Kamsport, fruktpizza Och lördagsmys

image

 

 

Godkväll!

Vilken respons på förra inlägget! Ni är ju FANTASTISKA! -TACK <3

Jag Körde några pass med @nilswidlund i höstas!  Sedan körde jag jag Thaiboxning i Thailand.

Jag är fullkomligt biten och vill fortsätta med någon form utav kampsport, kickboxning/thaiboxning, som komplement till min övriga träning. För min del är det jätte viktigt med variation! Annars tröttnar jag,  dessa ovannämnda sporter är grymt bra för styrka, smidighet OCH kondition! Jag har inte tänkt tävla eller liknande, utan bara köra detta 1-2gg/veckan 🙂 Så är man redo att försvara sig om man haft en utekväll 😉

Nu bor ju vi i Sigtuna,  Tips på bra klubbar? 

image

Snygga träningskläder, PUMA! 

image

Nu lördagsmys med Lilleman, pizza på ett nyttigare vis 😉 

image

Imorgon ska jag köra Lilleman till sin pappa på Öland. Det böir en tur/retur resa äver dagen. Det ska bli så SKÖNT att börja flygpendlar när jag fått min lilla nya Mini Coper som kommer vecka 7! Då slutar jag pendla med bil på en gång!!!

Ha en skön kväll!

Kramar <3

/My Martens

1 Kommentar

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...