Dags att räkna får…

imageHej! -Sååååå trött, men kan inte sova?! Gördlarna åtspända, liggandes på ryggläge, kudde under knäna…. Kuddar under huvuddelen… Jag ligger helt enkelt i en V ställning. Skönt? -Nä!

-ont? inte så farligt…  Men jag kan ändå inte sova! så lite gonatt kramar till alla ni andra som inte heller kan sova…. räkna får?  -funkar det?  Hmm… Värt att prova! Gonatt min vän! /My Martens

image

Posted in: Vardag
Kommentarer (2)
  • Kinna

    Jag vet precis hur du har det. Efter en bilolycka, där jag krossade vänster ben, fick jag i 1½ år ligga på rygg med benet högt i luften. Då var det ofta svårt att somna.När jag äntligen kunde lägga mig i min älsklingsställning, så lipade jag lite av lycka. Men det tog ändå tid innan jag kom in i den gamla sovrytmen.

  • Kinna

    Jag vet precis hur du har det. Efter en bilolycka, där jag krossade vänster ben, fick jag i 1½ år ligga på rygg med benet högt i luften. Då var det ofta svårt att somna.När jag äntligen kunde lägga mig i min älsklingsställning, så lipade jag lite av lycka. Men det tog ändå tid innan jag kom in i den gamla sovrytmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.