Kamsport, fruktpizza Och lördagsmys <3

image

 

 

Godkväll!

Vilken respons på förra inlägget! Ni är ju FANTASTISKA! -TACK <3

Jag Körde några pass med @nilswidlund i höstas!  Sedan körde jag jag Thaiboxning i Thailand.

Jag är fullkomligt biten och vill fortsätta med någon form utav kampsport, kickboxning/thaiboxning, som komplement till min övriga träning. För min del är det jätte viktigt med variation! Annars tröttnar jag,  dessa ovannämnda sporter är grymt bra för styrka, smidighet OCH kondition! Jag har inte tänkt tävla eller liknande, utan bara köra detta 1-2gg/veckan 🙂 Så är man redo att försvara sig om man haft en utekväll 😉

Nu bor ju vi i Sigtuna,  Tips på bra klubbar? 

image

Snygga träningskläder, PUMA! 

image

Nu lördagsmys med Lilleman, pizza på ett nyttigare vis 😉 

image

Imorgon ska jag köra Lilleman till sin pappa på Öland. Det böir en tur/retur resa äver dagen. Det ska bli så SKÖNT att börja flygpendlar när jag fått min lilla nya Mini Coper som kommer vecka 7! Då slutar jag pendla med bil på en gång!!!

Ha en skön kväll!

Kramar <3

/My Martens

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...