image

Hej min min vän! Efter min roadtripp till Timmernabben (se tidigare inlägg ) Så fick jag ÄNTLIGEN  mitt hår tvättat! Såååå skönt! Alltså 8-9 dagar utav att tvätta det, liggandes mot en kudde är INTE fräscht! 

image

Jag har en landningsbana till utväxt och lite tovig hårbotten, men är ju ren och fräsch igen! 🙂 Nästa vecka är det dags för ett besök hos Rapunzel i Stockholm igen 🙂

image

Då jag verkligen anstränger mig för att få tjockt och friskt hår så fyllde jag på med lite vårdande produkter -Viktigt!

image

imageMin fina väninna som introducerade mig för dom småländska markerna efter att jag flyttade ner från Katrineholm för 13-14 år sedan! -Jösses vad tiden går! 😉

-Nu Efter en dag på språng, så är jag HELT slut! Soffläge och luftande mage… Nu tycker jag verkligen att magen ser riktigt obehaglig ut!!! Jag har fortfarande ont och kan inte stå rak i ryggen…. Men en positiv sak (?!?!) är att det idag har börjat Klia i stygnen. -GALET mycket! Men det är tydligen bara ett positivt tecken! Som förvisso håller på att driva mig till vansinne!!!imagenu ska jag ha fredagsmys med min Kalmar-fru. Men innan jag önskar dig en trevlig helg och fantastisk fredagskväll…. Så vill jag passa på att skicka över en massa hjärtan och kärlekshälsning till min moster <3 -saknar dig! 😉

kram på er! /My Martens

Posted in: Vardag
Kommentarer (30)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.