När han tittar på mig med ”hundögon” HUR kan man motstå?!

Frontrowliving, frontrowsewden, frontrowjacket, my martens, ensam mamma söker, hänt.se, hänt i veckan, rapunzel of sweden, gucci, fashion, style level, niclas wahlgren,

Foto: Pavel Maira Outfit: Jacka: HÄR, Jeans: HÄR ( ÄLSKAR PASSFORMEN) Skor: Gucci Väska: Gucci Topp: HÄR 

F3180060-Redigera F3180066-Redigera

hej fina!

 Vilken dag jag har haft. Mys med Lilleman på morgonen. ”vi” försov oss. Eller rättare sagt han VÄGRADE gå upp. Han tittade på mig med sina hundögon och bad om att få ligga kvar och gos lite. HUR säger man nej till det?!

Jag styrde om morgonmötet och låg kvar en extra timme med Lilleman. En lång PW på 1.5 timme vid sjön, efter lämning på dagis…Så härligt i solen.

Hem och duscha innan jag fortsatte med möten och jobb hela dagen. Idag är en såndär dag då jag fått mycket gjort. Älskar när jag känner mig effektiv!

Mina nya jeans är SÅ sköna! Slitna, med en ”vintage” look och GRYMT bra passform, kan verkligen rekommendera dom. Det där med jeans är svårt, jag hittar sällan jeans som jag tycker är helt rätt! Gillar du dom, så hittar du dom HÄR Den vita toppen med snörning upptill syns inte så bra på bilden… men kika närmare på den HÄR om du vill. Toppen finns i flera färger och kostar inte mer än 299:- lika snygg till vardags som till fest! =) 

FullSizeRender 5

 

Nu ska jag strax promenera (igen) och hämta Lilleman på dagis. Ikväll ska vi in till D-flex gym, han har öppet hus och man får prova på att testa på hans klasser =) 19:30-21:00 Skeppargatan 28 på Östermalm. Syns vi där? Vi hörs senare….

Kram / My Martens

22 Komentarer

 1. Jeansen var jättefina men så svårt med stl, vad motsvarar XL tror du? Är det mkt stretch? 🙂 läste på hemsidan men hittade ingen info om det där 🙂

 2. Du ser det går ju utmärkt att jobba för dig utan körkort..dator, telefon och kamera är ju viktigare. Såg intervjun i Hänt, såklart lite pinsamt men samtidigt positivt för dig ju..gentjänster är bra och all publicitet är ju bra publicitet ? Fina bilder, snygg outfit!

  • pinsamt då det är tredje gången, sen är det ju ändå så att det har hänt. jag skulle aldrig skylla ifrån mig eller inte stå för det… det är inte min stil. Men, all publicitet ÄR inte bra publicitet! ha en skön kväll! Tack =)

   • Jo såklart pinsamt och inget som går att skylla ifrån sig utan får stå för..menade inte att det var positivt att bli av med körkortet menade att få publicitet, och de länkade ju till din blogg i Hänt-intervjun…men du har rätt All publicitet behöver ej vara bra, fel av mig. Trevlig kväll!

    • Ibland ringer din innan dom skriver, ibland inte. Ibland plockar dom citat ut bloggen för att få det att låta som om man utslag sig. Det varierar, från situation till situation. Från tidning till tidning. Från journalist till journalist. Och nej, med tre företag så kan jag absolut inge ha hemligt nr ?

 3. Du ser det går ju utmärkt att jobba för dig utan körkort..dator, telefon och kamera är ju viktigare. Såg intervjun i Hänt, såklart lite pinsamt men samtidigt positivt för dig ju..gentjänster är bra och all publicitet är ju bra publicitet 😉 Fina bilder, snygg outfit!

  • pinsamt då det är tredje gången, sen är det ju ändå så att det har hänt. jag skulle aldrig skylla ifrån mig eller inte stå för det… det är inte min stil. Men, all publicitet ÄR inte bra publicitet! ha en skön kväll! Tack =)

   • Jo såklart pinsamt och inget som går att skylla ifrån sig utan får stå för..menade inte att det var positivt att bli av med körkortet menade att få publicitet, och de länkade ju till din blogg i Hänt-intervjun…men du har rätt All publicitet behöver ej vara bra, fel av mig. Trevlig kväll!

    • Ibland ringer din innan dom skriver, ibland inte. Ibland plockar dom citat ut bloggen för att få det att låta som om man utslag sig. Det varierar, från situation till situation. Från tidning till tidning. Från journalist till journalist. Och nej, med tre företag så kan jag absolut inge ha hemligt nr 😉

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...