Mot flygplatsen…. =)

DSC_6858 DSC_6863 Hej igen! Vi han med lite träning idag också.Men nu mot flygplatsen….

Efter en underbar vecka med sol, träning och en riktig energiborst för både kropp & själ. jag lämnar Portugal med ett leende, nya erfarenheter, nya vänner och en j*vla träningsvärk. -BÄSTA känslan! Vi avslutade den hälsosamma resan med en pizza på beachen,

”Because i’m worth it” 😉imageVi ska lapa i oss dom sista solstrålarna i värmen…. Men det är FULL storm idag, därför gömmer vi oss i bås och under parasol. Det var INTE planerat att mmatcha bikinin med parasollet! Haha!imageimageimagejag kommer sova som en prinsessa på planet… 

Hur klyschigt det än låter, ”Borta bra, MEN hemma bäst”

Vi landar i Stockholm sent inatt, nån gång efter midnatt. Nuförtiden bor jag bara ca 10-15min från Arlanda, vilken skillnad gentemot att köra vidare till Öland (ca 5-6timmar till) Så det blir raka vägen hem.. sova, packa upp, tvätta och imorgon ta ett flyg ner till Öland. För på måndag ska jag hämta hem Lilleman & Tezz <3

Jag är SÅ orolig för Tezz. Hoppas verkligen att hon ska få vara frisk och med oss ett tag till <3 Mitt matte hjärta blöder utav oro just nu! Vi hörs imorgon! image

Kraaaaam / My Martens

11 Komentarer

 1. Men åå den där pizzan!! Men när ni åker på såna här träningsresor, vad är målet om man säger så? Alltså nu syfar jag mer på om det ger resultat på kroppen? Händer det något? Får man se före och efter bilder eller om du kan uppdatera vilka resultat ni får? Blir nyfiken nämligen, inte bara på dig utan många andra som åker på träningsresor men man får inte se resultat av den resans träning hur det påverkade kroppen. ?
  Hoppas det har gått bra med allt i alla fall.
  Trevlig resa

 2. Men åå den där pizzan!! Men när ni åker på såna här träningsresor, vad är målet om man säger så? Alltså nu syfar jag mer på om det ger resultat på kroppen? Händer det något? Får man se före och efter bilder eller om du kan uppdatera vilka resultat ni får? Blir nyfiken nämligen, inte bara på dig utan många andra som åker på träningsresor men man får inte se resultat av den resans träning hur det påverkade kroppen. 😀
  Hoppas det har gått bra med allt i alla fall.
  Trevlig resa

 3. Hoppas Tezz får hännga med länge länge till <3 Det är aldrig roligt när våra så "barn" blir sjuka <3 vår lille kattunge låg nyligen inne 3 nätter på djursjukhus och fått lite dåliga nyheter, får hoppas på det bästa. Varma kramar och tack för en bra blogg!

 4. Hoppas Tezz får hännga med länge länge till <3 Det är aldrig roligt när våra så "barn" blir sjuka <3 vår lille kattunge låg nyligen inne 3 nätter på djursjukhus och fått lite dåliga nyheter, får hoppas på det bästa. Varma kramar och tack för en bra blogg!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...