INSTARGRAM

DIN ONLINE COACH

PT STUDIO TÄBY

Borta bra, men hemma bäst!

image”Borta bra, men hemma bäst”

Solen skiner även i Sigtina… Vi var hemma i snart, strax efter 02:00, jag packade upp väskan och gick och la mig bums! Nu har jag precis kört morgonjogg på strandpromenaden… I bara ben! Nu är våren här!!! imageNu ska jag snabbt in i duschen, och slänga ihop en liten väska. Jag ska nämligen ner till Öland, jobba i butiken imorgon och hämta Lilleman & Tezz <3

Jag har privatchaufför idag, iform utav Marie-ThereseS dotter. (TACK) Men förat en kaffedejt med Marie-Therese, som har fiiiina snäckor på altanen! Jag behåller utlandskänslan så länge som möjligt…..imageimageimage

Kram

/ My Martens

6 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

två × fem =

Om du missat..

Andas ut stressen med hjälp av djupandning

Andas ut stressen med hjälp av djupandning -Hur många tänker egentligen på sin andning? Jag...

SMEG bagaren och kocken 20%

I reklamsamarbete Bagaren och Kocken ??‍? Hej på er! Detta är en grymt efterlängtad kampanj...

Adviral Event

My Martens , Ako Rahim. Adviral Media. d Ako, Renata, My