Veckans #StyleByMartens

My Martens, stylebymartens, hälsa & fitness, salming, salming concept store stockholm, madde ilmrud, ensam mamma söker, my bukplastik, bukplastik, niclas wahlgren, hänt.se, my martens expressen, my martens blogg, 5DS_6669-Redigera

Foto: Pavel Maira Outfit: Salming: jacka HÄR Skor Här  Tights HÄR 

Godmorgon fina du!

Efter regn kommer solsken… Om du missade ”veckans bikt” så ser du den i mitt förra inlägg. Eller kan läsa mer i tidningen HÄR

Här kommer istället lite träningsmode! Jag bloggar emellanåt om #StyleByMartens. Där jag visar upp lite trendiga OCH funktionella träningskläder.

 Nu står våren och sommaren framför oss! Jag älskar starka pasteller och att mixa färgerna! Här ser ni Salming från topp till tå, köparjackan är superlätt, och ger även visst skydd mot vind och vatten, helt anpassad för löpning.  Löparskorna är också av den lätta kalibern, en utav deras storsatsningar Race 3.

Jag som är i början utav min löpträning tycker att et är en hel vetenskap! MEN så intressant. Jag ska ju med Springtime till New York och springa tjejmilen den 11 juni. jag har en aktiv kod, om du använder koden MARTENS så får du 1000:- rabatt på weekend resan, eller 1500:-rabatt om du vill vara där hela veckan som jag kommer vara. Inte bara jag utan även min bloggkollega Madde.(läs hennes blogg HÄR)  Läs mer om resan eller boka med dig HÄR  Anyway…. mitt mål är inte att springa på en viss tid. Mitt mål är att TA MIG RUNT. Alltså klara av att springa milen. Låter lätt för vissa, men svårare från andra. Eftersom jag aktivt tränar så har jag självklart en relativt bra grundförutsättning. Men jag är låååångt ifrån att springa en mil. Men jag SKA klara det!

-kan jag så kan du 😉 hehe! Snart är jag på plats i New York! Jag läääääängtar! FullSizeRender 2Nu ska jag stoppa ner min 5 åriga Lilleman i vagnen, och gå till dagis. Alltså ni bara måste få en bild på det sen! Det ser sååå kul ut! Men han pallar inte att gå hela vägen till dagis. Så han får stå ut med att åka vagn under min körkortslösa period!  Annars kommer vi ALDRIG fram. Han tycker dock att det är grymt kul, vi springer i intervaller… Tezz i ena handen och vagnen i andra! -Det går bra nu 😉

D-FlexFitnessIkväll ska jag och Lilleman till D-flex på öppet hus. Du är också välkommen om du vill =)

När: Onsdag 30/3
Var: D-Flex Fitness, Skeppargatan 28 (Östermalm)
Tid: 19.30-21.00
Anmälan: info@dflex.se, uppge kod ”MARTENS” -Hoppas att vi syns! 

Ha en skön dag!

Stor kram / My Martens.

PS: för fler uppdateringar så kan du bildligen följa mig på mitt instagram, klicka HÄR för att hitta dit. 

 

 

 

15 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...