Häng med mig till New York! limited edition #blackclover

image

God kväll!

Wiiiiii! 5 km löpning utomhus Done!  Personligt rekord! Tiden hade jag inte koll på! Idag fokuserade jag bara på att ta mig fem kilometer! Dessutom har jag plåtats i Nya kläderna ifrån Röhnisch! Dom är ifrån Black Clover kollektionen! MEN det är limited edition, så det är först till kvarn! 😉 Dom kommer vara helt slutsålda inom ett par veckor… 🙂

Det ni ser i denna bilden är glädje! Glädje över att klarat av 5 kilometer. Glädjen över att tala om att jag ska till New York och springa tjejmilen den 11 Junie

 Så nu j*klar ska min kondition byggas upp!

Men vet du vad det bästa av allt är? DU kan följa med! Bokning, upplägg, pris och allt annat kommer senast fredag! 🙂 SÅÅÅ KUL! Är du sugen?  Observera att min kondition var NOLL för två veckor sedan…

-kan jag så kan du! image

Nu ska jag göra mig en kopp te, tända några ljus Och jobba med det sista inför nästa nummer i Hälsa & Fitness magasin 🙂

image

Lilleman sover, han är ganska snuvig och har lätt hosta… Jag har varit fram och lagt min hand på hans panna… Jag tycker att han känns lite varm. Så för säkerhetsskull ska jag rodda om alla möten imorgon och jobba hemifrån istället… Hoppas inte han blir sjuk! <3 Ludig var så glad ikväll… En teledejt med morfar, och en middag med mig 🙂

image

image

kram & Gonatt! /My Martens

54 Komentarer

 1. Hej My!
  Önskar dig allt gott men tror att du kör över din förmåga. Du valde att inte publicera min undring om din hund. Fine. Men jag märker att du inte har landat i din flytt, när det kommer till Lilleman, ditt företag och din vovve. Nu hoppar du av lycka över New York-grejen. Inte en chans att en tjej med alla dina parametrar kan klara det här och samtidigt vara mamma. Jag lämnar din blogg av omsorg om dig för jag är nog lite som en gnällig moster. SÅ: Hej då, tänker mest på sonen och vovven. Du verkar klara dig.

 2. Hej My!
  Önskar dig allt gott men tror att du kör över din förmåga. Du valde att inte publicera min undring om din hund. Fine. Men jag märker att du inte har landat i din flytt, när det kommer till Lilleman, ditt företag och din vovve. Nu hoppar du av lycka över New York-grejen. Inte en chans att en tjej med alla dina parametrar kan klara det här och samtidigt vara mamma. Jag lämnar din blogg av omsorg om dig för jag är nog lite som en gnällig moster. SÅ: Hej då, tänker mest på sonen och vovven. Du verkar klara dig.

 3. Jag är så satans avis på dig som arbetar med blommor, saknar som 17.
  Önskar även att jag hade motivation till att träna som du gör, men ligger hellre på sofflocket ?.
  Ha en fin dag med Lilleman och vovven.
  Kramen // A-M

  • Hehe! Ja sofflocket är skönt ? där ligger även jag ibland …. MEN träningen får mig att må så mycket bättre ? jag älskar blommorna! Är uppvuxen i branschen… Det ör en stor omställning att inte vara i butiken varje dag längre.. Har haft den i tio år! Men nån måste sköta allt jobb ”bakom” ? kram

 4. Min dotter springer också marathonlopp men hon tränar hela året, varje dag för loppen, har ett spec. schema för löpningen och det blir väl 2-3 mil ett par ggr i veckan + små lopp på ( vad hon säger,) 1 mil resten av dagarna.
  Pust, men för mig verkar det vara långt från vad jag nånsin sprungit.
  Dottern har heltidsjobb och familj men verkar klara detta ändå.
  Lycka till nu och jag hoppas du klarar det. // kram från Tanten

  • Hehe! Oj ett maraton är låååångt! Mitt mål är att ta mig i mål ? att bygga upp konditionen igen… Inte fokusera på en bra tid utan istället fokusera på att klara det ? stor kram

  • Hej Vic! Nej denna vasen prydde ett event som NIKE höll i, jag som jobbar med blommor ”ändrade om lite” i vasen och tog ett kort ? vi har en billigare variant utav denna vasen i min butik (som jag också har hemma) denna är ifrån Svenk Tenn ? dock så lyser min vas med frånvaron ifrån blomster då jag inte ska ner till min butik förrän på måndag ? kram

 5. Hej My! Vad kul att du har sånt flyt i din träning . Bästa känslan . Jag blir verkligen ledsen över att du får ta så många negativa kommentarer hela tiden vad du än skriver om. Vi vet så väldigt lite om ditt liv, även om vi tror vi vet allt. Jag förstår inte varför många tjejer inte kan stötta andra tjejer . För mig är det en självklarhet att hjälpa till att stötta och hejja på. Du inspirerar och jag hejjar på dig ändå från Skåne. Kram

 6. Jag är så satans avis på dig som arbetar med blommor, saknar som 17.
  Önskar även att jag hade motivation till att träna som du gör, men ligger hellre på sofflocket ;-).
  Ha en fin dag med Lilleman och vovven.
  Kramen // A-M

  • Hehe! Ja sofflocket är skönt 😉 där ligger även jag ibland …. MEN träningen får mig att må så mycket bättre 🙂 jag älskar blommorna! Är uppvuxen i branschen… Det ör en stor omställning att inte vara i butiken varje dag längre.. Har haft den i tio år! Men nån måste sköta allt jobb ”bakom” 😉 kram

 7. Min dotter springer också marathonlopp men hon tränar hela året, varje dag för loppen, har ett spec. schema för löpningen och det blir väl 2-3 mil ett par ggr i veckan + små lopp på ( vad hon säger,) 1 mil resten av dagarna.
  Pust, men för mig verkar det vara långt från vad jag nånsin sprungit.
  Dottern har heltidsjobb och familj men verkar klara detta ändå.

  Lycka till nu och jag hoppas du klarar det. // kram från Tanten

  • Hehe! Oj ett maraton är låååångt! Mitt mål är att ta mig i mål 😉 att bygga upp konditionen igen… Inte fokusera på en bra tid utan istället fokusera på att klara det 🙂 stor kram

  • Hej Vic! Nej denna vasen prydde ett event som NIKE höll i, jag som jobbar med blommor ”ändrade om lite” i vasen och tog ett kort 🙂 vi har en billigare variant utav denna vasen i min butik (som jag också har hemma) denna är ifrån Svenk Tenn 🙂 dock så lyser min vas med frånvaron ifrån blomster då jag inte ska ner till min butik förrän på måndag 🙂 kram

 8. Hej My! Vad kul att du har sånt flyt i din träning . Bästa känslan . Jag blir verkligen ledsen över att du får ta så många negativa kommentarer hela tiden vad du än skriver om. Vi vet så väldigt lite om ditt liv, även om vi tror vi vet allt. Jag förstår inte varför många tjejer inte kan stötta andra tjejer . För mig är det en självklarhet att hjälpa till att stötta och hejja på. Du inspirerar och jag hejjar på dig ändå från Skåne. Kram

 9. hej
  jag har kronisk ryggvärk sen 31 år i år. tumbasartros, ena tummen är stelopererad.
  mkt pga detta så kan jag faktiskt inte träna. möjligtvis benen för händerna går inte att använda till så mkt
  så det där du skriver: kan jag så kan du är bara skitsnack. alla kan inte

  • jo… jag vidhåller fortfarande att ALLA kan! Även du!!! kronisk värker ligger mig dessvärre alldeles dör nära inom min familj, min ma,,a min farmor, min faster, min kusin förtidspensionerades vid 30 år ålder osv. Det är fördärvligt, jag är så sjukt glad och tacksam att detta inte drabbat mig själv (än)
   MEN alla kan! Du kan aktivera dig och röra på dig utefter DINA förutsättningar. Jag har aldrig påstått att vi alla har samma förutsättningar, men man kan definitivt träna, aktivera sig och röra på sig utefter sin egen förmåga. Man ska alltid bara jämföra med sig själv. Googla min morbror Kari Martens, tävlat i VM, OS, drabbats utav cancer, aret med om en trafik olycka… blev förlamad. Drygt två år senare satt han på cykeln igen… han är ett levande bevis på att man kan! Sen säger inte jag att du ska bli en elit idrottare men jag hoppas att du ska kunna hitta någon form utav träningsorm som fungerar för sig och din kropp. Som du förhoppningsvis också kan tycka är kul =) För värk är ingenting jag önskar min värsta ovän… och tänk om träningen skulle kunna minska/underlätta din värk…. -lycka till! Kram

   • tack my
    jag ska försöka komma igång. jag stelopererade höger tumme i mars förra året. jag blev gipsad i sex veckor o 8 månaders rehabilitering. så det har blivit dåligt även med promenader. jag ska försöka ta tag i det
    tack för att du svarade

    • usch! Inte nog med eländet från början… det var en extremt låååång rehab också! Krya på dig och kämpa på! Försök att be din skare om någon alternativ sjukgymnastik också… stå på dig i sådana frågor, man kan verkligen behöva den där extra hjälpen ibland! stor kram

 10. hej

  jag har kronisk ryggvärk sen 31 år i år. tumbasartros, ena tummen är stelopererad.

  mkt pga detta så kan jag faktiskt inte träna. möjligtvis benen för händerna går inte att använda till så mkt

  så det där du skriver: kan jag så kan du är bara skitsnack. alla kan inte

  • jo… jag vidhåller fortfarande att ALLA kan! Även du!!! kronisk värker ligger mig dessvärre alldeles dör nära inom min familj, min ma,,a min farmor, min faster, min kusin förtidspensionerades vid 30 år ålder osv. Det är fördärvligt, jag är så sjukt glad och tacksam att detta inte drabbat mig själv (än)

   MEN alla kan! Du kan aktivera dig och röra på dig utefter DINA förutsättningar. Jag har aldrig påstått att vi alla har samma förutsättningar, men man kan definitivt träna, aktivera sig och röra på sig utefter sin egen förmåga. Man ska alltid bara jämföra med sig själv. Googla min morbror Kari Martens, tävlat i VM, OS, drabbats utav cancer, aret med om en trafik olycka… blev förlamad. Drygt två år senare satt han på cykeln igen… han är ett levande bevis på att man kan! Sen säger inte jag att du ska bli en elit idrottare men jag hoppas att du ska kunna hitta någon form utav träningsorm som fungerar för sig och din kropp. Som du förhoppningsvis också kan tycka är kul =) För värk är ingenting jag önskar min värsta ovän… och tänk om träningen skulle kunna minska/underlätta din värk…. -lycka till! Kram

   • tack my
    jag ska försöka komma igång. jag stelopererade höger tumme i mars förra året. jag blev gipsad i sex veckor o 8 månaders rehabilitering. så det har blivit dåligt även med promenader. jag ska försöka ta tag i det

    tack för att du svarade

    • usch! Inte nog med eländet från början… det var en extremt låååång rehab också! Krya på dig och kämpa på! Försök att be din skare om någon alternativ sjukgymnastik också… stå på dig i sådana frågor, man kan verkligen behöva den där extra hjälpen ibland! stor kram

 11. Det dåliga i samhället är att det finns för få träningsanläggningar för människor med funktionshinder Varmvattenbassänger finns för få. Tränade mycket från barndom till sjukdom vid 33 års ålder. Sjukdomen lever sitt egna liv. Spikmatta och bastu är bra för min kropp och själ. Vinterbadar!
  Fortsatt lycka till! Kram

 12. Det dåliga i samhället är att det finns för få träningsanläggningar för människor med funktionshinder Varmvattenbassänger finns för få. Tränade mycket från barndom till sjukdom vid 33 års ålder. Sjukdomen lever sitt egna liv. Spikmatta och bastu är bra för min kropp och själ. Vinterbadar!
  Fortsatt lycka till! Kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...