Jag har lärt mig att leva med min hudsjukdom. -Hur håller jag rosacean i balans? -Trött på all prestationsångest som kommer genom hetsen efter det ”perfekta” livet från alla sociala medier!

 

image110

Hej fina du!

Jag kan bli så trött på  pressen och prestationsångesten man får genom dagens hysteri i sociala medier.

Allting ska vara så j*vla perfekt hela tiden. Huset ska vara perfekt, förhållandet ska vara perfekt, man sa vara super snygg, hurtig, hälsosam, lycklig, framgångsrik och aldrig ha en dålig dag!

-Det är SÅÅÅÅÅÅÅ fel!

Tänk alla ungdomar som växer upp till detta  som inte vet något annat. Prestations ångesten är ju maximal!

Jag personligen föredrar en variation  på bloggar och stora instagram konton. En skildring till det verkliga klivet, som sällan är perfekt.

Ärlighet vinner i längden, livet är inte en dans på rosor, vem är perfekt? Finns det perfekta förhållandet? Finns den perfekta kroppen? 

-Isåfall vem bestämmer vad eller när det/man är perfekt?

Jag har ofta dammråttor under sängen, jag är SÄMST på att laga mat. Jag är singel sedan drygt fyra år tillbaka, jag har pendlat upp och ner i vikt. jag har haft med och motgång i mina företag. Jag känner mig trasig och ensam i mitt ”varannan vecka liv”

Jag löser givetvis problemen och gör mitt bästa såklart..

Jag har sedan någon vecka tillbaka anlitat HS städservice just för att tiden inte räcker till. Det är ett vardagspussel att driva flera företag, vara mamma, matte, försöka hinna med träning och allt vad det innebär.

Men nu, en dag i veckan kommer städerskan hem, städar, dammar, skurar och går igenom HELA lägenheten. Gör det mig till en sämre mamma? sämre hemmafru? 

Ja, någon hemmafru kommer det aldrig bli utav mig! hehe!

-det ska min framtida man veta 😉

Jag försöker också att leva upp till alla ”kraven” och hela tiden vara den bästa varianten av mig själv. Jag har gjort en viktresa ner från 100kg, och äntligen börjat hittat en hållbar kost och träningsform. Jag kämpar på med alla mina mål och delmål i livet både privat och karriärrsmässigt.

Men, jag är inte perfekt, långt ifrån faktiskt! – Glöm aldrig det!

Jag jobbar även som modell och gör många reklam plåtningar.

-Hur tror ni det känns att vakna upp såhär? 

har jag rosacea? Har jag en hudsjukdom, rosacea kräm, rosacea symptom, rosacea medicin, rosacea behandling, rosacea ögon.

Jag fick förra året min hudsjukdom ROSACEA diagnoserat efter nio långa år.

Att från en dag till en annan dag vakna upp såhär, med en ojämn svullnad i HELA ansiktet, vätskefyllda blåsor och rodnader över olika partier.

Snacka om panik när man vet att man inom ett par timmar ska leverera ett bilder vid en reklam fotografering.

-Då är inte jag så självsäker vill jag lova!

Det finns inget smink eller någon makeup artist i världen som kan trolla bort detta när det ”blommar upp” för fullt. Visst man kan redigera bort rodnader, och missfärgning.

Man kan inte redigera bort svullnader och framförallt inte mitt dåliga självförtroende som kommer som ett brev på posten varenda gång det slår till….

Med detta vill jag säga att jag precis om alla andra inte är perfekt och att jag har mina brutalt dåliga dagar! 

IMG_4446

Inte nog med att det ser illa ut… skiten gör ont också!

Men jag tog kontakt med Desideria som ligger i Växjö.

Denna kliniken erbjuder allt ifrån fot-vård, ansiktsbehandlingar, botox, filers och MYCKET mer.

Men underbara Helene har försett mig med tips, råd och medicin bla, ery-max och financea. Båda två är antibiotika i olika former, tablett och salva.

Så nu har jag har äntligen lyckats hålla det under någorlunda kontroll. Rosacea är mycket vanligare än vad man tror.

Det kan ge olika symptom från person till person. Alkohol och sol är någonting som påverkar det negativt många gånger…

Men jag underhåller det med behandlingar, antibiotikan och hudvårdsprodukter som rekommenderas för rosacea patienter. INTE anti-aging produkter som är aktiva, det blir bara motsatt effekt!

Från den övre bilden med utslagen till denna bilden så är det ca 6-7 dagar med full antibiotika 

hudproblem, hudvård, rosacea,

TACK Helene du är GRYM!!!! -vad skulle jag göra utan dig?! Se vad Desideria i Växjö har att erbjuda HÄR

Nu under hösten så kommer jag att åka dit och behandla med laser och LPG. För att få bort lite små ärr som rosacean genom åren har lämnat kvar i ansiktet… 

FullSizeRender 5 IMG_8274

ja, med detta villa jag barra ärligt visa upp att jag kan se ut som ett monster emellanåt, och uppmana alla er med hud problem att söka för det. Stå på dig, ge dig inte! Det finns trots allt hjälp att få. 

Det tog mig nio år innan jag fick den hjälp jag behövde. Dels för att jag inte stod på mig och ”gav upp” i perioder.

Jag önskar fler bloggare och offentliga personer vågade visa upp sitt mindre perfekta jag 😉

Se på min fina vän  Maggan eller Niinis  Blondin Bella, det är kvinnor som verkligen bjuder på sig själva med en brutal ärlighet som grund! -Respekt! <3

Kram på dig!

/My Martens

PS: jag skulle bli väldigt glad om du har lust att DELA detta inlägget, då jag tror att det kan vara till hjälp hos alla tonåringar, ungdomar, kvinnor, mammor, pappor med samma hudproblem och samma issue med den extrema hets som tyvärr sker genom sociala medier!

89 Komentarer

 1. Hej My!
  Jättebra skrivet!! Jag jobbar som hudterapeut och träffar många unga tjejer och killar som mår dåligt pga de inte tycker de ”är fina nog”
  Toppen när offentliga personer visar att de också ”bara är människor” och att ingen är så perfekt som media försöker visa upp.
  Heja dig!! ❤️Kram Eva

 2. Jag tycker du ser jättevacker ut på bilderna !!:) Jag har själv rosacea ( rödflammig i hela ansiktet och knottrig) så jag förstår hur jobbigt det är! Vissa dagar vill man inte ens gå utanför dörren :/
  Vad är det för hudvård du använder ?
  MVH L

 3. Så bra skrivet! Ja, ibland undrar jag om det är en serietidning i vissa bloggar! Jag tror inte ett dugg på det! Nej, tacka vet jag bloggar som skildrar det riktiga livet! Som din blogg My!

 4. Det är toppen att du lyfter detta! Det gör mig dock ledsen att du säger att du ser ut som ett monster, för det är många som lider av olika hudsjukdomar/tillstånd och som har problem varje varje dag och inte har möjlighet att bli av med det. Hade önskat att du istället skulle jobba för att ändra synen på detta och hur det påverkar utseendet. Att alla är vackra oavsett! Hade inte velat va 15 med de problem jag hade då (och delvis fortsatt har) och få läsa att du på dessa bilder kallar dig ett monster och själv ser jag så mkt värre ut….varje dag.

  • jag skriver att jag känner mig som ett monster ? det gör jag verkligen, min blogg, mina känslor… tråkigt att jag gjorde dig ledsen, DET var inte m in mening! Du kanske tycker att du ser mycket värre ut, men det kanske inte jag tycker. Det är just det som är poängen, självkänslan.. Önskar dig lycka till och hoppas verkligen att du får kontrollen över det. Jag kan rekommendera antibiotikan jag skrev om. Kram

 5. Jag har rosacea så vet precis vad du pratar om. Värst är det med sol direkt i ansiktet. Då blossar det upp än mer.
  Mer hjärta och mindre utseendefixering vore önskvärt.
  Kram Lotta

 6. Vad starkt utav dig att berätta detta. Du är jättefin, kom ihåg det. Livet är inte alltid ”hej och hå” och glammigt, utan kan va väldigt jobbigt. Din blogg känns ärlig och äkta och det är därför som jag läser din och Magdalenas blogg. Även Pernillas gillar jag. Hennes humor är skön.

 7. Hej My!
  Jättebra skrivet!! Jag jobbar som hudterapeut och träffar många unga tjejer och killar som mår dåligt pga de inte tycker de ”är fina nog”
  Toppen när offentliga personer visar att de också ”bara är människor” och att ingen är så perfekt som media försöker visa upp.
  Heja dig!! ❤️Kram Eva

 8. Jag tycker du ser jättevacker ut på bilderna !!:) Jag har själv rosacea ( rödflammig i hela ansiktet och knottrig) så jag förstår hur jobbigt det är! Vissa dagar vill man inte ens gå utanför dörren :/

  Vad är det för hudvård du använder ?

  MVH L

 9. Så bra skrivet! Ja, ibland undrar jag om det är en serietidning i vissa bloggar! Jag tror inte ett dugg på det! Nej, tacka vet jag bloggar som skildrar det riktiga livet! Som din blogg My!

 10. Det är toppen att du lyfter detta! Det gör mig dock ledsen att du säger att du ser ut som ett monster, för det är många som lider av olika hudsjukdomar/tillstånd och som har problem varje varje dag och inte har möjlighet att bli av med det. Hade önskat att du istället skulle jobba för att ändra synen på detta och hur det påverkar utseendet. Att alla är vackra oavsett! Hade inte velat va 15 med de problem jag hade då (och delvis fortsatt har) och få läsa att du på dessa bilder kallar dig ett monster och själv ser jag så mkt värre ut….varje dag.

  • jag skriver att jag känner mig som ett monster 😉 det gör jag verkligen, min blogg, mina känslor… tråkigt att jag gjorde dig ledsen, DET var inte m in mening! Du kanske tycker att du ser mycket värre ut, men det kanske inte jag tycker. Det är just det som är poängen, självkänslan.. Önskar dig lycka till och hoppas verkligen att du får kontrollen över det. Jag kan rekommendera antibiotikan jag skrev om. Kram

 11. Tycker att det är en sån fruktansvärd hets just nu. Vackra människor som du bland annat opererar sig, tränar, bantar och så vidare. Det är den ena dieten hit och andra dit. Sen klickar jag in mig på nästa blogg. Och vad händer där… En kanon fin tjej som verkligen är en 10 poängare har även hon opererat sig precis… Jag förstår verkligen att man gör det om man har ont… Men varför kan inte det nya snygga vara ”jag är fin som jag är trots att jag har fått barn
  ”? Livet är för kort för att slösas bort… Älska dig själv, njut av livet och sluta leta fel. Ni är alla där ute fina människor, tjocka, smala långa korta. Alla ni med hängiga platta bröst -jag har det, det är jätte snyggt. Nästan alla som ammat har det ( dvs nästan trendigt).
  Skämtosidor. Man kan inte älska någon annan om man inte älskar sig själv var det någon som sa… Jag vill verkligen inte klanka ner på någon. Men My. Du är så otroligt vacker oavsett ärr eller rosasia… glöm aldrig det! Tack för en bra blogg!

 12. Jag har rosacea så vet precis vad du pratar om. Värst är det med sol direkt i ansiktet. Då blossar det upp än mer.
  Mer hjärta och mindre utseendefixering vore önskvärt.
  Kram Lotta

 13. Vad starkt utav dig att berätta detta. Du är jättefin, kom ihåg det. Livet är inte alltid ”hej och hå” och glammigt, utan kan va väldigt jobbigt. Din blogg känns ärlig och äkta och det är därför som jag läser din och Magdalenas blogg. Även Pernillas gillar jag. Hennes humor är skön.

 14. Tycker att det är en sån fruktansvärd hets just nu. Vackra människor som du bland annat opererar sig, tränar, bantar och så vidare. Det är den ena dieten hit och andra dit. Sen klickar jag in mig på nästa blogg. Och vad händer där… En kanon fin tjej som verkligen är en 10 poängare har även hon opererat sig precis… Jag förstår verkligen att man gör det om man har ont… Men varför kan inte det nya snygga vara ”jag är fin som jag är trots att jag har fått barn
  ”? Livet är för kort för att slösas bort… Älska dig själv, njut av livet och sluta leta fel. Ni är alla där ute fina människor, tjocka, smala långa korta. Alla ni med hängiga platta bröst -jag har det, det är jätte snyggt. Nästan alla som ammat har det ( dvs nästan trendigt).
  Skämtosidor. Man kan inte älska någon annan om man inte älskar sig själv var det någon som sa… Jag vill verkligen inte klanka ner på någon. Men My. Du är så otroligt vacker oavsett ärr eller rosasia… glöm aldrig det! Tack för en bra blogg!

 15. Hej! Jag är hudläkare o blir så glad när jag ser att du skriver så ärligt om din hudsjukdom. Jag träffar jätte många som för allt i världen döljer sin rosacea. Vissa har ett tjockt tjockt lager foundation på när de kommer till mottagningen. Vill nästan inte visa för mig som ändå är läkare ?
  Toppen också att du fått behandling med antibiotika och inte bara ”ansiktsbeh”. Finacea är bra och om duvill prova en annan kräm kan du be om att få prova ichtamol (på recept).
  Och undvik alla ”rynkkrämer” med A vitamin för det triggar bara.
  Oj nu blev jag lite långrandig men du är så ärlig o verkar va en toppen tjej!
  Hejhej. Trevlig dag!

 16. Du har lyckats bra i ditt liv My med dina företag och din son. Du skriver om hetsen i dagens samhälle och att du har dina dåliga dagar och att du inte hinner städa. Men ibland blir det lite dubbelmoral över alltihopa. För i nästa stund lägger du ut bilder när du poserar och vimlar runt i storstadslivet. Du ska vara glad My att du har möjligheten att ta hjälp med dina problem, för det finns dem som har samma problem men som inte har den möjligheten. Du är en jättebra mamma som tar hjälp med städet för att istället lägga den tiden på din son. Men för mig som inte har den ekonomiska möjligheten att ta hjälp med städ utan måste både sköta hemmet, barnen och jobb är jag en sämre mamma då? Att ta flera olika behandlingar mot sina ”skönhetsfel” är också en kostnad och jag kan tänka mkg att många med liknande problem som dina kanske inte har den ekonomiska möjligheten heller att bekosta operationer och otaligt med behandlingar.

  • hej fina du! Dubbelmoralen säger jag skarpt ifrån mig i. I denna branschen som bloggare bla så är det obligatorisk närvaro på många utav eventen. Det är ingenting jag räknar med att man ska veta, därför säger jag det. Jag kan också passa på att berätta att jag jobbar även parallellt med två projekt som inte är officiellt, och alltså inte får ”synas” än. Så som ett exempel så kan jag erkänna att jag förra veckan mellan diverse premiärer hade spenderat NIO TIMMAR på ett kontor och jobbat hela dagen, innan detta TVÅ timmars möte på morgonen (tidigt) inkl sammanställning. (vilket jag inte kan lägga ut) Detta följt utav en utav premiärerna (som jag helst sluppit gå på och istället dragit täcket över huvudet och gått och lagt mig) med tanke på att jag dessutom var sjuk.. men ibland är det så att man måste lägga i den där sjätte växeln man knappt vet om att man har. Det hade inte fungerat att sjukanmäla mig då jag hade ett helt team bakom mig som räknade med mig, och då jag pendlar mellan två städer så blev logistiken omöjlig så jag bet ihop. Rätt eller fel, vet ej. Jag har jobbat mer än heltid sedan 13 års ålder. Jag har levt ett liv många inte kunnat drömma om, inte haft mat för dagen, inte kunnat betala mina räkningar, inte fått vara ett barn eller en tonåring som dom flesta andra. Sen har jag också haft medgång, en rejäl medgång några år. Företaget gick galet bra (jobbade förvisso i snitt 16/tim dag i ca 4 år) nya bilar, utlandsresor, lyx och flärd. Innan nästa smäll, där jag istället har fått kämpa för att överleva igen… poängen med detta är att jag VET hur det är att ha det i mina mått bra ställt, men jag VET också hur det är att inte ha någonting, och att leva med en ångest, oro och skräck för vad som väntar redan dagen efter. Nån dag kommer jag kanske att skriva om detta. Men det är jag inte mogen för idag. Just precis nu, har jag tre företag, jag jobbar sju dagar i veckan, för att komma ifatt, för att bygga upp och trygga min och Lillemans framtid. Så vad det gäller städningen så handlar det inte om att vara en bra eller dålig mamma. Det handlar för mig om att jag försöker att hålla ihop på ALLA plan. Denna kostnaden har jag bytt ut mot något annat. Det är så jag fungerar. Kommer att ha det så ett tag, sen prioriterar jagnågonting annat. Alla har inte den möjligheten, det har inte heller jag haft. Men man kan sKAPA sig den möjligheten. Byta jobb, ta flera jobb, utveckla en affärside, osv OM man vill. Ingen trodde på mig när jag startade första företaget. Jag hade ingen bakom mig, varken utbildning, familj eller vännar. jag körde på ändå. Det har inte varit lätt, ibland har det faktiskt varit fruktansvärt. Men jösses vilken lärorik resa jag har gjort trots att jag barra är 27 år gammal. På både gott och ont iof. Men återigen, dubbelmoralen förlikar jag mig inte med. Ledsen om jag trampade dig på en öm tå, inte min mening als… =) Ha en skön kväll! Kramar My

 17. Usch fy vad jobbigt med detta..:-( din fina pojk då, har han sluppit detta, inget han ärvt?(än så länge mem hoppas han slipper för alltid!) kram

 18. Hej! Jag är hudläkare o blir så glad när jag ser att du skriver så ärligt om din hudsjukdom. Jag träffar jätte många som för allt i världen döljer sin rosacea. Vissa har ett tjockt tjockt lager foundation på när de kommer till mottagningen. Vill nästan inte visa för mig som ändå är läkare 🙁
  Toppen också att du fått behandling med antibiotika och inte bara ”ansiktsbeh”. Finacea är bra och om duvill prova en annan kräm kan du be om att få prova ichtamol (på recept).
  Och undvik alla ”rynkkrämer” med A vitamin för det triggar bara.
  Oj nu blev jag lite långrandig men du är så ärlig o verkar va en toppen tjej!
  Hejhej. Trevlig dag!

 19. Du har lyckats bra i ditt liv My med dina företag och din son. Du skriver om hetsen i dagens samhälle och att du har dina dåliga dagar och att du inte hinner städa. Men ibland blir det lite dubbelmoral över alltihopa. För i nästa stund lägger du ut bilder när du poserar och vimlar runt i storstadslivet. Du ska vara glad My att du har möjligheten att ta hjälp med dina problem, för det finns dem som har samma problem men som inte har den möjligheten. Du är en jättebra mamma som tar hjälp med städet för att istället lägga den tiden på din son. Men för mig som inte har den ekonomiska möjligheten att ta hjälp med städ utan måste både sköta hemmet, barnen och jobb är jag en sämre mamma då? Att ta flera olika behandlingar mot sina ”skönhetsfel” är också en kostnad och jag kan tänka mkg att många med liknande problem som dina kanske inte har den ekonomiska möjligheten heller att bekosta operationer och otaligt med behandlingar.

  • hej fina du! Dubbelmoralen säger jag skarpt ifrån mig i. I denna branschen som bloggare bla så är det obligatorisk närvaro på många utav eventen. Det är ingenting jag räknar med att man ska veta, därför säger jag det. Jag kan också passa på att berätta att jag jobbar även parallellt med två projekt som inte är officiellt, och alltså inte får ”synas” än. Så som ett exempel så kan jag erkänna att jag förra veckan mellan diverse premiärer hade spenderat NIO TIMMAR på ett kontor och jobbat hela dagen, innan detta TVÅ timmars möte på morgonen (tidigt) inkl sammanställning. (vilket jag inte kan lägga ut) Detta följt utav en utav premiärerna (som jag helst sluppit gå på och istället dragit täcket över huvudet och gått och lagt mig) med tanke på att jag dessutom var sjuk.. men ibland är det så att man måste lägga i den där sjätte växeln man knappt vet om att man har. Det hade inte fungerat att sjukanmäla mig då jag hade ett helt team bakom mig som räknade med mig, och då jag pendlar mellan två städer så blev logistiken omöjlig så jag bet ihop. Rätt eller fel, vet ej. Jag har jobbat mer än heltid sedan 13 års ålder. Jag har levt ett liv många inte kunnat drömma om, inte haft mat för dagen, inte kunnat betala mina räkningar, inte fått vara ett barn eller en tonåring som dom flesta andra. Sen har jag också haft medgång, en rejäl medgång några år. Företaget gick galet bra (jobbade förvisso i snitt 16/tim dag i ca 4 år) nya bilar, utlandsresor, lyx och flärd. Innan nästa smäll, där jag istället har fått kämpa för att överleva igen… poängen med detta är att jag VET hur det är att ha det i mina mått bra ställt, men jag VET också hur det är att inte ha någonting, och att leva med en ångest, oro och skräck för vad som väntar redan dagen efter. Nån dag kommer jag kanske att skriva om detta. Men det är jag inte mogen för idag. Just precis nu, har jag tre företag, jag jobbar sju dagar i veckan, för att komma ifatt, för att bygga upp och trygga min och Lillemans framtid. Så vad det gäller städningen så handlar det inte om att vara en bra eller dålig mamma. Det handlar för mig om att jag försöker att hålla ihop på ALLA plan. Denna kostnaden har jag bytt ut mot något annat. Det är så jag fungerar. Kommer att ha det så ett tag, sen prioriterar jagnågonting annat. Alla har inte den möjligheten, det har inte heller jag haft. Men man kan sKAPA sig den möjligheten. Byta jobb, ta flera jobb, utveckla en affärside, osv OM man vill. Ingen trodde på mig när jag startade första företaget. Jag hade ingen bakom mig, varken utbildning, familj eller vännar. jag körde på ändå. Det har inte varit lätt, ibland har det faktiskt varit fruktansvärt. Men jösses vilken lärorik resa jag har gjort trots att jag barra är 27 år gammal. På både gott och ont iof. Men återigen, dubbelmoralen förlikar jag mig inte med. Ledsen om jag trampade dig på en öm tå, inte min mening als… =) Ha en skön kväll! Kramar My

 20. Usch fy vad jobbigt med detta..:-( din fina pojk då, har han sluppit detta, inget han ärvt?(än så länge mem hoppas han slipper för alltid!) kram

 21. Hej My ? Du är grym! ?
  Jag har också rosacea sedan några år tillbaka. Har provat mycket vad gäller produkter och läkemedel… För att inte tala om smink…
  Tycker också att finacea funkar bra, bättre än rosazol och rozex för mig ?
  Tabletter med antibiotika vill läkarna dock helst inte skriva ut, jag har fått det en gång bara. Men då var det riktigt illa i verkligen hela mitt ansiktet… ?
  Vad heter dina tabletter..? ?
  Stress är dock den största boven för mig.
  Dessutom sjukskriven för just stress och utmattning nu sedan drygt ett år tillbaka…
  Jag har kämpat jag med som ensamstående och som butikschef under egentligen orimliga krav och innan i en väldigt osund relation. Och nu med alla symtom som hör utmattningen till.
  Själen klarar mycket men till en viss gräns..! Var rädd om den. <3
  Såklart rosacea är bara till det yttre. Men det kan ibland tära väldigt på insidan med…
  Hur söt man än är.. ?
  Men glad ändå för att jag inte är sjukare ?
  Här handlas det absolut rosa produkter och uppmärksammas rosa oktober varje år! ?
  Som till och med fetaost idag i mataffären! ?
  Kraam från Norrland och också en Femme-bärare ?

 22. Hej My 🙂 Du är grym! 🙂
  Jag har också rosacea sedan några år tillbaka. Har provat mycket vad gäller produkter och läkemedel… För att inte tala om smink…
  Tycker också att finacea funkar bra, bättre än rosazol och rozex för mig 🙂
  Tabletter med antibiotika vill läkarna dock helst inte skriva ut, jag har fått det en gång bara. Men då var det riktigt illa i verkligen hela mitt ansiktet… 🙁
  Vad heter dina tabletter..? 🙂
  Stress är dock den största boven för mig.
  Dessutom sjukskriven för just stress och utmattning nu sedan drygt ett år tillbaka…
  Jag har kämpat jag med som ensamstående och som butikschef under egentligen orimliga krav och innan i en väldigt osund relation. Och nu med alla symtom som hör utmattningen till.
  Själen klarar mycket men till en viss gräns..! Var rädd om den. <3
  Såklart rosacea är bara till det yttre. Men det kan ibland tära väldigt på insidan med…
  Hur söt man än är.. 😉
  Men glad ändå för att jag inte är sjukare 🙂
  Här handlas det absolut rosa produkter och uppmärksammas rosa oktober varje år! 🙂
  Som till och med fetaost idag i mataffären! 😉
  Kraam från Norrland och också en Femme-bärare 😉

 23. Hejsan My! Halkade in på din blogg via en annan bloggsida, och vill bara säga att jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma och kämpe för dig själv och din Lilleman! Roligt att läsa om ditt varierande liv, och tack också för att du vågar lämna ut en del av dig själv.Hoppas att du inte tar åt dig vad gäller andra människors tyckande om ditt liv, som du själv skapar och bygger upp, och som ingen annan har något alls med att göra!Fick själv barn som väldigt ung, och har kämpat enormt för att vi ska kunna leva på det som jag anser att just jag vill, med många resor, fina kläder, bra bostad! Det funkar om man får vara frisk, vet vad man vill och skiter i alla som inte vill en väl !Och förstås, inga 40 timmars vecka ?
  lycka till!:)

 24. Hejsan My! Halkade in på din blogg via en annan bloggsida, och vill bara säga att jag tycker du verkar vara en fantastisk mamma och kämpe för dig själv och din Lilleman! Roligt att läsa om ditt varierande liv, och tack också för att du vågar lämna ut en del av dig själv.Hoppas att du inte tar åt dig vad gäller andra människors tyckande om ditt liv, som du själv skapar och bygger upp, och som ingen annan har något alls med att göra!Fick själv barn som väldigt ung, och har kämpat enormt för att vi ska kunna leva på det som jag anser att just jag vill, med många resor, fina kläder, bra bostad! Det funkar om man får vara frisk, vet vad man vill och skiter i alla som inte vill en väl !Och förstås, inga 40 timmars vecka 😉
  lycka till!:)

 25. Åh, såg en del negativa (fömodligen avundsjuka) kommentarer här! Du ska inte ta åt dig av avundsjuka kommentarer av andra. Allas förutsättningar är olika i livet. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att du ser ner på andra för att de inte har samma liv lr utseende som dig ( som jag fick intrycket av att vissa tror i kommentarerna). Alla har vi gjort olika val i livet och inget behöver vara rätt eller fel. Man går den vägen som känns bäst helt enkelt! ?
  Är bra att du vågar visa upp dina hudproblem för att visa att ingen är perfekt. Alla har vi våra brister ! Vore ju omänskligt annars ?
  Vad heter hudvården som du använder dig av? Förutom de receptbelagda .
  Ha det fint!

 26. Åh, såg en del negativa (fömodligen avundsjuka) kommentarer här! Du ska inte ta åt dig av avundsjuka kommentarer av andra. Allas förutsättningar är olika i livet. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att du ser ner på andra för att de inte har samma liv lr utseende som dig ( som jag fick intrycket av att vissa tror i kommentarerna). Alla har vi gjort olika val i livet och inget behöver vara rätt eller fel. Man går den vägen som känns bäst helt enkelt! 🙂

  Är bra att du vågar visa upp dina hudproblem för att visa att ingen är perfekt. Alla har vi våra brister ! Vore ju omänskligt annars 🙂

  Vad heter hudvården som du använder dig av? Förutom de receptbelagda .
  Ha det fint!

 27. Tack för att du skriver om rosacea! Fick själv min diagnos i somras. Har dock dragits med rosacean i ca tre år! Nu kämpar jag med att hitta produkter som passar mig. Det är svårt. Och dyrt!
  Kram Carro

 28. Tack för att du skriver om rosacea! Fick själv min diagnos i somras. Har dock dragits med rosacean i ca tre år! Nu kämpar jag med att hitta produkter som passar mig. Det är svårt. Och dyrt!
  Kram Carro

 29. Hej! Jag såg den här sidan av en slump och jag har en produkt som jag tror kan hjälpa dig. Den är helt fri från antibiotika osv. Du kan väl maila mig, jag hade gärna hjälpt dig.

 30. Hej! Jag såg den här sidan av en slump och jag har en produkt som jag tror kan hjälpa dig. Den är helt fri från antibiotika osv. Du kan väl maila mig, jag hade gärna hjälpt dig.

 31. Ett tips! Mot ärr finns en effektiv behandling. Ett silikonstift som heter ProSil. Finns i vår webshop på SCSMedic.se. Beställ hem och få ärren att bli mindre synliga/osynliga. Vi kommer även att få in produkter mot bristningar till vårt sortiment snart. Kika förbi//SCS Medic ?

 32. Ett tips! Mot ärr finns en effektiv behandling. Ett silikonstift som heter ProSil. Finns i vår webshop på SCSMedic.se. Beställ hem och få ärren att bli mindre synliga/osynliga. Vi kommer även att få in produkter mot bristningar till vårt sortiment snart. Kika förbi//SCS Medic 🙂

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Varför börja dagen med färska citroner

Därför har jag börjat dricka ett glas varmt citronvatten varje morgon, cirka tio minuter...

Kan jag så kan du…. Boosta kroppen med vitaminer och näringsrik mat

I samarbete med Svensk Hälsokost Älskar när Svea är med mig på gymet? ❤️ Morgonträningen...

Några funderingar…

Hej ?? klienter på förmiddagarna har blivit min grej ?? i mitt lilla crib...