Dag 3, so far so good! Morgonjogg på beachen!

DSC_4666

Godmorgon! Hoppas att du sovit gott och att solen skiner på dig! Igår var det riktigt skitväder här.. Men nu ser det ut som att det kommer spricka upp och blir soligt och skönt igen =) -Hoppas det!

Vi startade även denna morgon med morgonjogg. ”Prinsessan & Primadonnan” följde motvilligt med! hehe! Men väl på plats på beachen så gav dom järnet 😉

Jag kämpar på med löpningen. Jag hade en annan taktik idag, att INTE jaga marathon löparna längst fram i truppen. Varför är jag sån!? Varför måste jag kämpa för att inte ”jaga” den som springer framför… Anyway… jag fortsätter att använda den nya löptekniken och utveckla löpningen! Men shit vad tungt det är i sanden!

Det här med löpning är någonting som jag börjat utveckla en hat/kärlek till! Mest kärlek 😉

Efter morgonjogg så samlas vi på plankan och kör rörlighetsövningar. Det BEHÖVS träningsvärken gör sig påmind, och man vill klara sig utan skador hela veckan är det viktigt att både stretcha och hålla rörligheten igång!

Idag är det dag 3, so far so good! 😉 DSC_4723 DSC_4674

Svettig, osminkad, rödmosig och HELT slut! Det här med flätor…. Det är ju så snyggt på ”alla andra” Men jag ser ju bara ut som en blyg skolflicka!

DSC_4742

Outfit: Jacka Salming HÄR Linne Röhnisch: HÄR Tights HÄR Skor: Race-3 HÄR 

DSC_4745

Alltså kolla min hållning?!? Vad göööör jag?! När jag väl står där på plankan så känner jag mig smidig och graciös…. hmm?!DSC_4700 DSC_4707 DSC_4709 DSC_4719Marie-therese har för första gången provat något nytt! Crossfit! Hon tyckte inte riktigt om det. Hon fräste, spottade och slet. Detta var extremt underhållande ur min synvinkel snett emot henne. MEN hon kämpade på och gjorde riktigt bra ifrån sig. Det var ändå första gången och hon är mycket starkare än vad hon tror!

 Nästa gång det var dags för Crossfit, och vi lämnade gemensamt hotellrummet.  Jag förväntansfull och taggad inför detta passet pratade på om någonting (kommer inte ihåg vad) Plötsligt vänder jag mig om då hon inte svarar….

-Marie-Therese? Vart tog du vägen! Hmpf…. ingen Marie-therese kvar!?!

Alla som jag precis passerat genom receptionen måste trott att jag varit helt sinnessjuk som med inlevelse, glatt och högljutt babblade på! med MIG själv då min rommie uppenbarligen övergivit mig någonstans vid hissen, tror jag… Tack för den! 

FullSizeRender 3DSC_4680

Här ser ni ”prinsessan” som med starka steg hänger på morgon jongen….. =) -heja heja!DSC_4747Nu ska vi fylla på energierna i frukostbiffen och äta gröt! Vi hörs senare! Stor kram!

/My Martens

 

5 Komentarer

    • Jag varierar mig mycket… det b eror på om det är en reklam plåtning eller inte =) Annars är det väl ingen särskild tanke med det, bara glada härliga bilder =)

    • Jag varierar mig mycket… det b eror på om det är en reklam plåtning eller inte =) Annars är det väl ingen särskild tanke med det, bara glada härliga bilder =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...