imageGodmorgon! Har du sovit gott? Inatt har jag vaknat (igen ?!) utan att kunna somna om på flera timmar… Konstigt! Sen sover jag som bästa mellan 05-07 ungefär! Varför spelar natten mig detta spratt?!

-jag behöver min skönhetssömn! 😉

Bilden ni ser ovan är tagen på Citadell kliniken för 8dagar. (ÅTTA DAGAR!) Det är lika många dagar sedan jag tvättade håret! -sjukt frustrerande!

Men det går verkligen inte att göra det själv…..

Så idag ska jag på en utflykt till Timmernabben, till min Väninna sedan 14år tillbaka, Louise. Hon är är frisör… Men idag kommer hon att få en riktigt utmaning då det känns som om jag har ett fågelbo i hårbotten… :-/

Jag har legat ner större delen utav senaste veckan, med huvudet emot en kudde….. hmm!

-det ska bli såååå skönt att få det tvättat! Nästa vecka är det dags för ett besök hos RAPUNZEL för att byta ut mina extensions. Jag kan ju inte komma dit och inte ha tvättat håret på en vecka!

-hahaha! jag har gått från mitt tidigare platina blonda hår till några nyanser mörkare, och sparat slingor utav min egna ”råttfärgade” hårfärg för en naturligare look. Vad tycker DU? Ska jag blondera mig sådär ljus som jag varit tidigar Eller behålla mitt mörkblonda hår? 

image

dags för morgon kaffe 🙂

image

imageefter min morgonkaffe så ska jag djupdyka i garderoben efter någonting som gör att jag ser lite anständigare klädd ut 😉 -så här kan jag inte gå ut, haha! Men svullnaden runt midjan/buken gör att jag kan inte ha ett enda par utav mina byxor! -helt omöjligt!  Ganska komiskt 😉 Men tydligen helt normalt…. Men något ska jag nog kunna hitta på 😉

Ha en skön morogon! Kramar My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (26)
 • Nathalie

  Jag tycker helt klart att du ska ha kvar den mörkare nyansen.
  Hoppas du mår någorlunda bättre efter op:n
  Ha en toppen fredag och en härlig helg

 • Tina

  God morron.
  Sömnen kan spela spratt ibland, men det ger sig snart ska du se. Försök att inte bli uppstressad utan tänd lampan, surfa lite och läs nått.
  Angående din hårfärg så tycker inte jag du ska ha det superljusa, du får mera färg i ansiktet med det lite mörkare……
  Vad gäller kläder, när jag opererade mig i december, så använde jag mycket ”byxor” med resor i linningen, leopardmönstrade och en stor skön tröja över….
  Kram och ha en skön fredag.

 • Malin´s Diner

  Hej,
  Du är väldigt fin på båda bilderna, men röstar för det mer naturliga. Jag blev i höstas mörk igen efter flera år som blondin. Det är dyrt att vara blondin när man i grunden inte är blondin… När jag skulle bli mörk tog det två frisörer 5 h att fixa till det. Ska till frisören på tisdag och köra lite ombre med mörk- och ljusbrun. Längtar!
  Ha en dag och helg!
  Kram

 • Susanne Dahlström

  Du ska behålla den mörkare färgen du har nu! Mycket mildare och mer naturligt än det ljusa! Sköt om dig!

 • Nathalie

  Jag tycker helt klart att du ska ha kvar den mörkare nyansen.
  Hoppas du mår någorlunda bättre efter op:n
  Ha en toppen fredag och en härlig helg

 • Tina

  God morron.

  Sömnen kan spela spratt ibland, men det ger sig snart ska du se. Försök att inte bli uppstressad utan tänd lampan, surfa lite och läs nått.

  Angående din hårfärg så tycker inte jag du ska ha det superljusa, du får mera färg i ansiktet med det lite mörkare……

  Vad gäller kläder, när jag opererade mig i december, så använde jag mycket ”byxor” med resor i linningen, leopardmönstrade och en stor skön tröja över….

  Kram och ha en skön fredag.

 • Malin´s Diner

  Hej,

  Du är väldigt fin på båda bilderna, men röstar för det mer naturliga. Jag blev i höstas mörk igen efter flera år som blondin. Det är dyrt att vara blondin när man i grunden inte är blondin… När jag skulle bli mörk tog det två frisörer 5 h att fixa till det. Ska till frisören på tisdag och köra lite ombre med mörk- och ljusbrun. Längtar!

  Ha en dag och helg!

  Kram

 • Susanne Dahlström

  Du ska behålla den mörkare färgen du har nu! Mycket mildare och mer naturligt än det ljusa! Sköt om dig!

 • Marita

  Behåll den mörkare ser mer naturligt ut. Fortsätt krya på dig My ❤️

 • Marita

  Behåll den mörkare ser mer naturligt ut. Fortsätt krya på dig My ❤️

 • Rebecca

  En massa styrke-och energifyllda kramar till dig!! En av mina bästa kompisar gjorde exakt samma operation för något år sedan och det tog tid innan hon återhämtade sig. Men när hon väl hade gjort det var hon sååå nöjd med sin nya mage. Kan tänka mig att du längtar ihjäl dig efter din underbaring, tänk så fint när ni snart får kramas igen.
  Ta hand om dig!
  Kram
  Rebecca

 • Linda

  Det mörkare! Men du är ju så fin i vilket som, så ta det du trivs bäst i!

 • Rebecca

  En massa styrke-och energifyllda kramar till dig!! En av mina bästa kompisar gjorde exakt samma operation för något år sedan och det tog tid innan hon återhämtade sig. Men när hon väl hade gjort det var hon sååå nöjd med sin nya mage. Kan tänka mig att du längtar ihjäl dig efter din underbaring, tänk så fint när ni snart får kramas igen.
  Ta hand om dig!
  Kram
  Rebecca

 • Heidieh

  Den mörkblonda passar dig utmärkt!!!!!!!! Du är skitsnygg i det

 • Linda

  Det mörkare! Men du är ju så fin i vilket som, så ta det du trivs bäst i!

 • Anna Fransson

  Tycker du ska behålla din nuvarande hårfärg, men du ska såklart ha det SU trivs bäst själv i

 • Heidieh

  Den mörkblonda passar dig utmärkt!!!!!!!! Du är skitsnygg i det

 • Anna Fransson

  Tycker du ska behålla din nuvarande hårfärg, men du ska såklart ha det SU trivs bäst själv i

 • Ullis

  Den mörkblonda hårfärgen om du frågar mig! Du är jättefin i den. Kram

 • Ullis

  Den mörkblonda hårfärgen om du frågar mig! Du är jättefin i den. Kram

 • s

  Som
  Du har det nu :):)

 • Maria S houseofmary

  Mörkblond!

 • s

  Som
  Du har det nu :):)

 • Maria S houseofmary

  Mörkblond!

 • jennie

  Röstar oxå på det du har nu☺

 • jennie

  Röstar oxå på det du har nu☺

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.