Fantastisk vy….

image

 

Hej Fina!

Jag hänvisar till mitt tidigare inlägg om du inte redan har läst det. Jag tar upp ämnet om både näthat, kroppsfixering och snedvridna utseende ideal! Tack alla ni som visat ert stöd, med kärlek och omtanke <3

Men detta handlar inte bara om mig… Utan hur socialamedier påverkar samhället och hur “lätt” det är att sitta bakom sin dataskärm och vara elak utan att tänka på konsekvenserna och hur illa man faktisk kan göra andra människor med sina kommentarer/mail! 

Jag har två telemöten efter varandra nu, så jag har tagit med mig hund, kaffe i termos och klätt på mig ordentligt för att samtidigt kunna njuta utav solens strålar och denna fantastiska vy…

image

Vi hörs ikväll! Kram

Posted in: Allmänt
Kommentarer (9)
 • Ulrika

  Så många onödiga kommentarer! Du ser jättefin ut My! Heja dig!!

 • Diana

  Jag undrar när det ska ta slut, om det ens kommer ta slut. Jag menar, hur mycket hat kan det finnas egentligen, hur mycket avundsjuka. Nu vet jag att detta inte bara handlar om dig, har ju läst mycket där ute bland andra bloggare för att inte nämna mig själv trots att jag vart skonad egentligen. Men det är ju helt sjukt vad folk kan hata, vara avundsjuka, ha begär av att trycka ner andra. Vad hemskt att dom mår så dåligt att dom gärna trycker ner andra. Värst av allt, absolut värst av allt, är att mer än 50% är tjejer. Tjejer mot tjejer liksom, vad är det?!

  Stå på dig och det gäller alla påverkade i denna fråga.
  Du är vacker och fin precis som du är och har alltid vart. Kämpa för dig själv och ingen annan. 😀

 • Lotte

  Ja, jag håller med – så onödiga, korkade kommentarer! Sänd lite kramar istället 😀
  http://blogg.alltforforaldrar.se/lotte

 • Helene

  Stor kram till Dig fina!

 • Sara

  Det är den typiska jantelagen som kommer fram i dom elaka kommentarerna. Den berömda svenska avundsjukan, usch vad tråkigt! Här kommer lite kramar istället!

 • Jonas

  Hej My, gled in här pga artikeln i expressen eller om det var aftonbladet.

  Jag vet inte vad det är för en värld vi lever i med tanke på vissa kommentarer du tydligen får ta emot här men du är en kvinna man skulle vrida nacken ur led för om man mötte dig, vare sig det är på stranden eller vid sjön i tredubbla jackor.
  (och detta av positiva anledningar naturligtvis. Du har en utstrålning som många saknar)

  Stå på dig starka vackra människa och ha en fantastisk dag. Och helg. 🙂

  Jonas

 • Tina

  Men, du är ju jättesnygg, förstår absolut ingenting, galen värld..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *