image

Dagens skrattanfall! -HAHAHA!

Ja du, med tanke på skvallerpressen rubrik och pratbubbla så kan jag väl inte annat än att ge HÄNT EXTRA cred för bildvalet, som är EXTREMT passande till just deras skrift!

Vart dom har hittat denna flera år gamla bild, med sönderblekt hår och ruffsig efter en inbakad fläta är ju en gåta. Men efter att dom grävt i arkivet så kunde dom VERKLIGEM INTE hittat en bättre bild!

– 1-0 till Hänt extra!

Alltså jag döööööör av skratt! När min vän och frisör sedan över tio år, skickade ett mms till mig och frågade om det verkligen var jag så kunde jag dessvärre inte neka till det! Hahaha! Hmm, kan nog ge fröken Toftby rätt i påståendet relaterat till just denna bilden… 😉 Såhär ser jag ut i aktuell tid dvs, år 2015

image

image

image

image

En sak kan vi  iallafall vara överens om, livet som sönderblekt platinablondin är ett avslutat kapitel!

-Hahaha!

Kramis!

/My Martens

Posted in: Allmänt
Kommentarer (7)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *