Hemma & Vabbar! :-/

 

imagehej! Denna dagen startade precis som vanligt… Klockan ringde extra tidigt, och jag var redo att ta emot dom Holländska lastbilarna & frossa bland snittblommorna tidigt imorse. Men sen ringde dagmamman & sa att Lilleman inte var så pigg. Så det var bara att planera om, byta ut mig själv mot en kollega & åka hem. Tog med mig lite färska blommor hem, UNDERBARA anemoner! 

imageLite fika för oss båda. Katrin Zytomierska LCHF knäckte tillsammans med citron/ingefära te, till mig…

imageJuice & fruktstund till Lilleman..

imagehan är inte jätte dålig, äter bra, ingen feber, leker just nu med sitt lego…. Men han är trött & hängig! Precis som jag, så har han varit förkyld läääääänge…Det finns nog en anledning till varför denna månaden kallas “vabbruari” Hörs sen! kramar /My Martens 

Posted in: Allmänt
Kommentarer (2)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *