Crossfit-Afro dans! -Springtime Portugal!

P4080847 Hej från Portugal! Morgonjogg imorse…. Nu Crossfit! Shit vad kul!!!! Vi mötte upp våran underbara Elin för ett Crossfitpass vid buren på beachen. Uppvärmningen var jobbig bara den! kort-distanslöpning, kast med kettel-bell, utfallssteg osv.. Sen började det RIKTIGA passet! Du som känner mig väl här inne vet vad att jag har en hat-kärlek till burpees! Nu var det inte ”vanliga” burpees. Nu var dom i sanden där vi även hoppade över våran partner! GALET jobbigt! Dessutom ser jag ut som en elefant! hahaha! Bjuder på den 😉 P4080852 P4080862

Vidare till team sit-ups. Jag som är så galet glad över att överhuvudtaget klara av att göra situps fick en tegäl utmaning MEN tack vare min partner ”Hammarsten” som vunnit denna resan genom bloggen =) Anyway, TACK vare att Hammarsten duschade och hejade på mig när jag var påväg att ge upp, så klarade jag/vi 50 st! WOW! grymt imponerade och stolt över mig själv….. Jag skrev om det i mitt förra inägg, om att jag klarat av min första situps sedan bukplastiken. BÄSTA känslan! 

P4080871 P4080882 P4080902

Några andra övningar innan vi tillslut skulle bära varandra också…. Då var passet slut, trodde vi!!! Nä, då hoppade vi in på plankan som ligger precis brevid oss och körde dans med dom i ytterligare 20 min. Afro-dans! Det här med taktkänsla är INTE min grej! hahaha! P4080906 P4080927 P4080940 P4080943 P4080947 P4080948 P4080950jag är så trött och slut i kroppen att jag hoppar över eftermiddags löpningen idag… Orkar helt enkelt inte det =) Ikväll är det ”sista natten med gänget” Blandade åldrar, härliga människor, nya vänskaper =) Kul! Vi hörs sen!

Kram 

2 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...