Borta bra, men hemma bäst! <3

image”Borta bra, men hemma bäst”

Solen skiner även i Sigtina… Vi var hemma i snart, strax efter 02:00, jag packade upp väskan och gick och la mig bums! Nu har jag precis kört morgonjogg på strandpromenaden… I bara ben! Nu är våren här!!! imageNu ska jag snabbt in i duschen, och slänga ihop en liten väska. Jag ska nämligen ner till Öland, jobba i butiken imorgon och hämta Lilleman & Tezz <3

Jag har privatchaufför idag, iform utav Marie-ThereseS dotter. (TACK) Men förat en kaffedejt med Marie-Therese, som har fiiiina snäckor på altanen! Jag behåller utlandskänslan så länge som möjligt…..imageimageimage

Kram

/ My Martens

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...