Street Stylish! Veckas #StyleByMartens

180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-164241180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-164336180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-164604

Outfit: Jeans klänning HÄR Skor Här, Foto: Herman Caroan.

Godmorgon! hoppas allt är bra med dig… Här kommer ett spretigt inlägg. Precis som jag! hehe! Blommor, mode, träning, hälsa…. 

Nu får du två #StyleByMartens 😉  Street-stylish! Snyggt och enkelt… Gärna en hatt till också. Kan användas både till vardag & fest!  Vill även passa på att tipsa om att MIKKAS fått in en massa nyheter på sidan nu. Det är ett vårtecken när butiker och webbshoppar börjar få in alla sommar kläder, -älskart!

Min butik, My’s Blommor tar också emot den ena efter den andra leveransen just nu. Ska försöka att få upp ute bilder på det senare idag.

VECKANS KLIPP: Mårbacka från 39:90:- PRAKT EXEMPLAR! Tets a tets från 15:- Primula från 15:- Penseer från 4.99:- och en MASSSA annat! =) För fler blomsterbilder och för alla andra blomsternördar så kan du följa butikens instagram sida HÄR 

IMG_5122FullSizeRender 7

Ett annat vårtecken som jag och Lilleman stannade upp vid påväg till dagis….IMG_5109Jag fortsätter att traggla med min löpning… ska köra inomhus på bandet idag. Intervall, cardio och styrka. Fortfarande en mjukstart. Men så j*kla underbart att vara igång. Precis ism skalman så har jag ställt FEM alarm då jag ska äta idag…. hmpf! Det tar emot får jag erkänna! Jag vill, men glömmer ju så lätt bort! SUCK! Men skam den som ger sig! IMG_5108IMG_5050 IMG_5051Dagens träningsoutfit Jacka Daily Sport HÄR Tights NIKE Skor Salming HÄR 

Frukost till lilleman blev hans vanliga (tråkiga) rostade macka med nallekorv, några vindruvor, ett glas oboy (han tjatande till sig det) Och till mig gröt, kaffe och ett STORT glas vatten. PLUS bärboost och ett gäng vitaminer. Mer om det när jag lärt mig vad som är vad och varför 😉

Men som jag skrev i mitt super långa inlägg igår. Nu j*klar ska jag bli frisk inifrån och ut! Därför boostar jag immunförsvaret med bär boost Funkar i vatten, i smoothie, i kvarg. finns i pulverform och kapslar beroende på vad man föredrar. IMG_5075 Kramar / My Martens

 

 

 

47 Komentarer

 1. Men fina Du, varför inte äta sund och bra mat istället för att plocka i sig av alla de konstgjorda burkar med diverse du stoppar i dig!!`
  Inget som läkare rekommenderar, speciellt med don värden du har ( enl din blogg)
  Lilla goa My, avstå från maraton, du måste ju ha sprungit den längden flera ggr om du ska klara det. Var rädd om dig. Viktigast är att springa på asfalt också annars pajar fötterna ganska fort.
  Har själv sprungit maraton ett par ggr så jag vet.
  Lycka till

  • Jag behöver äta tillskotten, det är på ordinerande utav läkare. Dock ska man vara väl medveten om vad man stoppar i sig. Det ÄR skillnad på tillskott och tillskott. Syntetiskt & naturligt! Jag ska inte springa något maraton? Vart har du hört det? ? *fniss jag ska springa tjejmilen i New York. Dvs en mil, inte maraton som är någonstans runt 4 mil! Hehe! Nej, jag har inte löptränat sedan jag spelad handboll på junior elit, då sprang jag milen VARJE dag. Det kan jag dock inte leva på längre ? men Jag älskar nya utmaningar. Och löpning har todigare varit min grej och kommer att bli det igen ? ha en skön dag!

 2. Hej!
  oj, höga lever värden….
  Vad säger läkaren om det? Kan finnas olika orsaker…
  hoppas du/ läkarna får rätsida på allt.
  Kram kram

 3. Men fina Du, varför inte äta sund och bra mat istället för att plocka i sig av alla de konstgjorda burkar med diverse du stoppar i dig!!`
  Inget som läkare rekommenderar, speciellt med don värden du har ( enl din blogg)

  Lilla goa My, avstå från maraton, du måste ju ha sprungit den längden flera ggr om du ska klara det. Var rädd om dig. Viktigast är att springa på asfalt också annars pajar fötterna ganska fort.
  Har själv sprungit maraton ett par ggr så jag vet.
  Lycka till

  • Jag behöver äta tillskotten, det är på ordinerande utav läkare. Dock ska man vara väl medveten om vad man stoppar i sig. Det ÄR skillnad på tillskott och tillskott. Syntetiskt & naturligt! Jag ska inte springa något maraton? Vart har du hört det? 🙂 *fniss jag ska springa tjejmilen i New York. Dvs en mil, inte maraton som är någonstans runt 4 mil! Hehe! Nej, jag har inte löptränat sedan jag spelad handboll på junior elit, då sprang jag milen VARJE dag. Det kan jag dock inte leva på längre 😉 men Jag älskar nya utmaningar. Och löpning har todigare varit min grej och kommer att bli det igen 😉 ha en skön dag!

 4. Hej My
  Vad skönt att du mår bättre,man blir ju piggare nu när solen börjar titta fram.
  En liten fråga om kosten hur många gånger om dagen ska du äta enligt läkaren ?
  (det har jag ju egentligen inte med att göra men men?)själv har jag varit på kostrådgivning och där fått att jag måste äta 5-6 ggr/dag för fettförbränningens skull,har gått efter olika dieter så kroppen vet inte hur den ska vara suck men hoppas nu på lång sikt att vi blir kompisar kroppen och jag hi hi.
  Ha en bra dag och sköt om dig
  Kram

 5. Hej!
  oj, höga lever värden….
  Vad säger läkaren om det? Kan finnas olika orsaker…
  hoppas du/ läkarna får rätsida på allt.
  Kram kram

 6. Kom på när jag läste om blomaffären. Är du aldrig i Holland längre? Det var ju ditt ”drömjobb” typ. Eller beställer du mer på nätet nu?
  Bara en liten undran.
  Ha det bäst och tack för att du delar med dig av ert liv .
  Kram.
  PS snart dax att byta headline bild. Lilleman har ju blivit stor kille nu. ?

  • Hehe! Ja det är verkligen daga att byta bild ;)Jag jobbar fortfarande med Holland, sDet har jag gjort i tio år nu. Dagligen, bestöllningsr ordrar och logistik. Parallell med allt annat jag gör ? men jag ör längre inte schemalagd varannan vecka som jag tidigare var, utan jobbar via dator /telefon. Är kanske nere ca 6-8 gånger på året istället ? mina jobb i Sthlm krävde en omstrukturering… ?

   • Tur du kunnat ändra jobbet till att beställa på datan fast det inte blir riktigt detsamma. Lättare att se blommorna live kan jag tänka mig. Jag tycker det är helt klart roligare att du jobbar här och lägger upp roliga tips och idéer på bloggen från dom olika jobben du har.

    • Jag sitter uppkopplad mot en auktion…. Den nya världen och tekniken tar över. Jag var sex är gammal när jag satt på dom Holländska auktionerna första gången. Då skrev man på papper och alla platser var fulla. Nu gör 80% utav alla inköpare precis som jag…. Lite sorgligt kan jag tycka..

 7. Hej My
  Vad skönt att du mår bättre,man blir ju piggare nu när solen börjar titta fram.
  En liten fråga om kosten hur många gånger om dagen ska du äta enligt läkaren ?
  (det har jag ju egentligen inte med att göra men men?)själv har jag varit på kostrådgivning och där fått att jag måste äta 5-6 ggr/dag för fettförbränningens skull,har gått efter olika dieter så kroppen vet inte hur den ska vara suck men hoppas nu på lång sikt att vi blir kompisar kroppen och jag hi hi.
  Ha en bra dag och sköt om dig
  Kram

 8. Kom på när jag läste om blomaffären. Är du aldrig i Holland längre? Det var ju ditt ”drömjobb” typ. Eller beställer du mer på nätet nu?
  Bara en liten undran.
  Ha det bäst och tack för att du delar med dig av ert liv .
  Kram.
  PS snart dax att byta headline bild. Lilleman har ju blivit stor kille nu. 🙂

  • Hehe! Ja det är verkligen daga att byta bild ;)Jag jobbar fortfarande med Holland, sDet har jag gjort i tio år nu. Dagligen, bestöllningsr ordrar och logistik. Parallell med allt annat jag gör 🙂 men jag ör längre inte schemalagd varannan vecka som jag tidigare var, utan jobbar via dator /telefon. Är kanske nere ca 6-8 gånger på året istället 🙂 mina jobb i Sthlm krävde en omstrukturering… 🙂

   • Tur du kunnat ändra jobbet till att beställa på datan fast det inte blir riktigt detsamma. Lättare att se blommorna live kan jag tänka mig. Jag tycker det är helt klart roligare att du jobbar här och lägger upp roliga tips och idéer på bloggen från dom olika jobben du har.

    • Jag sitter uppkopplad mot en auktion…. Den nya världen och tekniken tar över. Jag var sex är gammal när jag satt på dom Holländska auktionerna första gången. Då skrev man på papper och alla platser var fulla. Nu gör 80% utav alla inköpare precis som jag…. Lite sorgligt kan jag tycka..

 9. Tycker du kämpar på grymt bra. Att vara egen företagare är inte alltid så lätt (och speciellt i blomsterbranchen), så jag förstår att du glömmer bort att äta.
  Du är jättefin idag, har nästan svårt att förstå att du vägt 100 kg. Därför RIKTIGT bra kämpat.
  Btw, mårbacka för 39.90? GRYMT BILLIGT!
  Kramen // A-M

 10. Tycker du kämpar på grymt bra. Att vara egen företagare är inte alltid så lätt (och speciellt i blomsterbranchen), så jag förstår att du glömmer bort att äta.
  Du är jättefin idag, har nästan svårt att förstå att du vägt 100 kg. Därför RIKTIGT bra kämpat.
  Btw, mårbacka för 39.90? GRYMT BILLIGT!

  Kramen // A-M

 11. Träna och ät normalt och skippa godis,fikabröd.
  När du tränar så kör du stenhårt med allt och träningsresor,sen säger kroppen ifrån,,som sagt var som vanligt,alla gillar dig som du är.
  ”kändis världen” förändrar nog en lite ändå.

  • Hmm… Vad har ”kändisvärlden” men min träning att göra? Vem skiljer på en kändis och inte? Vem gör skillnad på människa och människa beroende på jobb och karriär? Inte jag iallafall ?

 12. Träna och ät normalt och skippa godis,fikabröd.
  När du tränar så kör du stenhårt med allt och träningsresor,sen säger kroppen ifrån,,som sagt var som vanligt,alla gillar dig som du är.
  ”kändis världen” förändrar nog en lite ändå.

  • Hmm… Vad har ”kändisvärlden” men min träning att göra? Vem skiljer på en kändis och inte? Vem gör skillnad på människa och människa beroende på jobb och karriär? Inte jag iallafall 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...