey, mer känd som “Vimmelmamman” En lite djupare intervju som kallas “Lotta möter” Lotta är inte bara fantastiskt vacker utan har även en väldigt fin personlighet! 

 där jag fick chansen att förmedla att öven om allting kanske ser ganska bra ut på ytan, så har vi alla ett bagage. Jag delar inte med mig utav mitt, utan ger en bråkdel utav min uppväxt. Vet du varför jag gör det? jo, för att jag vill förmedla till alla andra där ute som befinner sig i liknande situationer att man själv kan vända sin trassliga bakgrund till en styrka och en erfarenhet som man bär med sig för resten utav sitt liv. På ett BRA sätt. Okay rubriken “Min pappa var grovt kriminell” kanske pappa/morfar inte helt uppskattar. Men han var det då. Under många års tid. Men utan min pappa och den resan jag gjorde tillsammans med honom så hade inte jag haft det drivet som jag har idag. jag hade heller inte blivit en kantstött, hårdhudad kvinna/mamma med skinn på näsan! -Tack pappa! <3  Anyway, alla har vi ett val. Man kan sätta sig ner tycka synd om sig själv och låta cigg baggage följa med som en otäck, tung skugga. ELLER så kan man vända erfarenheterna till något positivt, och istället dra nytta av dom. Självklart har jag inte alltid haft den inställningen, det har varit tufft, jag har haft bakslag. jag har upplever saker som jag inte önskar min värsta fiende. MEN jag har tagit kontrollen och gjort någonting åt det….. -Kan jag så kan du! <3 familjen annorlunda, Ensam Mamma söker, tv3, maggan graaf, madde ilmrud, my martens, therese wick man, hänt i veckan, hantbloggen, vimmelmamman, Öland, Niclas wahlgren, martin melin, imageNågonting som däremot var riktigt kul, var att tidningen skrivit upp mina Ensam Mamma Söker kollegors namn. Men istället för att skriva Madeleine falk, så skrev dom Madde Ilmrud. Hahaha!

Jo, tack 9-barns mamman Madde jobbar med TV hon också, men INTE Ensam Mamma! Familjen annorlunda heter  hennes produktion 😉

 Det är ju Madde som ska följa med mig och Springtime till New York och springa tjejmilen i juni. Så hon fick sig ett gott skratt när jag skickade över bilden 😉 Du hittar hennes blogg HÄR imageVi hörs senare! Nu ska jag och Tezz på långpromenad samtidigt som jag betar av några telemöten. Dessa dagar när solen skiner och det är vår i luften så ölskar jag att mitt kontor kan vara där jag är! -Underbart!!! Kram

/ My martens 

Posted in: Mode & Outfit
Kommentarer (7)
 • Sandra

  Klänningen var snygg☺ Har du provat den? Ha en bra kväll med lilleman☺ De ska jag med min son☺ MVH sandra

 • Rebecca

  Åh, fastnade både för klänningen och kjolen! Så jäkla snyggt mönster! Vet du hur dom är i strl? Tack för en bra blogg och trevlig helg på dig : )!

 • suzie

  Hej!
  Vad är det som gör att du fotar dig med huvudet på sned (vänster) och knäar på nästan alla bilder?
  Hälsningar Suz

 • Anna

  När du blev trakasserad, var det någon du kände eller en helt okänd?

 • Prettyhome

  Fint reportage. Visst är det som du säger att när man kommer från tuffa förhållanden så kan man välja att göra det tills in styrka. Har inte själv haft en helt enkel uppväxt men av helt andra skäl, men det har jag lämnat långt bakom mig. I dag tänker jag sällan ens på det och ser tillbaka på det med lite nostalgi hur konstigt det än kan låta för jag vet att det är precis det som har format mig till den jag är idag. På något sätt så bleknar det jobbiga med åren.
  //Berith

 • Karin

  Har också undrat varför My och hennes vänner lutar på
  alla bilder.
  Ser ju lite underligt ut.

 • Moa

  Vad härligt skrivet!
  Jag vill tipsa om en bra sida om man gillar bubbel som heter Mousserande.se
  Helt utan reklam och bra bilder!

  /Moa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *