Nu kickar vi igång #tjejmilenveckan -Springtime!

imageHej igen! Nu har solen och värmen tittat fram.

-UNDERBART!

Trots att jag fick en liten tveksam start på dagen då jag väckte alla andra! ( sorry, Mikaela & Marie-Therese) så blev det sååååå mycket bättre när vi en timme senare började med morgonjogg och stavgång. Alltså stavgång, SÅ underskattat! Använder man RÄTT teknik så är det grymt verktyg för armar, ben och kondition! image imageNu kickar vi igång #tjejmilenveckan tillsammans med Springtime! Innan vi ska fortsätta njuta i solen och ge oss på nästa pass så ska vi nu på informationsmöte! Kram Sålänge…image

 

/My Martens

 

 

10 Komentarer

  1. Jag kanske inte har läst så noga, men träningsresorna du åker på, vad är din roll i dessa? Föreläser du om din viktresa på alla resor? Håller du i några pass?

  2. Jag kanske inte har läst så noga, men träningsresorna du åker på, vad är din roll i dessa? Föreläser du om din viktresa på alla resor? Håller du i några pass?

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...