Löparskor…

Godmorgon!

image

Idag var Ludvig pigg igen <3 -skönt!

 Glad kille som ville åka till dagis.. Så nu ska jag passa på att jobba ifatt det jag kom efter igår! 

Två löpar skor jag vill lyfta fram lite extra, just idag!

Båda är helt nya på marknaden. Jag kan rekommendera dom varmt! 

NEW BALANCE 1080. Denna sko är framtagen med en avancerad datateknik, 3d. Som gjort det möjligt att genom efterforskning satsat på en mer dämpad sko och med hjälp av den 3d printade sulan kunnat minska materialet där det inte behövs för att få en lättare sko. Trots att den ser ganska tung ut, så överaskas man över hur lätt den är. Jag har testat den och använder den fortfarande. Den har bra dämpning som ger det där lilla extra stödet för att göra hållningen bättre.

Mitt betyg komfort 5/5 mitt betyg Design: 3/5

ca pris 1700:-

w1080ps6_14

 

Den andra är ADIDAS Puré boost x 

Dena har precis kommit ut på marknaden.. ”En sko för kvinnan av kvinnan”  Smidig passform, ett material som andas och som också är väldigt lätt i modellen. Denna modellen kommer i flera print, men detta är min absoluta nr one! Ca pris 1200:- 

Mitt betyg design 5/5 Mitt betyg komfort 4/5

hires_AQ6693

 

16012016-MyMartens-HermanCaroan-017510637

 

Kramis / My Martens

36 Komentarer

 1. För övrigt så är det väldigt trist med personliga påhopp på dina beslut och ditt privata liv. Kan man inte ha tilltro till andra människor att dom gör sitt bästa och inte är egoistiska. Livet är inte svart eller vitt.
  Det är olika och individuellt! Med livet får man erfarenhet. Ha en fin fredagskväll och var snälla mot varann!

   • Ja, jag lovar ”psykologen” som ifrågasätter hade nog skällt på min mamma på slutet av 70-talet och sätter sina enäggstvillingar i samma klass! Men vet du vad, Lousie , Vi valde olika gymnasiegren! Och vad tycker expertisen om regnbågsfamiljer. Barnen blir enl studier inte traumatiska. …suck!!

 2. För övrigt så är det väldigt trist med personliga påhopp på dina beslut och ditt privata liv. Kan man inte ha tilltro till andra människor att dom gör sitt bästa och inte är egoistiska. Livet är inte svart eller vitt.
  Det är olika och individuellt! Med livet får man erfarenhet. Ha en fin fredagskväll och var snälla mot varann!

   • Ja, jag lovar ”psykologen” som ifrågasätter hade nog skällt på min mamma på slutet av 70-talet och sätter sina enäggstvillingar i samma klass! Men vet du vad, Lousie , Vi valde olika gymnasiegren! Och vad tycker expertisen om regnbågsfamiljer. Barnen blir enl studier inte traumatiska. …suck!!

 3. Men My du har ju faktiskt skrivit att han hade feber, tänkte på ditt svar till Madde ? Skönt att han piggade på sig så mamma kunde jobba. Antar det ej blir nån Hälsokicken för dig i helgen då eftersom du har din son, hoppas ni får vara friska och får en lugn och mysig helg tillsammans!

 4. Men My du har ju faktiskt skrivit att han hade feber, tänkte på ditt svar till Madde 😉 Skönt att han piggade på sig så mamma kunde jobba. Antar det ej blir nån Hälsokicken för dig i helgen då eftersom du har din son, hoppas ni får vara friska och får en lugn och mysig helg tillsammans!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...