image

Hej Vännen! FÖRLÅT för att bloggen fungerat till & till sista dagarna! Idag låg den nere igen då sen skulle flyttas över på ny server…. Men Gänget på AFF jobbar för fullt med att få det att fungera så bra som möjligt 🙂 Så jag ber dig om lite överseende närmsta dagarna…..

Idag har det varit ganska grått & trist utomhus… Vilket innebär att det varit ganska lugnt i butiken. Lugna stunder för mig innebär att jag får chansen att jobba ifatt på andra plan, suttit med planering utav roliga event & spring-happenings på My’s Blommor. Börjat planera semestrarna, sommarschema M.m Men framförallt gått igenom ALLA inköp från FORMEX mässan! -sååå roligt!  Ni får inte tro att jag bara går modevisning för Loveforever, även om det alltid är grymt roligt 😉

image

Självklart är jag på Formex som representant för My’s Blommor! letar efter spännande nyheter, nya samarbetspartner ….. Och hittade då bl.a. dessa:  ”Majas Cottage”

image

Ett brett sortiment utav ljuslyktor, tavlor & fantastiska budskapstexter, som jag lätt kan relatera till. Vilket för mig är viktigt om jag själv ska ge bort en Ljuslykta eller tavla till någon jag bryr mig om…

image

Men förutom deras personliga service, och sina fina kollektioner, så ligger det en kämparglöd & stora visioner om att stötta Välgörenhet. -Barncancerfonden

image

Denna bilden är hämtad ifrån deras instgram där dom heter @majascottage. Visst är det väl fantastiskt?!

 

jag blir så glad när jag möter denna typen utav människa, som genuint & äkta brinner för sin sak om att bidra till något så fantastiskt som just Barncancerfonden. Självklart vill jag, tillammans med My’s Blommor också vara med och stötta genom att bli en återförsäljare åt Majas Cottage!  Efter dagens långa & trevliga samtal med Petra , som berättade om företagets utveckling & snabba expandering, ändå  lyckats åstadkomma generösa bidrag till Barncancerfonden, så kan jag inte annat än att lyfta på hatten & verkligen säga att jag ser fram emot att få bli återförsäljare för dom 🙂 Och göra vad vi kan för att vara med & bidra från vårat håll…image

Detta är lite utav vårnyheterna som vi beställt till första leveransen ifrån Majas Cottage, som vi med

spänning  väntar på! 🙂

image

 

Jag är så glad inombords över detta! 🙂 Love/ My Martens