Roadtripp, mot ett renare jag ;)

imageEfter en kraftansträngning har jag lyckats få på mig kläderna…. INGEN anar någonting… MEN

image-this is me! Jag får inte på mig NÅGRA byxor, inte ens mjukisar! Kjolen ni ser är uppknäppt bak… Hahaha! OCH Gördlarna är på plats… 😉 strumpbyxorna går inte att dra hela vägen upp…

Jag är så svullen runt buken och har en ställning som Agda 104 år! Men idag är jag glad, för idag ska jag få hjälp och tvätta håret efter alldeles för låååååång tid! Nu sitter jag i bilen med Åza som ska skjutsa mig till Timmernabben efter att jag förklarade att det är på vägen till Växjö! -hahaha! 

imageFörlåt vännen… -Men jag trodde verkligen det! (Fick totalt hjärnsläpp) omväg på ca 8mil.

vi hörs sen min vän! Kramar My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (4)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.