Sist tillbaka från morgon-jogg! Körde slut på mig själv innan vi kommit halvvägs ;)

DSC_4657

Hej! Vädret är inte på topp idag… lite kyliga vindar med små regndroppar ibland. Mulet… Men ändå behagligt! 

Som jag skrev imorse så började vi dagen med löpning alternativt stavgång, På stranden. Jag valde jogging. Igår körde vi som avslutning på dagen löpteknik. Extremt intressant. Jag kommer sammanfatta det i ett eget inlägg för dig som är intresserad utav det =)

Jag försökte använda tekniken som vi övade på igår, nu imorse på stranden. Det gick SÅ mycket lättare. Kanske också för att hjärnan fick någonting mer att fokusera på…. Att jogga i sand är dock j*vligt tungt. Men dom positiva effekterna som att höra havets vågor, känna doften utav vatten och få den där lugnande effekten är ju GRYM!

”Morgon joggen” innebär att man joggar på tid, i sitt egna tempo, utefter sina egna förutsättningar. Jag som är tävlingsmänniska i mig själv tog självklart sikte på dom som låg före mig. Bla Springtimes egna ledare, några marathon löpare och några representanter som kommer ifrån löplabbet. Med andra ord rutinerade, erfarna löpare…. Humpf!

Vad blir effekten utav detta, jo jag maxar fullt! Kör på i ett snabbtempo och håller mig hack i häl. Pulsen går upp, men det känns okay. När någon utav ledaren sen ropar -VÄND!

Då ska vi alla vända, oavsett om vi joggar eller kör stavgång. Jag vänder… nånstans längst fram i truppen, och inser att det är exakt lika långt tillbaka…. Hmm, blodsmaken kommer i munnen, det blir påfrestande psykiskt (jag vet BARA 15 min) och jag får på ren järnvilja bestämma mig för att ta mig tillbaka. Marathon löparna springer såklart förbi mig… och alla andra ”bakom” mig. Dom heja på, puschar och uppmuntrar. Med fjäderlatta steg så kommer dom dessutom tillbaka nästan först. IMPONERANDE!

Vad har jag lärt mig utav detta? Jo, att det är extremt dumt, att maxa och köra slut på sig från början. Man måste verkligen planera sin löpning när det gäller lite längre distanser. Jag KOM tillbaka. SIST! Var inte deppig över det, utan j*vligt stolt och glad =) Men för att klara av tjejmilen i New York så måste jag verkligen börja öva på mer teknik och framförallt att planera mitt tempo. För om jag gör samma sak där… jagar alla hundratals människor framför mig på New Yorks gator, då kommer jag att få bryta loppa utan att ens ta mig i mål! -Det ska INTE hända! 

DSC_4381 DSC_4384 DSC_4391 bukplastik, ensam mamma söker, portugal, springtime, new york tjejmilen 2016, strongares, stronger, #StyleByMartens DSC_4420 DSC_4456

 Tränings outfit Stronger: här  Skor: Salming  Träningsbag: Rohnisch 299:- ( HÄR )

 Foto: Marie Therese Karlberg/ Shay foto ( HÄR

Nu ska jag fylla på med energi. Ryktet säger att det är spagetti & köttfärsås till lunch, det passar mig utmärkt! 😉

Denna tränings outfiten använder jag på Crossfiten pga av handskarna bla… och att jag blir helt genomsvettig och då gärna bara tränar i sport-topp =) Vi hörs sen min fina vän <3 Kramar

/ My Martens 

17 Komentarer

 1. Härligt att läsa om din träningsresa! Jag undrar vad du tycker om Strongers tights? Åker dom ner vid löpning eller crossfit-inspirerad träning? Dom är grymt snygga ?

 2. Härligt att läsa om din träningsresa! Jag undrar vad du tycker om Strongers tights? Åker dom ner vid löpning eller crossfit-inspirerad träning? Dom är grymt snygga 🙂

 3. Så galet osund i allt du gör!! Hoppas att du bränner ut dig på riktigt… Dina rumskamrater låter lite mer sunda i sitt beteende och de känner kanske av vad kroppen mår bra av! De som kör på som du har en mani… oftast en bakgrund med anorexia som de överför till tränings anorexi… Har en bekant med exakt den bakgrunden och hon är just maratonlöpare men inser inte sina begränsningar och skadar sig om och om igen… din kropp kommer gå sönder när du maxar på detta sätt om och om igen.. du är fortf ganska ung så skadorna har nog inte hunnit komma än bara..

  • Anorexi är ingenting som finns i min bakgrund kan jag lova ?
   ”jag hoppas att du bränner ut dig på riktigt”
   det tycker jag är en ganska elak och opassande kommentar…. Här inne ska vi peppa, stötta och lufta fram varandra… Inte tvärt om! Dålig stil!

 4. Så galet osund i allt du gör!! Hoppas att du bränner ut dig på riktigt… Dina rumskamrater låter lite mer sunda i sitt beteende och de känner kanske av vad kroppen mår bra av! De som kör på som du har en mani… oftast en bakgrund med anorexia som de överför till tränings anorexi… Har en bekant med exakt den bakgrunden och hon är just maratonlöpare men inser inte sina begränsningar och skadar sig om och om igen… din kropp kommer gå sönder när du maxar på detta sätt om och om igen.. du är fortf ganska ung så skadorna har nog inte hunnit komma än bara..

  • Anorexi är ingenting som finns i min bakgrund kan jag lova 😉

   ”jag hoppas att du bränner ut dig på riktigt”

   det tycker jag är en ganska elak och opassande kommentar…. Här inne ska vi peppa, stötta och lufta fram varandra… Inte tvärt om! Dålig stil!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...