Hmm… Vad tror du?

image

 

 

image

 

 

Okay…. Efter en massa roliga reaktioner på instagram angående min tid… så tvivlar jag skarpt på om det stämmer! Hahaha! Jag läste av siffrorna men kanske har jag tolkat dom fel! Ingen aning! fniss! Jag som var så stolt över mig själv, min väninna jag berättade för reagerade inte, min mamma som jag ringde upp och berättade att jag kört första löpträningen på föera är reagerade inte… oavsett vad så har jag bästa könskan i kroppen! Jag ska imorgon förmiddag till gymmet och springa på löpband och ska då passa på att fråga inatrntörerna en extra gång om inställningar och hur man läser av mätaren 🙂 nu är jag ju själv så nyfiken att jag nöstan spricker! jag är dock för död efter morgonens pass att jag inte Pallar att testa igen… Återkommer med info imorgom oavsett vad resultatet visar 😉 MEN angående löpningen så kan jag konstatera att det verkligen ÄR min grej! 🙂 kram

40 Komentarer

  • mmmm…. men jag ifrågasätter mig själv och tiden skarpt efter diskussionen på instagram =) MEN imorgon vet jag, då kör jag löpbandet och ber instruktörerna om hjälp… Jag vill ju inte vilseleda NÅGON, inte mig själv heller för den delen ? Trevlig fredag kväll! Kram

  • mmmm…. men jag ifrågasätter mig själv och tiden skarpt efter diskussionen på instagram =) MEN imorgon vet jag, då kör jag löpbandet och ber instruktörerna om hjälp… Jag vill ju inte vilseleda NÅGON, inte mig själv heller för den delen 😉 Trevlig fredag kväll! Kram

 1. God morgon!
  Njaaa, tror tyvärr inte tid och sträcka är korrekt ? Har sprungit mycket innan reumatisk sjukdom och satt skolrekord in olika sträckor i ungdomen. Men detta är spurt utan dess like ….kram och fortsatt lycka till!!

 2. God morgon!
  Njaaa, tror tyvärr inte tid och sträcka är korrekt 🙂 Har sprungit mycket innan reumatisk sjukdom och satt skolrekord in olika sträckor i ungdomen. Men detta är spurt utan dess like ….kram och fortsatt lycka till!!

 3. Bra att du funnit löpningen. Passar nog dig bra då det minkar volymen på låren och du kommer att se mer proportionerlig ut. Smala ben är snyggt!

  • Näe, håller inte med!
   Snyggt proportionerlig nu!
   Jag har smala ben, hade mer muskler förut men ännu smalare ben pga reumatisk sjukdom….

 4. Bra att du funnit löpningen. Passar nog dig bra då det minkar volymen på låren och du kommer att se mer proportionerlig ut. Smala ben är snyggt!

  • Näe, håller inte med!
   Snyggt proportionerlig nu!
   Jag har smala ben, hade mer muskler förut men ännu smalare ben pga reumatisk sjukdom….

  • Men snälla Hannah! Att säga att jag har tjocka lår, bidrar till ett väldigt snedvridet kroppsideal… Det är just den hetsen jag är emot! Det finns så många unga läsare som följer bloggen och kommentarerna, och tar väldigt illa vid sig ? Jag är en normal sund strl 36/S, en kvinna med former ?

  • När fett sätter sig på buken är det som är det ”farliga fettet”, om man nu samlar på sig fett.
   Mår du dåligt som skriver såhär?
   Hoppas du får en bra dag med positiva tankar!

  • Men snälla Hannah! Att säga att jag har tjocka lår, bidrar till ett väldigt snedvridet kroppsideal… Det är just den hetsen jag är emot! Det finns så många unga läsare som följer bloggen och kommentarerna, och tar väldigt illa vid sig 🙁 Jag är en normal sund strl 36/S, en kvinna med former 😉

  • När fett sätter sig på buken är det som är det ”farliga fettet”, om man nu samlar på sig fett.
   Mår du dåligt som skriver såhär?
   Hoppas du får en bra dag med positiva tankar!

 5. Du som hela tiden skriver om träning hälsa bra mat osv osv är väl hets i stor bemärkelse för de som inte kommit igång m träning än. Alla bilder du lägger upp. Hets om något. Du vill bara ha fina kommentarer o bekräftelse. Det är väl ok. Men att jag bla yttrar mig om att dina lår är grova o att löpning får dem att bli smalare kallar du hets. Bara för att du gjort en magplastik som hjälp på traven gör sig inte till någon träningsguru. Och dina ben ÄR tjocka.

  • Hannah! Din attityd är inte välkommen här! Du vet uppenbarligen inte vad du pratar om, varken vad det gäller bukplastik eller hets! Jag går inte in i fler diskussioner med dig, jag har försökt att bemöta dig, korrekt och artigt… I hopp om att du faktiskt kanske kunde tänka steget längre och förstå att du kan såra både mig men också många andra genom dina elake kommentarer… Idag kallar du dig Hannah, för ett par dagar sedan anonym…. Nej, ta bort din taskiga attityd härifrån är du snäll!

 6. Du som hela tiden skriver om träning hälsa bra mat osv osv är väl hets i stor bemärkelse för de som inte kommit igång m träning än. Alla bilder du lägger upp. Hets om något. Du vill bara ha fina kommentarer o bekräftelse. Det är väl ok. Men att jag bla yttrar mig om att dina lår är grova o att löpning får dem att bli smalare kallar du hets. Bara för att du gjort en magplastik som hjälp på traven gör sig inte till någon träningsguru. Och dina ben ÄR tjocka.

  • Hannah! Din attityd är inte välkommen här! Du vet uppenbarligen inte vad du pratar om, varken vad det gäller bukplastik eller hets! Jag går inte in i fler diskussioner med dig, jag har försökt att bemöta dig, korrekt och artigt… I hopp om att du faktiskt kanske kunde tänka steget längre och förstå att du kan såra både mig men också många andra genom dina elake kommentarer… Idag kallar du dig Hannah, för ett par dagar sedan anonym…. Nej, ta bort din taskiga attityd härifrån är du snäll!

 7. Jag skriver som jag tycker. Som du. Du skäms kanske o vill därför inte bemöta med kommentar. Du behöver inte bemöta alls. Jag har inte bett om det. Skriver bara vad JAG tycker o vet! När du fått bort dina komplex och kan bara dig själv o ingen Copycat av Mahdalena Graaf så hurra för dig ! Du behöver nog mogna några år till.

 8. Jag skriver som jag tycker. Som du. Du skäms kanske o vill därför inte bemöta med kommentar. Du behöver inte bemöta alls. Jag har inte bett om det. Skriver bara vad JAG tycker o vet! När du fått bort dina komplex och kan bara dig själv o ingen Copycat av Mahdalena Graaf så hurra för dig ! Du behöver nog mogna några år till.

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...