wpid-wp-1448026891688

Godmorning!

Innan det är dags för dagens första crossfit pass träffas vi i “baren” och tar en protein shake från Maxim, det är VIKTIGT att man äter ofta och laddar om med energi hela tiden när man tränar såhär hårt, annars orkar man inte! 

P1030296 P1030297

image

eehhhumm! jag har kommit åt någon inställning på kameran och ser blå/lila ut på bilden! -Hahaha! 

Första passet är crossfit =)  Vi hörs sen! Kram

/ My Martens

 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (1)
  • Nettizen

    Hej fina My, så underbart ni ser ut att ha det “lite lätt avis” kan glädja med att vi har typ -5 till -10 grader i sverige idag 😉 skulle gärna vilja höra mer om din viktresa eftet graviditeten hur gick du ner? Har själv gjort en viktresa o tappat 37kg dock så har kilona tyvärr börjat lägga på sig igen pga min graviditet och jag undrar hur får man orken o energin att ta tag i viktnedgången sedan med en liten dessutom? Vilken kan vara bästa “dieten som man som ammande får använda”? Sist gång använder jag pulverdiet o viktväktarna (kommer aldrit någonsin gå enbart på pulver igen) kram till dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *