IMG_3544

 

Godkväll!

Jag är helt rörd utav alla kommentarer ifrån tidigare inlägg! -Tack! <3

Idag har jag jobbat hemifrån…. Vissa dagar är det faktisk skönt! Idag var en sån dag! Osminkad, i mjukiskläder hela dagen! Jag tog några av telemötena nere vid skön med tredubbla kläder och en termos kaffe med mig.

-Mysigt! Såhär såg det ut

IMG_3573 IMG_3571 IMG_3569

Alltså dessa dagar med sol! WOW vad det påverkar humöret! 

Jag har även hunnit med att träna idag. Fokus ben och rumpa! Älskar dessa pass. jag mötte upp min PT Danne på SATS i Sigtuna. Imorgon kommer jag knappt kunna ta mig ur sängen! hehehe! Jag har ju varit sjuk till och från under ganska lång tid och det känns i kroppen. Jag är segstartad, Men snart så 😉

Är mycket piggare nu, men jag har biostat med grönsaksdrycker och multivitaminer i mängder också! Mycket sömn och vila på det…. så till slut har det äntligen gett med sig! “peppar peppar” 

FullSizeRender 2

Ikväll ligger fullt fokus på Lilleman, en myskväll står på schemat! Vi har en teledejt inplanerad med mormor, legobygge (som jag loooovat bygga ihop), plus att jag lovat film och popcorn, inte mycket att klaga på faktiskt! 😉 Önskar dig en skön kväll!

/Kramar My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (10)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *