Outfit tips! -Mikkas.com

 

 

Godkväll Fina!

Just nu är det fullt ös på My’s Blommor då skördefesten är i full gång. Jag och mitt dreamteam iform utav mina fantastiska florister håller butiken öppen till 01:00 INATT =) Välkomna!

Uppdateringar och bilder kommer senare i helgen, hinner inte nu… kö i kassa, parkeringsvakter, doften och live musiken ifrån grannen (Ludvigs pappa) Arontorps kroppkakor och mat förgyller hela skördefesten.

Min sammarbets partner webbshoppen MIKKAS.COM finns på plats i butiken just nu. Rea ställ med MASSOR plagg för 299:- Men även också go-bitar ifrån höstbutikerna. Vad tycker du om mikkas bombar-jacket?

Blå eller grön? 

 180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-165251

Mikkas har just nu en höst-kampanj på alla bombar jacket för 699:- (Ord pris 999:-) och Nova pants för 599:-

Jackan hittar du HÄR Byoxorna hittar du HÄR

bombar jacket, erbjudande bombarjacket, mikkas.com

Det jag gillar med byxorna är att dom är mjuka och bekväma att ha på sig… Dom ”håller in” där dom ska om man säger så 😉 Jackorna är tok-snygga! Jätte svårt att säga vilken färg jag tycker bäst om… Gröna tror jag. Den finns även i svart =) 

mc0756-navy1-3-500x750

Denna lite mer ”basic blazer finns just nu på sale för 399:- Du hittar den HÄR

Bara några tips från mig till dig…. Nu lägger jag ifrån mig, dator, mobil och sociala medier och fortsätter i butiken =) Ha en skön kväll! Kramar /MY Martens

2 Komentarer

 1. Du är en inspiration, ser dig ibland när jag cyklar till jobbet:-)
  Här är några fina ord till alla…
  Alla framgångsrika människor måste lära sig att säga nej. Det är viktigt att välja bort saker, och hela tiden utvärdera vilka resultat du når med dina olika projekt. även om allt kanske ger resultat, så kommer det vara viktigt att välja bort det som ger minst resultat per timma tid du spenderar på det. Tänk igenom det du sysslar med, och försök hitta mer tid att varva ner och tänka på hälsan (alltså, jag menar riktig hälsa. Typ sova 8 timmar, äta ordentligt (riktig mat) och motion. Inte ”stressa upp klockan 5 på morgonen för att springa intervaller på gymmet, proppa i sig olika tillskott, detox-kurer och chiagröt”-hälsa, det är inte riktigt hälsa utan bara förfinade ätstörningar)
  Kram!

 2. Du är en inspiration, ser dig ibland när jag cyklar till jobbet:-)

  Här är några fina ord till alla…

  Alla framgångsrika människor måste lära sig att säga nej. Det är viktigt att välja bort saker, och hela tiden utvärdera vilka resultat du når med dina olika projekt. även om allt kanske ger resultat, så kommer det vara viktigt att välja bort det som ger minst resultat per timma tid du spenderar på det. Tänk igenom det du sysslar med, och försök hitta mer tid att varva ner och tänka på hälsan (alltså, jag menar riktig hälsa. Typ sova 8 timmar, äta ordentligt (riktig mat) och motion. Inte ”stressa upp klockan 5 på morgonen för att springa intervaller på gymmet, proppa i sig olika tillskott, detox-kurer och chiagröt”-hälsa, det är inte riktigt hälsa utan bara förfinade ätstörningar)

  Kram!

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...