image

hej! Solen skiner idag också! UNDERBART! Morgon trafiken flöt på bra… Parkerings platserna lös dock med sin frånvaro även idag 😉 25 min senare hittade jag ÄNTLIGEN en plats 🙂 

jag MÅSTE lära mig att åka kommunalt!!! Finns det en kurs för sånt? Hehe! #tjejenfrånlandet

Sitter just nu och jobbar på Cafè Saturnus.. Telemöten och flera möte nu på förmiddagen 🙂 imageimageSaturnus är kända för sina galet goda kanelbullar…. Jag dreglade lite extra över dessa men stod emot och valde en nyttig smoothie 🙂 Även om min sockerfria månad är över så ska jag försöka fortsätta med nyttiga alternativ i min vardag!  imageimage

 

Stor kram! / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)
 • skåne

  Hej! har du några tips på växter /fruktträd (små) som man kan ha på balkongen? Gärna något man kan äta. Vi har inglasad balkong mot söder och sol från 13.00 och hela eftermiddagen. Vi bor i Skåne. Mvh skånskan

 • Diana - "La madre"

  Ah gott att äta såna bullar!! Hade inte kunnat jobba där utan att äta. 😀 smoothien ser supersmaskig ut. Usch jag är nog lite hungrig tror jag.. går och tränar istället och lunchar sen. Ha en fin dag My.

 • Sara

  Stockholms kommunikationer är bland de lättaste i världen att lära sig ( förutom alla stopp det kan bli). Bara att läsa på T-bane kartorna, pendeltågen och bussar du vill åka.
  Åker man fel, kommer det strax en ny buss / T-bana och man kan åka tillbaka.
  Hälsn. från en landsorts tant

 • Laila

  Precis, det är jätteenkelt att åka kommunalt.
  Logga bara in på sl.se och så söker du på den resan du vill göra frånadress och till adress.
  Väljer tex vilken tid du vill vara framme å vips talar sidan om för dig exakt hur du ska åka och alla tider osv.

  Prova 🙂

 • marie

  Stämmer nog inte riktigt med din sockerfria månad…. du satt ju och med en bytta ben &Jerry glass hos Magdalena och veckan innan var det marängswiss…. så vem försöker du lura? dig själv eller oss

  • mammamy

   Jag var klar med min sockerfria månad gör TVÅ veckor sedan….. Vad är det för tråkig attityd? Det handlar inte om att lura någon… Utan om att pepp varandra, jag körde min månad, jag har unnat mig en tallrik Marängsvich, en glass OCH en choklad boll (med pärlsocker) det gör jag med GOTT samvete 🙂 jag tränar ca 8tim/veckan.. Då kan man göra det….. Jag tycker det är roligt med utmaningar.. Det betyder inte att jag fortsätter ytterligare 11 månader..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *