Godmorgon!

FullSizeRender

 

Godmorgon!

Idag ställde jag klockan på strax efter 06:00. Jag ville påbörja städningen innan det var dags att väcka Lilleman. Jag har ett hektiskt schema idag…. Så lika bra att börja i tid så jag inte halkar efter redan från början. Dom dagarna jag känner att jag “ligger efter” blir jag bara stressad. Stress är inte bra, för någonting! Stress påverkar ämnesomsättningen, koncentrations förmågan och en massa annat! Så det undviker jag i den mån jag kan! Mina ögon gick i kors när jag klev upp, men två koppar kaffe senare så var jag vaken!

Nu en mysfrukost deluxe! Yoggi-kvarg (utan tillsatt socker) med granuola, två finncrisp med peanut butter (osötad) och ett glas grönsaker på det!  Man behöver inte äta tråkigt bara för att man äter nyttigt 😉

Nu ska jag väcka Lilleman!

 sååå tråkigt att ett bidrag diskvalificerades TVÅ dagar innan…  Rätt ska vara rätt, MEN då borde inte bidraget ha tagits med från början. Nu ligger det månader med slit, träning, planering och hårt jobb bakom!

Massa styrkekramar till Anna & Camilla <3 

image

Hörs senare!

Kramar / My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)
 • Milla

  Åh, vilken superbra start med en dundergod frukost!! Själv ska jag peta i mig min oat in a jar toppad med hallon denna morgon 🙂

 • Ulle

  Hej hej:).
  Har du nämnare till dina föräldrar el syskon nu efter flytten? Man har inte fått se dom något här på bloggen? Kanske lite för privat? Bara nyfiken på hur du löser livs pusslet med barn hämtning mm:). Kramar

  • mammamy

   Jag lämnar och hämtar precis som vanligt, måndagar… Samma plats samma tid =) Familjen är en historia för sig som jaghållet utanför bloggen änsålänge…. =) Kram

 • Prettyhomeblog

  Verkligen synd om Anna, men jag hoppas att hon ändå sjunger på lördag. Skrev ett meddelande på hennes instagram och jag hoppas verkligen att hon inte blir alltför ledsen och istället försöker vända på det. Tänk vilken PR kupp det skulle bli med så mycket publicitet från detta. Jag hoppas och håller tummarna att hon sjunger på lördag!!
  //Berith

  • Sara

   Tycker inte att Anna skulle sjunga alls, hon bara gråter i alla program hon är med i.

   • mammamy

    alla är vi olika, men saken är den att SVT redan hade godkänna låten, Anna blev tillfrågad om hon ville framföra den och Camilla om hon ville skriva en svensk text.. Båda tackade ja, och har nu jobbat, kämpat och planerat inför detta i månader.. DET är det tråkiga, låten skulle ju uppenbarligen inte kommit med ifrån början… Så synd för alla inblandade! =(

 • Jessica Sundberg

  Jag älskar frukost! Det är ofta dagens bästa mål – kanske för att man längtat så länge 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *