Lansering utav Dome Fitness webbshop i Sverige! Låååång roadtripp ner från Stockholm…

 IMG_8411
Hej fina!
Sitter just nu vid datorn, jobbar, mailar, skriver. Jag har precis gjort lönerna för personalen i butiken. Lite annat pappersjobb att gå igenom. Slutplanering inför Ölands årliga Skördefest med start och invigning i ”våran” by Färjestaden i år.
 Lilleman och jag bilade hem efter en mysig avslutning på helgen. (Se tidigare inlägg)
 Det gick bra om man bortser från att vi hamnade i kö, och att det tog 1.5 timme till Södertälje (fuck!) och att dom stängt av vägen för asfaltering lite längre söderut vilket resulterade i en omväg på ca 52 min (enligt gps) Jo, men så att… såhär road var jag just då! IMG_8416
Jag blir så trött på alla ”perfekta” selfies som alltid ska fram, så jag tänkte att min monsternuna får beskriva min sinnesro på väg ner från Stockholm… Jag HATAR köer och omvägar! Summering utav dagen låååång roadtripp från Stockholm, ca 6 timmar! -suck! 
Nu till något mycket mer spännande och roligt!
Jag kan stolt presentera att jag är sammarbetspartner med Dome Fitness! 
Webbshoppen lanserades för bara några dagar sedan och det blev en succe!
Inte bara här i Sverige utan även Globalt =)
Dome Fitness står för träningskläder med hög kvalitet till BRA priser! 
 
skläder, my martens dome fitness, träningsmode trendiga träningskläder, fitness style,
Skön passform, snygga på… -i love it!
Jag har dessvärre inga bilder att visa upp när jag har dom (pinsamt) det beror på att när jag gjorde plåtningen så var det för ett magasin, så dom bilderna får inte användas förrän magasinet har gått i tryck 😉 Men imorgon bitti ska jag till gymmet igen, då ska jag fixa någon bild iallafall;)
Om du ä nyfiken på hela sortimentet så får du gärna kika in på deras sida HÄR
Skriv gärna någon rad och berätta vad du tycker om designen =) 
030915-MyMartens-HermanCaroan-102650
En utav helgens alla outfit: Den lilla svarta kan aldrig bli fel 😉 Denna hittar du hos Mikkas.com  HÄR
030915-MyMartens-HermanCaroan-102702
street fashion, bloggare, dagens outfit, mikkas.com my martens rapunzel of sweden, IMG_8432
Klänningen är inte bra tok-snygg! Den är på Sale också! Du kan fynda den för 399:- Först till kvarn! Du finner den HÄR
Hmmm… fula bilder, fina bilder, träningsmode, vanligt mode… jag var generös ikväll 😉
Men nu min vän så ska jag återgå till mitt underbara pappersarbete, tack för att jag fick smita in här till er en stund… Hörs från gymmet imorgon! Kramar /My Martens 
Ps: Foto Cred Herman Caroan

4 Komentarer

Svara

Lämna din kommentar!
Ditt namn här

Om du missat..

October Stockholm – Black Friday erbjudande

Hej min vän❤️ När du läser detta så sitter jag i bilen påväg ner...

Outfit-tips!

Inlägget innehåller reklamlänkar Godmorgon! Solen skiner över Täby idag! Jag har varit ute på en...

världens snyggaste underkläder! Tigelle plockar fram det vackra i ALLA kvinnor!

Innlägget innehåller reklam för världens bästa bad och underkläder! Samt Bobbys super-piller som hjälper...