Godmorgon! Sista morgonen i Portugal…

imageGodmorgon! Sista dagen i Portugal. Bra start på dagen. En traditionell start på dagen här nere har blivit morgonjogg på stranden! Det är SÅ underbart! Balsam för själen…..

Nu en välförtjänt frukostbuffè, med Mikaela & Marie-Therese.  imageimage imageMorgonjoggen blev ca 4-5km. I lugnt och behagligt tempo… Det är nyckeln får mig att utveckla min löpning. Att INTE sätta ett för högt tempo, då kör jag slut på mig innan jag kommit halvvägs.

Jag passade även på att plocka snäckor som jag ska ge till Lilleman när jag hämtar honom på öland på måndag 🙂  Det är mycket roligare än krimskrams ifrån flygplatsen 😉 imageIMG_6418

image

Nu ska vi njuta i solen en stund, innan vi ska köra nästa pass, Crossfit med Elin. Kram

/ My Martens

 

 

8 Komentarer

  1. Nu har jag läst ikapp massa i lägg. Imponerande mycket du hunnit blogga. ? Vi sitter på planet hem (gotta love Norwegian med WiFi). Än en gång stort TACK för möjligheten att göra denna resa. Det har varit underbart med sol, träning och mycket familjetid. Stor KRAM!

  2. Nu har jag läst ikapp massa i lägg. Imponerande mycket du hunnit blogga. 🙂 Vi sitter på planet hem (gotta love Norwegian med WiFi). Än en gång stort TACK för möjligheten att göra denna resa. Det har varit underbart med sol, träning och mycket familjetid. Stor KRAM!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...