Crossfit, leo-print och Better you!

FullSizeRender 3

”Jag är inte där än…. Men jag är närmare än vad jag var igår” 

Godmorgon! WOW vilken kickstart på denna resan! Nya bekantskaper, härliga människor och fullt fokus på träningen!

Drömmar, mål, visioner, ALLT är möjligt! Glöm aldrig det… Jag har en gång varit en tjej,kvinna, mamma, som vägde 100kg. NOLL kondition eller styrka. Noll självförtroende. Jag mådde RIKTIGT psykiskt OCH fysiskt dålig.

-Kan jag så kan du! 

Igår körde jag TRE pass. Löpning/stavgång på morgonen, crossfit efter lunch… och strax därefter löpteknik och löpning! Jag somnade som en prinsessa igår.

Här är några bilder ifrån Crossfit passet. Känner du till crossfit? Det är någonting jag ägnat mig åt senaste 7-8månaderna. Högintensiv träning som ger GRYMMA resultat!

DET är bra att kombinera sin löpträning med styrkepass! Styrkan är guld värd i löpningen! FullSizeRender 5 IMG_5986Det finns nog ingen övning som ger mig så mycket ångest som burpees… Det är en riktig psykiskt utmaning för mig. jag ”blockar” mig säls, tankarna ekar i mitt huvud ”det går inte, jag kan inte, jag vill inte! HUR mycket jag än försöker så känner jag mig son en klumpig elefant!

Jag vill också vara sådär spänstig och kvick i mina rörelser som tex min träningskollega (från Thailands resan) Pischa! Nåja, jag tog mig igenom dessa också…. Inte så graciöst dock 😉 hehe!FullSizeRender 4Vilket resulterade i att jag blev HELT slut!

Men för mig, ger det mig en kick! En skön känsla… när jag klarat av att ta mig utanför min ”comfortzone”. Man måste våga ta sig utanför sin ”comfortzone” för att utvecklas… Något som är jobbigt för mig kanske är jätte lätt för dig, och tvärt om.

Min grymt snygga outfit, kommer ifrån STRONGER, du hittar den HÄR  Jag ÄLSKAR leo-print! FullSizeRender 7my martens, bukplastik, stronger, stronger sverige, better you, better you sverige, springtime, portugal, Något jag tycker är extremt kul med att vara iväg på denna typen utav resor är att man träffar galet många människor. Här nere är vi över 100 personer. Kvinnor, män, unga som gamla. Alla med olika förutsättningar… Men stämningen är fantastisk.

Många utav resenärerna är gamla trogna SPRINGTIME resenärer och har lärt känna varandra genom tidigare resor både här och andra resor genom SPRINGTIME.

Jag har redan funnit en ny bekantskap i den ena tjejen som van resan genom bloggtävlingen.. Jag blev verkligen rörd och glad över vad hon lagt upp på sin instagram <3 -tack!

FullSizeRender 9 FullSizeRender 8

 

Något som däremot är VÄLDIGT viktigt när man tränar så här mycket och intensivt. Det är att man fyller på vätskedepåerna, energikällorna och muskelåterhämtning. SJÄLVKLART följer Better You med mig på resan. Bärboosten hjälper till att boosta immunförsvaret. Om man nu som jag gör en ”resa” mot ett nyttigare och mer hälsosamt liv. (hur klyschigt det än låter) Så är det grymt viktigt att man vet vad man stoppar i sig Jag tog hjälpen av Better You, för några veckor sedan. jag följer läkarens kostråd, och kan varmt rekommendera dig deras produkter. Dom är HELT naturliga. Det är dessvärre långt ifrån alla andra kosttillskott som är. Läs noga på förpackningen så det VET vad du stoppar i dig. Jag förstod inte ändå så jag bad om hjälp =) 

better you sverige, better you, my martens, magnus hedman,

Jag ska försöka att uppdatera flitigt med roligheter härifrån… men nätet är svajigt och mottagningen kommer och går. Men nu min vän ska jag , Mikaela och Marie-Therese ut på morgonjogg. Klockan är lokal tid strax innan 07:00 =)

För att följa mig i snabbare uppdateringar så kan du även kika in på INSTAGRAM HÄR.  

Kram sålänge!

/ My Martens

15 Komentarer

  • Nej, Better You körde en ”utbildning” och genomgång i vad deras produkter innehåller och vad som passar mig. MIN läkare, har lagt en kostrekommendation OCH talat om vad för kosttillskott som jag ska äta under en period, d-vitamin, gurkmeja, spenatkapslat m.m ? är du med?

  • Nej, Better You körde en ”utbildning” och genomgång i vad deras produkter innehåller och vad som passar mig. MIN läkare, har lagt en kostrekommendation OCH talat om vad för kosttillskott som jag ska äta under en period, d-vitamin, gurkmeja, spenatkapslat m.m 🙂 är du med?

 1. Gud så sjukt snygga träningskläder!! Leo-printen är riktigt cool ?
  Hur är dom i storlek? Normala/stora/små/ ?
  Hoppas du har det riktigt bra på träningsresan!
  Kram ?

 2. Gud så sjukt snygga träningskläder!! Leo-printen är riktigt cool 🙂

  Hur är dom i storlek? Normala/stora/små/ ?

  Hoppas du har det riktigt bra på träningsresan!

  Kram 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...