Påväg mot middag…. =)

DSC_5352

Hej igen!

MISSA INTE mitt förra inlägg! SÅ kul!!! Nu har jag ansträngt mig, duschat och bytt ut träningskläderna mot en toksnygga outfit! Ikväll lämnar vi hotellet för att åka till en mysig liten köttrestaurang som någon rekommenderade oss…. =) Lite måste man ju se sig om när man är i Portugal för första gången. -Har du några andra tips? 

Jacka HÄR Linne HÄR Kjol HÄR (rea 199:-) Skor Zara Solglasögon HÄR  

DSC_5354 DSC_5357 DSC_5362 DSC_5372

 

VI hörs sen! Kram igen!

PS min nya fluff-jacka kommer i svarat, rosa, cream =) i’m in love!!! 

/ My Martens 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...