Outfit tips! -Mikkas.com

 

 

Godkväll Fina!

Just nu är det fullt ös på My’s Blommor då skördefesten är i full gång. Jag och mitt dreamteam iform utav mina fantastiska florister håller butiken öppen till 01:00 INATT =) Välkomna!

Uppdateringar och bilder kommer senare i helgen, hinner inte nu… kö i kassa, parkeringsvakter, doften och live musiken ifrån grannen (Ludvigs pappa) Arontorps kroppkakor och mat förgyller hela skördefesten.

Min sammarbets partner webbshoppen MIKKAS.COM finns på plats i butiken just nu. Rea ställ med MASSOR plagg för 299:- Men även också go-bitar ifrån höstbutikerna. Vad tycker du om mikkas bombar-jacket?

Blå eller grön? 

 180915-MIKKAS-MyMartens-HermanCaroan-165251

Mikkas har just nu en höst-kampanj på alla bombar jacket för 699:- (Ord pris 999:-) och Nova pants för 599:-

Jackan hittar du HÄR Byoxorna hittar du HÄR

bombar jacket, erbjudande bombarjacket, mikkas.com

Det jag gillar med byxorna är att dom är mjuka och bekväma att ha på sig… Dom ”håller in” där dom ska om man säger så 😉 Jackorna är tok-snygga! Jätte svårt att säga vilken färg jag tycker bäst om… Gröna tror jag. Den finns även i svart =) 

mc0756-navy1-3-500x750

Denna lite mer ”basic blazer finns just nu på sale för 399:- Du hittar den HÄR

Bara några tips från mig till dig…. Nu lägger jag ifrån mig, dator, mobil och sociala medier och fortsätter i butiken =) Ha en skön kväll! Kramar /MY Martens