Sex & the beach, släng dig i väggen! Run on the beach! ;)

Sex on the beach, släng dig i väggen! Run on the beach is the thing! 😉

Hej igen! Vädret levererar i Portugal just nu, det kommer nog bli upp mot 22 grader idag! Skönt! 15 grader och regn igår var liiite kyligt! 

Alltså denna lyckan över att solen och värmen verkar kommit tillbaka! SÅ härligt! Jag tragglar på med löptekniken. Som jag skrivit innan så har jag en hat/kärlek till just löpning. Men med solen på himlen, horisonten i bakgrunden och stranden framför sig så älskar jag det! Så här skulle man ha det varje dag, hemma 😉 P4050513P4050510Jag fokuserar på hållningen, ”nedsättningen” kraften från lilltån till pektån, armarna relativt tätt mot kroppen…. Aktivera bålen, spänn magen rumpan och hela kroppen…. Ja, som du hör så är det rena ”hjärn gympan” också! hahaha! Men jag ska lära mig. Nästa pass med löpteknik är redan senare idag, då är den även lite individuell. Nu har vi fått generella ”nycklar” och redskap att använda =)P4050496P4050491P4050520 P4050523

Svettig, kladdig, varm men glad =) 

P4050538 P4050547 Benen känns lite tunga av träningsvärken… Även om man känner sig smidig så är det viktigt med stretching och rörelse övningar…. P4050553 P4050561 P4050563 P4050564Jag är så galet taggad på New York. Som jag skrivit innan. MITT mål är att ta mig runt, milen. INTE prestera på tid, utan att bara klara det överhuvudtaget =)  Vi hörs senare! Soliga kramar

/ My Martens

5 Komentarer

    • <3 Det är underbart! Du skulle vrid med Dina! vi känner ju inte varandra, men du har varit en trogen läsare i flera år. och jag tror att du skulle gillat detta =)

    • <3 Det är underbart! Du skulle vrid med Dina! vi känner ju inte varandra, men du har varit en trogen läsare i flera år. och jag tror att du skulle gillat detta =)

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...