DSC_6043

Hej fina! Jag VET att inläggen kommer ofta just nu… men det händer så mycket och för mig är det en självklarhet att du som vill ska få följa med mig i min vardag och på mina resor. Imorgon eftermiddag flyger vi hem, morgonjogg och Crossfit ska hinnas med innan 😉 Sen är jag hemma i den tråkiga gråa vardagen…. hehe! Då minskar inläggen automatiskt!

Nu är jag redo för sista kvällen me gänget! Kvällens middagsoufit är en enkel, klassik men toksnygga klänning ifrån STLELEVEL. HÄR DSC_6044 DSC_6055IMG_6450

 

Även om jag som jag skrev i mitt förra inlägg hoppade eftermiddagslöpningen så tog jag en lugn PW i solen och mjukade upp kroppen!

Här i en UBER snygg outfit ifrån WALLDERINSKA. Snygga, exklusiva kvinnliga kläder! Just denna outfit är ett riktigt WOW set! Jet-set, Saint Tropez, klass, exklusivitet…. ja, du fattar vart jag vill komma! Med påkostade guld detaljer, snygga sömmar, grymt snygg passform, OCH den starka kvalitet!

Du hittar dom HÄR  Detta är för dig som vill sticka ut i mängden…. =) 

DSC_6882 DSC_6884 DSC_6891 DSC_6930 DSC_6907

 

IMG_6451

 

Önskar dig en skön kväll! Puss

/ My Martens 

Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *