New York! Nu kööör vi! Häng med och spring tjejmilen 2016!

shutterstock_237303676

New York! here we come!

Alltså wow vad jag ser fram emot detta. jag har ALDRIG varit i New York tidigare… jag har varit påväg flera gånger men det har ändå aldrig blivit av. Detta är på något sätt som en lite barnslig ”flick-dröm”

Jag är ett Sex & the City fan, med stort F!

Jag ÄLSKAR serien, karaktärerna och kan se den om, och om igen! Sarah Jessica Parker är en utav mina stora idoler! Inte bara för karaktären som ”Carrie Bradshaw” i just Sex & the city… utan som person. Beundrar henne enormt! Jag blev alldeles grön utav avund när jag såg att Damernas värld fått göra en personlig intervju med henne. Jag kunde gått med på vad som helst, varit sekreterare, praktikant, kaffe tjej! Bara jag hade fått vara med =)   

Jag är förälskad iManhattan och New York utan att ens ha varit där! Men nu ska jag äntligen dit! En efterlängtat dröm som blir av! 

Men även DU jan följa med =) 

För ett tag sedan så efterfrågade jag intresset på att följa med och springa tjejmilen nu i juni. Intresset var jätte stort och alla frågade efter pris information…

Detta ingår i resan:

New York Tjejmil 2016

Resealternativ:
Veckoresa 5-12 juni
Weekendresa 9-13 juni

Loppdag: 11 juni 2016

Följande ingår i resans pris:

* Flyg t/r Arlanda/Köpenhamn-New York
* Transfer t/r Newark- Beacon Hotel
* Logi i vald rumstyp på Beacon Hotel
* Morgonjogg och andra aktiviteter i Central Park varje morgon. (Galet kul! ) 
* Spontana utflykter. Tex Brooklyn Bridge och High Line
* Reseledning och service av Springtime Resor.

Jag har tillsammans med Springtime ordnat en rabatt kod. Så med koden MARTENS så får du 1009:- rabatt på weekend resan och 1500:- Rabatt på veckoresan!

-Kan det bli bättre än såhär?

New York, statspuls, shopping, morgonträning i Central Park?! Tjej-häng, träning….

Jag döööör så kul!

Detta är varför jag lite plötsligt har börjat löpträna. Träna har jag gjort länge… men inte just löpning och kondition. För två veckor sedan klarade jag inte en kilometer, nu springer jag 5km.

Jag kommer fortsätta att träna och träna inför detta. Detta är min morot, som skapar min motivation! Det vore SÅ kul om du också ville följa med =) Vi kan peppa och stöta varandra =) 

Jag fick även möjligheten att ta med mig en blogg kollega…. och vän såklart!

Den andra tjejen som kommer att följa med hittar du HÄR  

Hon kommer också att få börja om… Efter senaste graviditeten så har hon inte heller kommit gång med träningen.  Så känner du att du inte har någon kondition, du är inte ensam 😉 Men vi klarar det!

’Dessutom så kommer det att bli sjukt roligt! Några bilder ifrån förra årets resa: 

Mini10K_EH_0200 Oakley10k_mini_2015_Dg_-048

Läs mer om resan tillsammans med Spring Time HÄR och GLÖM INTE använda koden MARTENS när du bokar för att få rabatten… =)  

Idag har bara dagen bestått utav möten, möten och flera möten… Jag har löptränat också. Utomhus, inte på bandet. Jag körde 4.1 idag! Det är MYCKET svårare att hålla samma tempo när löpbandet inte snurrar under göterna… jag kommer att variera träningen inne och utomhus. Efter möten i stan så mötte jag upp MAGGAN, för en sen lunch. PÅ favvo stället Fresco… 

IMG_4203 IMG_4204

Alltså min fina vän ÄR  inte bara fantastisk! Hon SER också fantastisk ut, höggravid men en bebis som kan komma vilken minut som helst. Hon strålar verkligen!!! <3 Jag själv var LÅNGT ifrån sådär fräsch! hehe! Nu är det fredagsmys med Lilleman =)

Vi hörs imorgon! Trevlig kväll! 

Stor kram!  MY Martens

 

 

 

24 Komentarer

 1. Beundrar ditt driv och go ! Typ Gunde Svans ”ingenting är omöjligt”. Du verkar se lösningar o möjligheter på det mesta – härligt !! Ha en fin helg ! Kram

 2. Beundrar ditt driv och go ! Typ Gunde Svans ”ingenting är omöjligt”. Du verkar se lösningar o möjligheter på det mesta – härligt !! Ha en fin helg ! Kram

 3. Hej! Roligt att följa dig på din resa. Jag är nyfiken på att komma igång med löpning och undrar hur du gjorde i början för att orka springa tex 5 km?
  Tacksam för svar

 4. Hej! Roligt att följa dig på din resa. Jag är nyfiken på att komma igång med löpning och undrar hur du gjorde i början för att orka springa tex 5 km?
  Tacksam för svar

 5. Åh, hade gärna följt med dig och Madde på den här resan. Men pengarna räcker inte till den här våren. Har varit på träningsweekend och sedan en resa planerad till Barcelona. Är så sugen på att hänga med, men som sagt, pengarna räcker inte till. Hoppas att du har ett erbjudande nästa vår, eller någon gång framöver, så ska jag försöka hänga med. Måste spara ihop lite pengar innan. Håller tummarna för att du har nytt erbjudande framöver.
  En träningstokig tjej med abstinens om jag inte hinner med….
  Kramis!

  • Ahhh! jag förstår såklart. Men du Barcelona är ju helt fantastiskt! Det kommer roliga projekt hela tiden… jag är ju också träningstokig så absolut inom det ämnet =) kram

 6. Åh, hade gärna följt med dig och Madde på den här resan. Men pengarna räcker inte till den här våren. Har varit på träningsweekend och sedan en resa planerad till Barcelona. Är så sugen på att hänga med, men som sagt, pengarna räcker inte till. Hoppas att du har ett erbjudande nästa vår, eller någon gång framöver, så ska jag försöka hänga med. Måste spara ihop lite pengar innan. Håller tummarna för att du har nytt erbjudande framöver.

  En träningstokig tjej med abstinens om jag inte hinner med….

  Kramis!

  • Ahhh! jag förstår såklart. Men du Barcelona är ju helt fantastiskt! Det kommer roliga projekt hela tiden… jag är ju också träningstokig så absolut inom det ämnet =) kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...