Grattis Magdalena och Filip

fitspo, my martens, wellnes gym, träning, wörkout, dome fitness, tränings kläder, outfit, trendiga träningskläder,

Hej fina!

Vilken dag! Förberedelserna inför årets skördefest är i full gång. Stressigt, kaosartat och smått hysteriskt. Bilar, husbilar och turister skapar kaos på dom Öländska vägarna =)

Men det gör ingenting, alla är såååå välkomna =)

Jag startade morgonen med ett pass på gymmet.

Fan, fan fan! Jag har kört fast! jag står stilla med vikten, hittills har allt gått bra…. men jag står i stort sett still , ännu värre jag har gått upp TVÅ kg! -suck!

Jag vet att det kan vara normalt, men jag är ju barra ett par kilo ifrån min målvikt…. då tappar jag lite självdisciplin när jag känner att jag står stilla… När jag tappar självdisciplin så börjar jag äta massa skit igen! Jag är riktigt ur balans med kosten! Så nu måste jag lämna min ”comfort zone” och utmana mig själv igen…

-ordentligt!

Varför jag berättar detta för dig är för att du ska förstå att även jag faller dit och tappar fokus! Men bara tillfälligt! Nu j*klar ska sista kilona bort!!!!!! -utan att svälta mig! Strikt kost, mycket cardio och en j*vla massa envishet!!!! Jag SKA under 60 strecket på vågen!!!

Men jag har massa snygga träningskläder  =)

Ifrån Dome Fitness! WOW!!!! jag tränade i mitt rosa set, som du kan se på bilden längst upp. Men passade på att testa dom gröna också:

webbshop dome fitness, fashion, todays me, dagens outfit,

Visst är mönstret bara wow!!!

Dessa tights finns i flera olika print, dom sitter GRYMT snyggt på! Skönt material, bekväma, med en riktigt bra kvalitet till ett BRA pris! Dom är helt nya på svenska marknaden… webbshoppen öppnade i helgen, hälfts är redan slutsålt… Så nu är det först till kvarn 😉 Du hittar dom HÄR 

wedding flowers, höst bukett, pump, skördefest 2015

En utav skörde buketterna som jag visade upp för dig igår. Men här i högupplösta bilder som Malin Björkholm tagit =) 

IMG_8500

Det är så snyggt att sätta i en pumpa i buketten =)

Todays me:

IMG_8497

En vindbiten, tuffsig  jag…. svarta jeans ifrån HM, Candace Cardigan ifrån Mikkas.com (HÄR )

Foto: Malin Björkholm

IMG_8494

Samma tjej, samma cardigan…. Skor, Primeboots ifrån Plainvanilla

 Några dagar tidigare på biopremiär. Något mindre vindbiten, något mer välkammad 😉 -hehe! Jag älskar denna koftan, både till vardag och till fest!

Nu väntar några intensiva dagar på My’s Blommor, Imorgon sätter v i igång 07:00 och stänger inte förrän 01:00! Så om jag är lite halvdisträ här inne på bloggen så vet du varför  😉 Vi förväntas upp till 35000 besökare under helgen, -önska oss lycka till 😉 Här är ett axplock ifrån våra skörds erbjudanden, 

IMG_8472

Från det ena till det andra….

Då var det ÄNTLIGEN officiellt =) GRATTIS min fina vän och syster Magdalena <3 

magdalena graaf väntar barn, magdalena graaf är gravid med en pojke, gravid i vecka 20 , isak,

En liten pojke ligger i Maggans mage, hon har lyckats ”dölja” detta trots att hon är i vecka 20. Hon berättar öppet och ärligt om hennes känslor kring detta i sin blogg, gå in och läs det HÄR

Trots att detta inte var någon överraskning för mig så gråter jag när jag läser hennes ord på bloggen. Tårarna slutar inte att rinna…  Att förlora ett barn önskar man inte sin värsta fiende. Att stå bredvid den som är min närmaste, som man håller av och älskar och se hur hon lider, plågas och samtidigt kämpar, faller ihop, reser sig och kämpar igen är svårt.  Man önskar att man åtminstone kunde ta toppen av smärtan, lindra på något sätt… 

Maggan du är unik! På alla sätt! Starkare, modigare kvinna/mamma/vän får man leta efter! Ja… du har dina humörsvängningar 😉 -hehe! DET ÄR HELT NATURLIGT!

 Alla lyckönskningar och kärlek till denna efterlängtade lilla pojke med familj <3 

3 Komentarer

 1. Hej My så roligt läsa din blogg. Men jag undrar varför det står så mycket negativtom dig på johannas blogg. Att du är copycat o massa annat skit. Så tråkigt. Kan vi inte bara stötta och uppmuntra varandra. Finns så mycket elände ändå. Ha en fin dag my

 2. Kommer toppar o dalar i träning och kost. Hamnade i en dal efter min bukplastik med sydda muskler. Tagit tag i träningen på allvar nu. Får hjälp av Pt ibland.
  Gick upp lite i vikt efter operationen o de ska jag ner nu. Fick ju inte träna på ett bra tag o var van med träna.
  Nu vill jag komma i form till min resa till Thailand 17 dec. Jag SKA ner de kilona jag gick upp efter op.
  Lycka till med kosten o hejja dig ?
  MVH Mona

 3. Heja dig!
  My var inte orolig för att du går upp I vikt, det talar I stället om att du faktiskt byggt muskler, och när man gör det så går man upp under en period. Om du mäter din kropp ser du samtidigt att du blir smalare och smalare överallt. Så all pepp till dig för det är précis detta som är det bästa tecknet på att du är på rätt väg!!
  Muskler bränner sedan fett både vid vila och sömn!! Så glöm din tanke på att äta något du inte borde, nu om någon gång så är du på väg åt rätt hall!! Heja dig. Du är superfin!
  //Berith

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

Hellerborus skötselråd…

Helleborus En favorit i repris från mitt sista år med min fina butik My's Blommor.  Denna...

Såhär lyckas du med din CYKLAMEN

  Godmorgon! Idag saknar jag min blomsterbutik, My's Blommor lite extra mycket! Så därför bjuder jag på ett...

Glöm inte lilla mamma på Morsdag!

{R E K L A M }  i detta inlägget finner du ett erbjudande med...