imageGodkväll! 

Såhär trött var Lilleman imorse när klockan ringde för TREDJE gången! Många barn vaknar tidigt, men inte Ludvig, om han får bestämma så kan han sova till 09-10! Då ska jag även tillägga att jag lägger honom i “normaltid” ca 19-19:15!

Anyway, idag skulle jag lämna honom tidigare på dagis då jag hade möten i stan. Flera möten inbokade och ganska tajt med tid emellan dem.

Jag går alltså upp 1,5timme tidigare, går en extra lååååång promenad med Tezz (så hon ska klara sig genom första mötet) jag möter upp Mikaela som också hade ärenden i stan och samåker med henne.

Vi parkar bilen i något garage och jag går ytterligare en halvtimme för att komma fram till första mötet och rätt adress. DÅ, 15 min innan mötet lämnar företaget återbud och begär en ny tid! SUCK!!!

Andra mötet, får jag beskedet att personen jag skulle träffa är hemma och vabbar, TREDJE mötet sjukanmäld! Men va faaaaan!

Sen skulle vi titta på en lägenhet, då dyker inte killen med lägenheten upp heller! Snacka om maximal otur idag! Det och några andra grejer till gick inte riktigt som planerat!

 Så för att undvika fler eventuella katastrofs så låser jag in mig, Lilleman och Tezz för resten av kvällen! Vi ska ha myskväll istället! Titta på film och äter popcorn!

Lägenheten ser ut som ett kaos, jag har bara varit hemma och vända sedan Portugal! Men just ikväll så kunde jag inte bry mig mindre! Jag är HELT slut!!! Jag som är pågränsen till jobbigt pedant blundar för det just ikväll! imageRent jobbmmässigt har denna dagen varit en högst oeffektiv dag! Pågränsen till katastrofal! Hade jag vetat att ALLA möten skulle ställas in (dubbel suck!!!) så hade jag inte behövt åka in till stan!

Jag satt i några timmar på Fresco och mailade, ringde och beställde lite blommor/växter till butiken. Försökte göra lite nytta, jobbade ifatt mailen och gjorde massa tråkiga grejer istället!

Sen använde jag min överflödiga tid till att möta upp Herman & Mikaela på Espressohouse vid Mood Gallerian…imageimagemikaelan sprang vidare på lunchmöte och Herman vidare på jobb! Så efter en promenad med vovven så gick jag för att möta upp Camilla, Maggan & Louie <3

Tillbaka på Fresco så skrattade Leffe åt mig som snabbt informerade mig om att jag druckit nästan lika många koppar kaffe som han! 😉 hehe!

(Då vet han ändå inte om dom två jag han få i mig på Espressohouse) imageimage

Jurky och hans dotter Amanda kom förbi… Jag passade på att gosa så mycket som möjligt med Louie <3

image

Ikväll reser dom tillbaka till Marbella, och resten av familjen igen… Maggan graaf, magdalena graaf, magdaena graaf förlossning,hannah graaf, marbella, My Martens, systrarna graaf,

Nu ska jag ha film och popcornsmys med Lilleman…. Kommer somna tidigt ikväll! Hoppas att din dag varit bra! OM du missat mitt föra inlägg, kika gärna in på det =) KRAM

/My Martens

 

 

 

 

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (8)
 • Jungfrumamma

  Åh det där är så jobbigt när man ställt in sig på något och så blir det inställt. Sååå irriterande! Hoppas du får en härlig kväll!

 • Therese

  Åh utmanande dag för dig idag kan man säga. Men vänta här nu, kolla lgh? Ska du lämna Sigtuna? Mot? ☺️
  Hoppas morgonendagen blir bättre för dig

  Kram
  Therese

 • Carro

  Vad har hänt med ditt fina hår My? det har inte sett så fint o fräscht ut på sista tiden…

 • mariah

  Så himla irriterande med alla som ställt in, men det går ju inte att ändra på.
  Mysigt att ha din som hos dig igen ! Har han barnomsorg både i Sigtuna och på Öland ? I så fall har du tur för hos oss godkänner dom inte sånt !? Inte klokt, alla separerade par bor ju inte på samma ort. MEN hur gör ni när det är dax för skolan? Då går det ju inte att gå i två klasser, det passar ingen, varken barnet eller lärarna. Man måste ju ha en tillhörighet.
  Ha en fin helg och njut av våren, kram

 • ELISABETH

  Ser fotot på er alla tjejer, det ser ut som om det är dax att du fixar till ditt hår, ser lite slitet och trist ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *