imageGodmorgon! Sista dagen i Portugal. Bra start på dagen. En traditionell start på dagen här nere har blivit morgonjogg på stranden! Det är SÅ underbart! Balsam för själen…..

Nu en välförtjänt frukostbuffè, med Mikaela & Marie-Therese.  imageimage imageMorgonjoggen blev ca 4-5km. I lugnt och behagligt tempo… Det är nyckeln får mig att utveckla min löpning. Att INTE sätta ett för högt tempo, då kör jag slut på mig innan jag kommit halvvägs.

Jag passade även på att plocka snäckor som jag ska ge till Lilleman när jag hämtar honom på öland på måndag 🙂  Det är mycket roligare än krimskrams ifrån flygplatsen 😉 imageIMG_6418

image

Nu ska vi njuta i solen en stund, innan vi ska köra nästa pass, Crossfit med Elin. Kram

/ My Martens

 

 

Kommentarer (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *