Explosion i Stockholms innestad. Inne på bio, en liten bit ifrån Mood Galerian och explosionen….

IMG_3204

Godmorgon!

Hoppas du sovit gott! Det har jag…. liiiite för gott! Försov mig och fick stressa iväg! jag satt vaken länge inatt, kunde inte sova efter gårdagens explosion vid Mood gallerian.

Nu ska jag strax in på ett spännande möte inne i stan. Dvs Stockholm.

Igår kväll skakades Stockholms innerstad av en explosion vid MOOD gallerian. Galet otäckt! Världen är orolig just nu, alla krig och attentat runtomkring skrämmer ordagrant skiten ur mig! Och Många andra såklart?

vart är vi påväg? Den trygghet man växte upp med och delvis tagit för givet… är den försvunnen? 

FullSizeRender 2

Nu var det nära…. FÖR nära!  Efter Frankrike och attentatet i Paris så har jag tänkt… MYCKET! Läs mer ifrån Expressens artikel HÄR

Det blev verkligt och extremt obehagligt att inse att man inte är säker någonstans! Oavsett vad som var anledningen till explosionen så skrämde den skiten ur mig. oavsett om det var ett ”misslyckat” attentat, eller en något som bara gick helt fel, så satte det igång mina tankar igen…

Samtidigt så satt jag och min väninna tryggt ovetande om explosionen runt hörnet (en liten bit därifrån) inne  på bio-premiären utav Black Windows som är en serie som snart börjar på TV3.

Den var bra och definitivt sevärd! Jag skulle kunna skiva massa grejer och tankar om den. men tankarna faller tillbaka till våran oroliga värld och explosionen. 

Innan Premiären var vi på en snabb och mysig AW på Escalier… Jag som är igång med min detox körde en svart kaffe istället för bubbel 😉

Vi satt där och pratade om vardags problem, jobb och andra projekt.

Nån timme senare exploderade det bara runt hörnet. Helt sjukt! Sist jag läste om det så framgick det att ingen kom till skada, tack gode gud för det! I skrivande stund så vet jag alltså inte anledningen till explosionen. Jag ska in på möten nu och kommer inte kunna följa nyheterna ect. 

MEN det skrämmer mig och oroar mig enormt! Jag undviker periodvis stora köpcentrum och andra ”hotande” platser. Känner mig lite ”töntig” när jag gjort det…. Men ska man behöva leva så? ska man behöva tänka två steg längre hela tiden? usch….

-Vart är världen påväg? 

my martens, camilla runberg, stureplan, espalier, hantbloggen, stockholm, black windows, premiär wonderland event, biograf park, park stockholm,

Min UBER snygga jacka kommer ifrån FRONTROW du hittar den HÄR 

här har ni Black Windows tre änkor 😉 

FullSizeRenderIMG_3205 IMG_3208

Huvudrollsinnehavarna var på plats för att presentera sig och prata lite om serien… Cissi Forss är verkligen snygg! Nu ska jag försöka skingra tankarna och fokusera på jobbet och mina möten idag! Vi hörs senare….

Ta hand om varandra och ta ingen/något för givet! 

Stor kram <3 / My Martens

 

23 Komentarer

 1. Omg jag skulle ha vart med där på premiären men tackade nej pga sjukdom. Så läskigt att det börjar ta sig så nära så nära inpå!
  Tur att det ändå gick fel om man säger så.. Tryggheten är verkligen påväg bort, känns inte alls bra att uppfostra barn i den här världen längre. Jag hade en fin uppväxt men den är så borta, all den trygghet. Hemskt.

 2. Omg jag skulle ha vart med där på premiären men tackade nej pga sjukdom. Så läskigt att det börjar ta sig så nära så nära inpå!
  Tur att det ändå gick fel om man säger så.. Tryggheten är verkligen påväg bort, känns inte alls bra att uppfostra barn i den här världen längre. Jag hade en fin uppväxt men den är så borta, all den trygghet. Hemskt.

 3. Hej!
  Ja, Vi var varit förskonade från krig och elände som har varit många människors vardag i många år.
  Något helt annat: snygg jacka!

 4. Hej!
  Ja, Vi var varit förskonade från krig och elände som har varit många människors vardag i många år.
  Något helt annat: snygg jacka!

 5. Ja, du, vart är vi påväg i sverige, skrämmande är vad det är.
  Men samtidigt ska det inte behöva vara så att vi ska gå omkring och vara rädda hela tiden.
  // A-M

 6. Ja, du, vart är vi påväg i sverige, skrämmande är vad det är.
  Men samtidigt ska det inte behöva vara så att vi ska gå omkring och vara rädda hela tiden.

  // A-M

  • ?? Vilken kommentar? Ja det gör jag, jag har skinnklädsel i bilen också, x-antal skor som är gjort i läder, mocka och skinn. En fårskinnspäls i Lillemans pulka. Försvarar jag djurplågeri för det? Absolut inte, jag har stenkoll på vart mina produkter kommer ifrån. Jag använder skinn,päls produkter ifrån seriösa företag som man VET vartifrån det kommer. alla djur som går till slakt för matens skull tex där tar ma vara på skinn, päls osv östället får att gräva ner det i backen, tycker du at det är fel? Jag använder knappas en mink päls tex! Denna diskussionen är jätte svår att ta skriftligt mycket lättare att ta öga mot öga, då det ALLTID förekommer missförstånd i dessa situationer. Alla drar vi gränsen olika. Jag drar min vid att jag tycker att det är helt rätt att använda päls & skinn när djuren ändå går till slakt för födans skull…

  • ?? Vilken kommentar? Ja det gör jag, jag har skinnklädsel i bilen också, x-antal skor som är gjort i läder, mocka och skinn. En fårskinnspäls i Lillemans pulka. Försvarar jag djurplågeri för det? Absolut inte, jag har stenkoll på vart mina produkter kommer ifrån. Jag använder skinn,päls produkter ifrån seriösa företag som man VET vartifrån det kommer. alla djur som går till slakt för matens skull tex där tar ma vara på skinn, päls osv östället får att gräva ner det i backen, tycker du at det är fel? Jag använder knappas en mink päls tex! Denna diskussionen är jätte svår att ta skriftligt mycket lättare att ta öga mot öga, då det ALLTID förekommer missförstånd i dessa situationer. Alla drar vi gränsen olika. Jag drar min vid att jag tycker att det är helt rätt att använda päls & skinn när djuren ändå går till slakt för födans skull…

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala? Jag har sagt det innan, och jag...

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala.

Cancerfonden -Tillsammans mot cancer 2020. Årets viktigaste gala💖 Jag har sagt det innan, och jag...

En Talk Talk Show – Hamburgerbörs – 2019

I samarbete med En Talk Talk Show Mina vänner! Igårkväll var jag tillbak på Hamburgerbörs. Andra...