Godmorgon! Äntligen dags för Hälsokicken!

my martens, black clover, återförsäljare black clover, rönnisch, hälsa & fitness, my martens viktresa, my martens bukplastik, rapunzel of sweden, nike, trendspaning, new york, new york tjejmilen 2016,

Godmorgon!

Japp! Som ni såg så laddar jag för fullt inför NEW YORK tjejmil 2016 som är den 13 juni. Alltså vilken dröm! Shit vad taggad jag är!! Denna bilden plåtades i samband med plåtning utav Röhnischs nya kollektion Black Clover. Det ÄR limit edition, så dom kommer att sälja slut! -Först till kvarn! personligen så älskar jag dom! I mitt nya jobb för Hälsa & Fitness Magasin som deras Trendspanare så får jag fördelen att testa på och känna och klämma på alla möjliga saker inom just detta ämnet. jag är extremt stolt, glad och tacksam över detta! jag LOVAR att ni kommer att få ta del utav det, både här & i magasinet =) Fotograf tills denna glädjespridande bild är Herman caroan! Han är grym! Att plåtas är inte alltid helt enkelt… från början var jag mer än fotoskygg!

Med tiden har jag vant mig och lärt mig en hel del… fördelen med Herman är att vi lärt känna varandra genom fotojobb och jag kan vara helt avslappnad och mig själv med honom =)

Men för att återgå till tjej milen i New York!

Detta är en oförglömlig resa! Träning, gemenskap, glädje, shopping, äventyr! alltså GRYMT!

När man är iväg på träningsresor så får man alltid en massa nya härliga vänner =)

my martens, black clover, återförsäljare black clover, rönnisch, hälsa & fitness, my martens viktresa, my martens bukplastik, rapunzel of sweden, nike, trendspaning, new york, new york tjejmilen 2016,

Loppet är den 11 juni!

Både du och jag har alltså ca 3.5 månader på oss att träna oss starka, uthålliga och klara av milen =) Det klarar vi definitivt! 

Jag är ingen löpningstjej från början så detta är en utmaning! -hehe! ÄLSKAR utmaningar!

På denna resan så ingår morgonträning i Central Park. Hur coolt är inte det!?! Jag är inte ensam på resan, förutom crew och en sisådär 100-150 människor som åker med oss så finns min vän och bloggkollega Madde med ( du hittar hennes blogg HÄR ) LÄS!!!

my martens, black clover, återförsäljare black clover, rönnisch, hälsa & fitness, my martens viktresa, my martens bukplastik, rapunzel of sweden, nike, trendspaning, new york, new york tjejmilen 2016,

Du kommer att få följa våran träning inför denna resan… (Bådas kondition är i skrivande stund obefintlig, jag har ett litet försprång på ca två veckor)

Självklart ska min blogg BARA handla om träning. Min blogg är en lifestyle blogg som handlar om min vardag. Som ensamstående mamma, som företagare, entreprenör, som florist, som människa, i både med och mittgång 😉 Som trendspanare och som träningsfreak! Och allt annat som finns i min vardag 🙂

Jag är ingen elit-idrottare, jag är bara en helt vanlig mamma/kvinna som tränar för att må bra…. jag har gjort min viktresa ner från 100 kg vilket gör att jag brinner för att peppa och motivera andra! Jag vet hur j*vl a svårt och jobbigt det kan vara innan man bestämt sig.

Så vill du ha mitt stöd, min pepp så tveka inte att kommentera här inne. Jag följer alltid upp mina kommentarer och gör mitt bästa för att peppa dig =) Jag är väldigt anti näthat! Jag har några stygga troll efter mig, både bland läsare och bland bloggerskor! men dom ignorerar vi och istället fokuserar vi på glädje och pepp, -deal? 

Dessutom så om du följer min blogg så kommer jag att bjuda på en massa underlåtande skratt då min dyslexi många gånger skiner genom. TROTS rättstavningsprogram! Särskrivningar och lite konstiga formuleringar… MEN jag gör mig iallfall förstådd;) Dessutom så har bloggen hjälpt mig GRYMT mycket i denna frågan! 

Vem är Madde? Madde är en östgöts precis som jag. Hon är född i Motala och jag i Vadstena. (grannkommunerna)  Vi har koll på varandra sen förr (fniss ),

Hon är en utav ”Familjen annorlunda mammorna” Alltså denna kvinnan har 9 barn !?! Så om HON kan prioritera in sin träning och få den att räcka till. Då kav vi alla det! -hehehe! (fattar inte hur hon gör) Följ henne resa på hennes BLOGG

 Gällande New York resan så har jag ordnat så att du med koden MARTENS får 1009:- rabatt på weekend resan och 1500:- rabatt på vecka resan =) Det vore SÅ kul om du kunde följa med! Gå in och boka/läs mer HÄR 

NU idag så ska jag göra någonting helt annat… Men en annan träningsresa med Hälsokicken! En dygns kryssning till sjöss, med pt-hörna, salsa pass med Aris ( Phoenix från gladiatorerna) och många fler. Så det är ganska många av er jag kommer att träffa idag=)

Men nu, ska jag och Lilleman först ha mys-frukost här hemma……

FullSizeRender IMG_2896

Önskar dig en skön helg!

Stor kram! / My Martens

12 Komentarer

 1. Hej!
  Jag tycker du är fantastisk och följer dig och din resa här på bloggen. Du verkar vara en stark ärlig schysst och målmedveten kvinna! Tyvärr har jag ingen möjlighet att åka med till New York men min dotter har hittat ett lopp här i Skåne som hon och jag ska springa i maj:-) Jag väger runt 90 kilo och tycker trots det att jag är i ganska god form. Tränar 2-3 d/vecka (friskis o svettis) och är jäkligt duktig med maten i veckorna men unnar mig antagligen för mycket på helgerna då jag inte tappar någonting i vikt…. Hade varit så skönt att bli av med några kilo mest för att det är så tungt när man springer plus med tanke på hälsan. Hur började du när du låg runt 100 kilo? Var det fokus på maten eller träningen eller körde du all in från början? Unnade du dig på helgen? Många frågor men nu vill jag ha ett start-skott:-)
  Lycka till med allt!!!! KRAM från mig<3

 2. Tack för ditt peppande!
  Jag är absolut ingen ”springar” typ men drömmer om att bli det. För fyra år sen sprang jag vårruset (5km) med två kompisar. Det gick jättebra och jag var bra igång med springandet. Och varje vår lovar jag mig själv att komma igång på nytt men har inte riktigt lyckats. Men nu ska jag göra det! Så jag följer dej här och skaffar mig inspiration.

 3. Hej!
  Jag tycker du är fantastisk och följer dig och din resa här på bloggen. Du verkar vara en stark ärlig schysst och målmedveten kvinna! Tyvärr har jag ingen möjlighet att åka med till New York men min dotter har hittat ett lopp här i Skåne som hon och jag ska springa i maj:-) Jag väger runt 90 kilo och tycker trots det att jag är i ganska god form. Tränar 2-3 d/vecka (friskis o svettis) och är jäkligt duktig med maten i veckorna men unnar mig antagligen för mycket på helgerna då jag inte tappar någonting i vikt…. Hade varit så skönt att bli av med några kilo mest för att det är så tungt när man springer plus med tanke på hälsan. Hur började du när du låg runt 100 kilo? Var det fokus på maten eller träningen eller körde du all in från början? Unnade du dig på helgen? Många frågor men nu vill jag ha ett start-skott:-)
  Lycka till med allt!!!! KRAM från mig<3

 4. Heja dig My! BRA att du peppar och BRA att du sätter ned foten på nättrollen! Det är så fjantigt att hålla på att kasta skit på dig på andra bloggar, men det roliga är ju att det förmodligen ger dig mer trafik här inne. Och man vet ju inte vem det är som kommenterar, vet ju att en del bloggerskor spökkommenterar under annat namn just för att dra trafik till sin egen blogg eller få andra att börja kommentera. Kör på i ditt ärliga, ödmjuka spår! Det finner alltid i längden! Puss

 5. Tack för ditt peppande!
  Jag är absolut ingen ”springar” typ men drömmer om att bli det. För fyra år sen sprang jag vårruset (5km) med två kompisar. Det gick jättebra och jag var bra igång med springandet. Och varje vår lovar jag mig själv att komma igång på nytt men har inte riktigt lyckats. Men nu ska jag göra det! Så jag följer dej här och skaffar mig inspiration.

 6. Heja dig My! BRA att du peppar och BRA att du sätter ned foten på nättrollen! Det är så fjantigt att hålla på att kasta skit på dig på andra bloggar, men det roliga är ju att det förmodligen ger dig mer trafik här inne. Och man vet ju inte vem det är som kommenterar, vet ju att en del bloggerskor spökkommenterar under annat namn just för att dra trafik till sin egen blogg eller få andra att börja kommentera. Kör på i ditt ärliga, ödmjuka spår! Det finner alltid i längden! Puss

 7. Aaahhh…. om jag bara hade haft råd, så skulle jag omedelbart ha anmält mig.
  Som pensionär måste man välja sina utgifter.
  Har dock sprungit flera Göteborgsvarv, Tjejmilen, Vårruset osv. så nog hade jag även klarat av New York Maraton…………..men men …det var ju det här med pengarna.
  Hälsningar Skåneland.

 8. Aaahhh…. om jag bara hade haft råd, så skulle jag omedelbart ha anmält mig.
  Som pensionär måste man välja sina utgifter.
  Har dock sprungit flera Göteborgsvarv, Tjejmilen, Vårruset osv. så nog hade jag även klarat av New York Maraton…………..men men …det var ju det här med pengarna.
  Hälsningar Skåneland.

 9. hej, just hittat till dig. Om jag inte läst fel så har du dyslexi? Spelar ingen roll men tänker på att du centrerar texten i dina inlägg. Antar att det är för du tycker det är snygg. Men det gör det mer svårläst. Det finns en anledning till att texten är vänsterställd i böcker och tidningar. Det gör den mer lättläst. Jag ser att det verkar vara en trend bland bloggare att centrera texten. Antar att det beror på att ni inte förstår att de blir mer svårläst och att det är av estetiska skäl. Men jag gissar också att ni skriver för att folk ska läsa och inte titta på texten.
  Förutom det så tycker jag du kämpar på bra och förstår inte de som skriver att du är tjock. Du är allt annat än tjock. Du är väldigt fin.

 10. hej, just hittat till dig. Om jag inte läst fel så har du dyslexi? Spelar ingen roll men tänker på att du centrerar texten i dina inlägg. Antar att det är för du tycker det är snygg. Men det gör det mer svårläst. Det finns en anledning till att texten är vänsterställd i böcker och tidningar. Det gör den mer lättläst. Jag ser att det verkar vara en trend bland bloggare att centrera texten. Antar att det beror på att ni inte förstår att de blir mer svårläst och att det är av estetiska skäl. Men jag gissar också att ni skriver för att folk ska läsa och inte titta på texten.

  Förutom det så tycker jag du kämpar på bra och förstår inte de som skriver att du är tjock. Du är allt annat än tjock. Du är väldigt fin.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...