IMG_4172

 

Hej!

Vabbningstiderna håller i sig. Lilleman har lyckats hålla sig frisk. Men han kändes inte kry igårkväll, somnade tidigt, snuvig och dan! Imorse hade han feber och jag lät honom ligga kvar… Men när han vaknade några timmar senare (ca 10-11) Så var han feberfri och SÅ sur över att inte få gå till dagis!  Hmm… han får mysa i soffan och ta det lugnt idag i allfall!

  Denna veckan kör i samarbete med Linas Matkasse så har jag fått hem leverans till dörren. SÅÅÅÅÅ skönt!

NI som följt mig länge vet att mina kökskunskaper är minimala!IMG_4174

FullSizeRender 7

Så otroligt mycket gott att välja på! Jag har valt Linas Barnkasse.

Tror ni Lilleman blev glad när han fick höra att dagen rätt var hemmagjorda hamburgare med gurkdressing och sötpotatisklyftor! Yes det blev han!

Jag jobbar hemifrån idag, pyjamasen på och har INTE gjort mig i ordning: 

IMG_4187

 

Perfekt paus i jobbet och samtidigt kul för Lilleman att få hjälpa mig att laga mat… 

 

IMG_4182 IMG_4181 IMG_4180 FullSizeRender 9 FullSizeRender 8

 

Gott smidigt och enkelt. Det är fösta gången som jag testar Linas Matkasse. Jag blev positivt överraskad över alla väl utvalda råvaror! Annat på veckans matsedel är tagliatelle m. paprika crème, lätt-panerad tors, fläskmedaljonger m.m. Det blir en späntade vecka =) T.om jag som absolut inte är en mästerkock kan med hjälp av recepten lätt  och enkelt laga uppskattade rätter till oss =) 

I samarbete med Linas Matkasse har jag ett erbjudande där alla nya kunder får prova matkassen från 299. Gå in HÄR för att se dom olika alternativ som finns att beställa. Ni får dessutom energimix (värde 99:-) på köpet. OBS! Se till att rabattkod/presentkort TACKMY skrivs in vid beställning =)

-Enjoy!

Vi hörs sen! Kramar /My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (12)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *