IMG_9029

hej igen!

Jag tog med mig underbara vita rosor hem ifrån butiken idag… Lite kry på mig själv blommor 😉

Foto: Malin Björkholm

FullSizeRender 13

Jag är fortfarande feberfri, men trött som f*n!

Det mysigaste idag var att både jag och Lilleman somnade på soffan, när jag vaknade så insåg jag att Tezz låg bredvid oss fast på golvet och sov hon också…. -jag kan inte ens minnas jag sov mitt på dagen?!

Nu har jag precis läst saga och nattat Lilleman…. Jag börjar bli lite rastlös över att vara hemma men kommer spendera en stund framför datorn för att jobba ifatt. Jag har ett ganska stort projekt på gång som jag inte kan skriva om (än) så mycket tid går till att planera, förbereda osv inför det… därav lite kryptisk bloggning emellanåt 😉 Men snart så! 

Sitter just nu och skriver på nästa krönika för Hälsa & Fitness.

-mer träningsabstinens än just nu har jag nog aldrig haft! 

FullSizeRender 14

Min prins, mitt hjärta, min stolthet. 

FullSizeRender 15

Ha en skön kväll fina du! Kram

Posted in: Allmänt
Kommentarer (3)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *