Trendspaning -löpträning och skohimmeln!

Hej hej!

Återigen STORT TACK för alla kommentarer gällande inlägget om näthat & bantningshysteri! <3 DU betyder JÄTTE mycket för mig!

Som du kanske vet så utmanar jag mig själv genom att börja löpträna! då är jag en person som ordagrant HATAT just löpning! Jag har inte löptränat på måååånga år!

Men jag berättade i en intervju med Sporta More förra året att jag tänkt springa Tjej milen i New York 2016.

Vips, så är det 2016 och jag insåg att NU är det hög tid att ta tag i denna utmaning, trotsa blodsmaken i munnen, håll i magen (vilket jag alltid får) och skapa en balans och en kondition som gör det möjligt! 😉

Jag är inte jätte kunnig inom löpteknik och utvecklar det så mycket jag kan genom att ta hjälp utav proffs och människor som kan lära mig!

Bara man bestämmer sig…. och du med VILJA och envishet så kommer man långt 😉 

My Martens, hälsa och fitness magasin, adidas, rapunzel og sweden, my martens sporta more, sporta more, new york, löpning, kom igång med löpning, nike, adidas pur boost x, trendspanare, my artens viktresa, my martens bukplastik, my martens näthat,

Outfit: Hoodie NIKE, Tights: ADIDAS, Skor Adidas ultra boost.

Foto: Herman Caroan

16012016-MyMartens-HermanCaroan-015390426 IMG_3010

Jag kom 7,3 kilometer idag, det tog 26min och 10 sek.

Jag var svettig, DÖD och har ingen aning om ifall detta är ett ”bra” resultat. MEN jag är stolt som fasen! Det är trots allt min första löpträning på många år. Jag har redan fått blodad tand, jag ska köra imorgon inne på gymmet på löpbandet och försöka att slå mitt egna rekord. För även om man ofta jämför sig med andra så är det trots allt bara sig själv man ska utgå ifrån…

Från löpsko till andra skor…. hej och välkommen till min garderob!

Fick precis hem en beställning jag gjort! Jag är i skohimmelen !!!

Första paret ut är ett par skinnstövlar ifrån Af Klingberg! -WOW! i’m in love!!!

FullSizeRender 2

Nästa par som precis budats hem till mig är ett par mocka pumps med fransar ifrån Ralph Lauren! 

FullSizeRender 3

Tro inte att jag spenderat en förmögenhet på dessa…. Jag fyndade hem dom på rean på 70% Jag älskar rean som ofta pågår i början av året! Det gör att vi ”dödliga” också kan shoppa saker man suktat efter i måååånader! Tillfällig lycka, yes 😉 (rean pågår hos WAKAkUU

 Nu ska jag jobba en stund, sedan blir det STORSTÄDNING, innan Lilleman kommer hem och vi ska ha fredagsmys! Om ett par timmar ska du få ett jätte gott OCH nyttigt recept som du kanske kan baka i helgen?  Skön fredag!

Stor kram / My Martens

 

5 Komentarer

 1. Hej My!
  Sprang du verkligen 7,3 km på 26,10 minuter?
  Isf behöver du inte öva mer. ?
  Det innebär att du springer 1 km under 4 minuter, det är vad proffsen som tränar typ varje dag ligger på. Då gör du milen under 40 minuter.
  Lycka till med träningen, å grattis till det nya jobbet. Kul att drömmen slog in. ?
  Trevlig helg!

  • Vingar en het diskussion om detta på instagram just nu…. Nu blir jag ju jätte osäker på om det stämmer eller inte! Men huuuur fel kan jag lösa av siffrorna? Hahaha! Jag är helt död idag, och testar inte igen, men imorgon ska jag köra på löpbandet och ta hjälp av personalen med att lösa av så åter kommer jag med korrekt info oavsett om detta stämmer eller inte ? hehe! Jag är ju dock så nyfiken att jag knappt kan hålla mig tills imorgln! ? kram

 2. Hej My!
  Sprang du verkligen 7,3 km på 26,10 minuter?
  Isf behöver du inte öva mer. 😉
  Det innebär att du springer 1 km under 4 minuter, det är vad proffsen som tränar typ varje dag ligger på. Då gör du milen under 40 minuter.
  Lycka till med träningen, å grattis till det nya jobbet. Kul att drömmen slog in. 🙂
  Trevlig helg!

  • Vingar en het diskussion om detta på instagram just nu…. Nu blir jag ju jätte osäker på om det stämmer eller inte! Men huuuur fel kan jag lösa av siffrorna? Hahaha! Jag är helt död idag, och testar inte igen, men imorgon ska jag köra på löpbandet och ta hjälp av personalen med att lösa av så åter kommer jag med korrekt info oavsett om detta stämmer eller inte 🙂 hehe! Jag är ju dock så nyfiken att jag knappt kan hålla mig tills imorgln! 🙂 kram

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Trevlig helg!

En rosa dröm ifrån Zetterberg Couture  💞🌟🙌🏻 En av många vackra klänningar.... -Älskar Zetterberg!  -Trevlig...

Elly pistol outfit!

I samarbete med ELLY PISTOL  Foto: Lisa Höök   Godmorgon!  Detta är bara en av alla coola oufit...

Kärlek vid första ögonkastet!

Style By Martens ✨ -jag säger bara WOW! Röhnisch har gjort det igen. Släppt en...