Vill du följa med till NEW YORK och springa tjejmilen 2016????

image

Godkväll! Jag har precis landat hemma och ska strax äta middag.. Kyckling står på menyn!

dag har varit en låååång kreativ, spännande dag! Kommer berätta mer om det sen. Nu till en fråga.

Jag började dagen med en pressrelease utav lansering utav nya @newbalancesweden 1080!

En skön, och LÄTT löparsko.

Intressant genomgång, som jag berättar mer om senare….

Jag själv har inte löptränat på många år.

Gym, styrka, träning med egen vikt, crossfit inspirerat, intervall träning,  detta är det jag kör.

Men som jag nämnt tidigare i en intervju så har jag sagt att mitt mål och utmaning är att springa NEW YORK tjejmilen, nu i juni.

Min fråga till dig, om jag och andra samarbetspartner gör det möjligt att flyga med oss dit, en weekend med träning i central park och gemensamt springa tjejmilen..

Skulle DU vara intresserad?

image 

Detta är research för en eventuell tripp till magiska New York! Så ON du är intresserad kommentera nedan…

 #nbsweden #stylebymartens #halsafitness #freshfoam1080 #freshfoam

120 Komentarer

 1. Tolkar din fråga som att om en sponsor stod för resan, vilka är på?
  Svar: Jag!
  Jag har haft en paus i min löpning pga dubbelsidig hälsporre, men nu i vår vill jag komma igång igen. Känner mig supertaggad!

 2. Jag är intresserad. Svårt att hitta resor med bra upplägg som inte innebär att man blir halvt ruinerad för bara tre dagar på plats

 3. Tolkar din fråga som att om en sponsor stod för resan, vilka är på?
  Svar: Jag!
  Jag har haft en paus i min löpning pga dubbelsidig hälsporre, men nu i vår vill jag komma igång igen. Känner mig supertaggad!

 4. Jag är intresserad. Svårt att hitta resor med bra upplägg som inte innebär att man blir halvt ruinerad för bara tre dagar på plats

  • å fort vi vet hur stort intresset är så kan man räkna på etc bitget, vi gör vårar bästa för att göra detta möjligt till ett vettigt pris för en underbar weekend i New York! Håll tummarna* kram

 5. Helt klart intressant. Mycket beror såklart på priset, men löpning, tjejer och lite tid för shopping så är jag helt klart intresserad ?

 6. Skulle detta bli ske så är jag självklart me, på med skorna igen å ta mig med på sväng, new York här kommer vi och milen ska vi ta ?

  • å fort vi vet hur stort intresset är så kan man räkna på etc bitget, vi gör vårar bästa för att göra detta möjligt till ett vettigt pris för en underbar weekend i New York! Håll tummarna* kram

  • jag förstår det… så fort vi vet hur stort intresset ända är så ska vi göra vårar bästa för att få till oförglömlig weekend till ett bra pris =) Återkommer så fort jag vet! kram

 7. Helt klart intressant. Mycket beror såklart på priset, men löpning, tjejer och lite tid för shopping så är jag helt klart intresserad 🙂

 8. Skulle detta bli ske så är jag självklart me, på med skorna igen å ta mig med på sväng, new York här kommer vi och milen ska vi ta 🙂

  • jag förstår det… så fort vi vet hur stort intresset ända är så ska vi göra vårar bästa för att få till oförglömlig weekend till ett bra pris =) Återkommer så fort jag vet! kram

 9. Att springa i New York vore fantastiskt! Speciellt när jag äntligen kommit igång och känner mig sporrad av träningen igen. Inte lätt att få ihop träningen när man är ensamstående med en 3 årig kille (du vet säkert hur det är) men jag har nu insett att detta inte är godtagbart som ursäkt och jag är nu på väg att bli starkare än vad jag varit på länge! Löpning tillhörde förr till min favoritsyssla och jag känner mig väldigt motiverad till ta upp detta igen. New York vore absolut en sporre av grym karaktär!

  • Hihi! Jag småler för mig själv när jag läser din kommentar… Visst är det skönt när man kommer till insikt ? Då tar vi upp löpningen samtidigt så peppar vi varandra! -heja heja! Håll tummar och tår att intresset blir så pass stort att vi kan öppna upp för att ett gäng härliga löparsugna bloggläsare kan följa med mig till New York! <3 kram

 10. Att springa i New York vore fantastiskt! Speciellt när jag äntligen kommit igång och känner mig sporrad av träningen igen. Inte lätt att få ihop träningen när man är ensamstående med en 3 årig kille (du vet säkert hur det är) men jag har nu insett att detta inte är godtagbart som ursäkt och jag är nu på väg att bli starkare än vad jag varit på länge! Löpning tillhörde förr till min favoritsyssla och jag känner mig väldigt motiverad till ta upp detta igen. New York vore absolut en sporre av grym karaktär!

  • Hihi! Jag småler för mig själv när jag läser din kommentar… Visst är det skönt när man kommer till insikt 😉 Då tar vi upp löpningen samtidigt så peppar vi varandra! -heja heja! Håll tummar och tår att intresset blir så pass stort att vi kan öppna upp för att ett gäng härliga löparsugna bloggläsare kan följa med mig till New York! <3 kram

 11. Jag hade som mål för ett par år sedan att springa milen under timmen, men så fick jag problem med höften och läkaren ”förbjöd” mig att löpträna.
  Jag blev jätteledsen, speciellt som han inte kunde förklara vad jag hade för fel eller vad som skulle kunna förvärras så jag bestämde mig att prova i alla fall.
  Jag började med att gå ner i vikt (slutade med socker) och körde massor av alternativ träning. Lät bli löpningen och övade upp konditionen i rodd och crosstrainer i stället och så kompletterade jag med mycket muskeluppbyggande övningar kring mage/rumpa/lår och sånt som stärkte mina ben och höfter.
  Efter ett års målinriktad träning sprang jag sedan Tjemilen 2015 på 1.05 minuter och utan smärta.
  Jag var så lycklig när jag sprang över mållinjen att det inte går att beskriva ?
  Lyckorus på högsta nivå ?
  Nu är nästa mål att klara milen på under timmen och jag hade faktiskt satt upp mitt mål att jag ska klara det på min 50-årsdag (2018) och att det skulle ske på Tjejmilen i New York ?
  Men nu kanske jag får tänka om och köra på 2016 istället…?

  • men gud vilken prestation! Du är ju grym! =) -wow! Klart du ska köra nu i New York, du klarar det! Jag, har INGEN kondition, men nu jäklar ska jag klara det! ? vi peppar varandra! -visst? Stor kram

 12. Jag hade som mål för ett par år sedan att springa milen under timmen, men så fick jag problem med höften och läkaren ”förbjöd” mig att löpträna.
  Jag blev jätteledsen, speciellt som han inte kunde förklara vad jag hade för fel eller vad som skulle kunna förvärras så jag bestämde mig att prova i alla fall.
  Jag började med att gå ner i vikt (slutade med socker) och körde massor av alternativ träning. Lät bli löpningen och övade upp konditionen i rodd och crosstrainer i stället och så kompletterade jag med mycket muskeluppbyggande övningar kring mage/rumpa/lår och sånt som stärkte mina ben och höfter.
  Efter ett års målinriktad träning sprang jag sedan Tjemilen 2015 på 1.05 minuter och utan smärta.
  Jag var så lycklig när jag sprang över mållinjen att det inte går att beskriva 🙂
  Lyckorus på högsta nivå 🙂
  Nu är nästa mål att klara milen på under timmen och jag hade faktiskt satt upp mitt mål att jag ska klara det på min 50-årsdag (2018) och att det skulle ske på Tjejmilen i New York 🙂
  Men nu kanske jag får tänka om och köra på 2016 istället…?

  • men gud vilken prestation! Du är ju grym! =) -wow! Klart du ska köra nu i New York, du klarar det! Jag, har INGEN kondition, men nu jäklar ska jag klara det! 😉 vi peppar varandra! -visst? Stor kram

 13. Men åh gud att jag är ? Jag springer så mycket jag kan och har än så länge sprungit tjejmilen i två år och vill fortsätta, o gärna då i New york ? Wow så häftigt:)

 14. Hade tänkt ge mig själv en weekend nånstans i 30 års present. New york hade vatt perfekt. Sen att återuppta löpning e bonus:) har lite att jobba på tills dess då jag just fött barn.:)

  • hehe! jag vet känslan efter att man precis förr barn…. MEN det går! Min egen målsättning är att överhuvudtaget ta mig runt! Jag har NOLL kondition och har inte löptränat på många år. Konditionen har blivit bättre genom att jag kör crossfit inspirerad träning, och intervall emellanåt. Men låååångt ifrån tjej milen! -Kan jag så kan du! följer du med så ska vi såklart fira din 30-års dag på plats ? Kram

 15. Men åh gud att jag är 🙂 Jag springer så mycket jag kan och har än så länge sprungit tjejmilen i två år och vill fortsätta, o gärna då i New york 🙂 Wow så häftigt:)

 16. Hade tänkt ge mig själv en weekend nånstans i 30 års present. New york hade vatt perfekt. Sen att återuppta löpning e bonus:) har lite att jobba på tills dess då jag just fött barn.:)

  • hehe! jag vet känslan efter att man precis förr barn…. MEN det går! Min egen målsättning är att överhuvudtaget ta mig runt! Jag har NOLL kondition och har inte löptränat på många år. Konditionen har blivit bättre genom att jag kör crossfit inspirerad träning, och intervall emellanåt. Men låååångt ifrån tjej milen! -Kan jag så kan du! följer du med så ska vi såklart fira din 30-års dag på plats 😉 Kram

 17. Men wow vilken kul grej!
  Jag har aldrig någonting sprungit mer ön ett par km men kan absolut tänka mig att prova (man får väl gå annars? ? )
  Om det funkar med familj och jobb är jag på ?

 18. Men wow vilken kul grej!
  Jag har aldrig någonting sprungit mer ön ett par km men kan absolut tänka mig att prova (man får väl gå annars? 😉 )
  Om det funkar med familj och jobb är jag på 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...