Läs/Lyssna genom Nextory gratis en hel månad! <3

IMG_5146IMG_5151

Godmorgon fina du! Visst är det underbart att solen skiner och det är vår i liften! -Älskart!

 Jag som reser mycket både inrikes och utrikes älskar att lyssna på ljudböcker… Perfekt tidsfördriv!

Just nu har jag precis lyssnat på GREY. Ja, jag VET liiite senare än alla andra 😉

Perfekt då jag genom Nextory kan lyssna både onlineoch offline, och alltså inte är beroende utav nätet. Det är just en utav fördelarna medNextory. Sen att dom har tusentals titlar, både e-böcker och ljudböcker att välja på gör ju inte saken sämre 😉 FullSizeRender 2

I samarbete med Nextory har jag ett erbjudande där ni kan få prova tjänsten helt gratis en månad. Ingen bindningstid! Gå in HÄR och registrera dig idag. OBS! Se till att koden MY står med som kampanjkod. Lilleman lyssnar just nu på Super Charlie. Snart kan han kanske läsa den själv… 

FullSizeRender 3 IMG_5151

Som sagt nu får även du chansen att prova gratis en hel månad genom erbjudandet ovan! Jag har införskaffat mig lite fäsak tulpaner…. för att öka på vårkänslorna lite till! Sen ska jag ut i spåret en stund. jag är inte helt 100 i kroppen, än. Så jag mjukstarter verkligen. Men mina löparskor ska ”gås in” och min kondition måste blir ännu bättre så att jag klarar tjejmilen i New York! 

FullSizeRender 10 IMG_5108 2image

Önskar dig en skön dag!

Kram / My Martens 

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Spana in både vårnyheter och rea hos STRONGER

  I samarbete med STRONGER och Ideal Of Sweden !   Roar Tights / Roar Top / Punch...

Vilka nyanser på vårens Ideal Of Sweden skal

  This post contains adlinks     1 / 2 / 3 / 4 / 5  Hur underbara färger...

Richmond & Finch

  I samarbete med Richmond & Finch     Black marble case / Black marble popsocket / White...