Sista kvällen med gänget! =)

DSC_6043

Hej fina! Jag VET att inläggen kommer ofta just nu… men det händer så mycket och för mig är det en självklarhet att du som vill ska få följa med mig i min vardag och på mina resor. Imorgon eftermiddag flyger vi hem, morgonjogg och Crossfit ska hinnas med innan 😉 Sen är jag hemma i den tråkiga gråa vardagen…. hehe! Då minskar inläggen automatiskt!

Nu är jag redo för sista kvällen me gänget! Kvällens middagsoufit är en enkel, klassik men toksnygga klänning ifrån STLELEVEL. HÄR DSC_6044 DSC_6055IMG_6450

 

Även om jag som jag skrev i mitt förra inlägg hoppade eftermiddagslöpningen så tog jag en lugn PW i solen och mjukade upp kroppen!

Här i en UBER snygg outfit ifrån WALLDERINSKA. Snygga, exklusiva kvinnliga kläder! Just denna outfit är ett riktigt WOW set! Jet-set, Saint Tropez, klass, exklusivitet…. ja, du fattar vart jag vill komma! Med påkostade guld detaljer, snygga sömmar, grymt snygg passform, OCH den starka kvalitet!

Du hittar dom HÄR  Detta är för dig som vill sticka ut i mängden…. =) 

DSC_6882 DSC_6884 DSC_6891 DSC_6930 DSC_6907

 

IMG_6451

 

Önskar dig en skön kväll! Puss

/ My Martens 

5 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...