Löparskor…

Godmorgon!

image

Idag var Ludvig pigg igen <3 -skönt!

 Glad kille som ville åka till dagis.. Så nu ska jag passa på att jobba ifatt det jag kom efter igår! 

Två löpar skor jag vill lyfta fram lite extra, just idag!

Båda är helt nya på marknaden. Jag kan rekommendera dom varmt! 

NEW BALANCE 1080. Denna sko är framtagen med en avancerad datateknik, 3d. Som gjort det möjligt att genom efterforskning satsat på en mer dämpad sko och med hjälp av den 3d printade sulan kunnat minska materialet där det inte behövs för att få en lättare sko. Trots att den ser ganska tung ut, så överaskas man över hur lätt den är. Jag har testat den och använder den fortfarande. Den har bra dämpning som ger det där lilla extra stödet för att göra hållningen bättre.

Mitt betyg komfort 5/5 mitt betyg Design: 3/5

ca pris 1700:-

w1080ps6_14

 

Den andra är ADIDAS Puré boost x 

Dena har precis kommit ut på marknaden.. “En sko för kvinnan av kvinnan”  Smidig passform, ett material som andas och som också är väldigt lätt i modellen. Denna modellen kommer i flera print, men detta är min absoluta nr one! Ca pris 1200:- 

Mitt betyg design 5/5 Mitt betyg komfort 4/5

hires_AQ6693

 

16012016-MyMartens-HermanCaroan-017510637

 

Kramis / My Martens

Kommentarer (15)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *