IMG_9039

Hej Fina!

För några veckor sedan var jag på ett möte. Ett planerat möte i Stockholm som handlade om en jobbgrej längre fram…

Mötet gick mer än bra, men tog en oväntad vändning. Det satte igång en tankeverksamhet hos mig.

Jag lämnade mötet och gick ner till vattnet precis som ni ser på bilden… Jag var ensam någon timme och funderade. Tankarna snurrade på högvarv. Jag har alltid varit målinriktad, en entreprenör uti fingerspetsarna. Jag har alltid drivits framåt på ren och skär vilja, i både med och motvind. Livet är inte enkelt.

Min vännina som jag pratade med igår kväll skrattade när hon sa

” My, med allting som du varit med om så skulle du lika gärna kunna vara 60år”  Ja, det är faktiskt sant!

Men jag har alltid haft den inställningen att vända alla motgångar till något positivt, hitta något gott i något ont osv… Hur man än vänder och vrider på saker så är ju alla erfarenheter, erfarenheter oavsett vad man gått igenom. Erfarenheter gör att man utvecklas…

Misstag gör vi alla, en gång är ingen gång… Men två gånger är två gånger för mycket.

Men just denna dagen så bestämde jag mig, en solig höstdag för några veckor sedan.

Bestämde  jag mig för att kämpa för det jag vill. För att nå dom målen som gör att jag mår bra inifrån och ut, för att sluta hitta ursäkter och skjuta “jobbiga” problem framför mig. (Vilket jag sällan gör, men i detta fallet har gjort)

Bron byggdes inte på en dag, och jag har en bra bit kvar… Men bara den där känslan att ha bestämt mig gör att jag känner mig tillfreds på ett sätt som jag inte gjort på vääääääldigt länge.

Att stå i ett vägsjäl och inte veta vilken väg man skall gå, det tär också på energin.

Att man tvekar och tänker efter en extra gång, det är bara sundt. Jag har lyssnat på min magkänsla, och tänker följa den.. 

IMG_9038

Kryptiskt…  Jag vet! Men så fort jag kan så kommer jag att berätta för dig <3

Kramis /My Martens

PS den über snygga outfiten kommer ifrån StyleLevel.com du hittar den HÄR

Posted in: Allmänt
Kommentarer (15)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *